Bayern Münich ile oynuyorum şu an, taktik konusundan vs çok fazla kendime güvenmediğim ve uğraşmak istemediğim için netten bulduğum taktikleri deniyorum ve transfer konusunda takımı iyicene gençleştirme işine giriştim. Bayern Münich olduğum için ilk haftalar sürekli taktik değiştirmemden sürekli kaybetsem de sonra bi ivmeyle gidiyorum şampiyon oluyorum. 4. sezonumdayım 3 sezonu da hem lig hem Almanya kupası şampiyonu olarak bitirdim. İlk sezon ŞL'yi de aldım. İlk sezon hariç lig süper kupalarını kaybettim Dortmund'a. Avrupadakilerden de ilk sezon otomatik oynadığım için zaten kaybettim sanırım diğer aldığımı da kazandım. O iki sezonda da Kıtalararasını kazandım. Bunlar zaten olabilecek şeyler Bayern olduğum için ama işin garibi reddettiğim transfer tekliflerinde. Richario Zivkovic'i almıştım takıma, ilk sezon sadece kupa maçlarında oynattım, ikinci ve üçüncü sezon daha fazla forma şansı verdim şimdi de ilk 11'e koydum. Şu an 19 veya 20 yaşında en son PSG net 70 milyon euro teklif etti reddettim. Zivkovic de mükemmel gelişti, hala da gelişmeye devam ediyor. Onun haricinde Veratti ve Hojberg'di sanırım onlara da net 40-50 arası teklif geliyor reddediyorum. Eder Alvarez Balanta'ya da en son 5- mi 60 mı ne teklif ettiler reddettim, ilk defa bu kadar büyük transfer teklifleri geldi, onları da hep reddediyorum zaten.