Roma ile ikinci sezonumdayım. İlk sezon şampiyon oldum.

Amacım 3-5-2 oynamak.

GK

DC--DC--DC

MR--MC--MC--MC--ML

ST--ST

Şeklinde oynamak istiyorum.

Lakin Maicon ile Balzaretti'ye kıyamıyorum. O yüzden 4-3-3 oynuyorum şimdilik. Ama takımı şimdiden stoper doldurdum. Bu oyuncular düşüş göstermeye başladıklarında muhtemelen gelecek sezon bu taktiği oturtmaya çalışacağım.

Kule stoper hastalığım var. Distin ile Shawcross'u aldım bu sezon. Önceki sezon Balanta'yı almıştım. Boyu kısa ama potansiyeli çok fazla olduğu için aldım. De Rossi ile tutoring'e girdi ve iyi bir gelişim gösterdi. Öte yandan FCP'den Diego Reyes'i ve Humam Tariq'i aldım.

Distin ile Shawcross iyi birer stoper olmalarının yanında iyi de birer hoca olacaklar. Romagnoli ve Jedvaj'dan umutluyum. Jedvaj Everton'a kiralık gitti. Capradossi ise beklediğim gelişmeyi bir türlü gösteremedi.

Kaleye ter Stegen'i transfer ettim. Gervinho, Castan ve yanında bir kaç ıvır zıvır oyuncuyu sattım.

En bombası ise Aguero oldu.

Şampiyonlar liginde oynamak istediği için transfer listesine konulmak istedi ve taksit maksit teklif yaptık. Kontratımızı kabul ettirdik ama yeterli parayı bulamadığımız için iptal oldu. Zaten forvet arayışında idim. Ama ben hızlı ve uzun forvet arıyordum. Lukaku ile ilgilendik satmadılar. Sonra City istenilen bonservisi 52 M £'ya düşürdü ve Aguero'yu aldık.

Gözlemcimizin bir kaç tavsiyesi ile de oyuncu aldık fakat 5 yıldızlı öneriler takıma gelince 4 ya da 4,5 yıldıza düşüş gösterdi. Olsun umutluyuz bu oyunculardan.

Bir de alt yapıya 4,5 yıldızlı bir orta saha oyuncusu geldi.

Pjanic'den çok umutluydum geçen sezon ayağı kırıldı ve çok oynayamadı. Bu sezon kendisinden yararlanmaya çalışacağım.

Paramızı tükettik. Şu an David Silva ve Yaya Toure'de kendi istekleri ile transfer listesindeler ve paramız olsaydı onları da katabilirdik kadromuza. Daha doğrusu Yaya harika olurdu. 14,25 M£ istiyor City ama bende para yok.

Gelecek sezon aklımda Bonucci var ama Juve'nin satacağını sanmıyorum.

Bir de HSV'li bir çocuk var 18 yaşında. Adı Jonathan Tah. İlk defa görüyorum. Tam aradığım tipte bir DC onu da satmıyorlar.

Bu da profili:

Bu da taktiğimiz ve kadromuz. 3 taktik de birbirinden çok farklı oyuncu yapısı gerektiriyor.

Bu da 15'lik çamaşır makinamız. Yakında gol makinesi olacak diye umuyoruz. Boriello ile tutoring'de şu an.