1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Takımınız Ne Durumda?

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Hazır konu açılmış belirteyim. Bu sene kendi kariyerlerimde felaket gidiyorum. Hatırladığım 2. sezonu oynadığım kariyer sadece bir tane. Onda da ikinci sene de yollar ayrılmıştı.

Lech Poznan ve Palestino ile oynamıştım, ikisinde de kovuldum. Banik Ostrava ile kovulmama ramak kala istifamı verdim. Bir ara Werder Bremen ile başlamıştım. 4te 0'dan sonra o oyuna da devam edemedim. Bir Halle ile kör topal 2. sezona başlamıştık. Onda da 2.sezon ip kopmuştu.

Bu seride "ayrı" beceriksizliğim var Neyse biraz zaman sonra full odaklı bir oyunla geri döneceğim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Hazır konu açılmış belirteyim. Bu sene kendi kariyerlerimde felaket gidiyorum. Hatırladığım 2. sezonu oynadığım kariyer sadece bir tane. Onda da ikinci sene de yollar ayrılmıştı.

Lech Poznan ve Palestino ile oynamıştım, ikisinde de kovuldum. Banik Ostrava ile kovulmama ramak kala istifamı verdim. Bir ara Werder Bremen ile başlamıştım. 4te 0'dan sonra o oyuna da devam edemedim. Bir Halle ile kör topal 2. sezona başlamıştık. Onda da 2.sezon ip kopmuştu.

Bu seride "ayrı" beceriksizliğim var Neyse biraz zaman sonra full odaklı bir oyunla geri döneceğim
    Al benden de o kadar. Neredeyse devre arasını göremediğim bir çok kariyerim oldu. Yalnızca Solihull Moors ile ligin sonunu görebildim. Onda da son hafta mağlup olup ligi altıncı sırada play-off dışında kalarak bitirebildim. Bu seri pek uğurlu gelmedi.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post

Brescia ile başladım. Full motive başlayıp ligte 4te 4le girdik. Ardından 6 maçta sadece 1 puan toplayabildim. Yine hakkımda dedikodular çıkmaya başladı.

Mesaj Yetkileri