İki değişim bir de iyileştirme bekliyorum açıkçası.

Birincisi oyuncuların gözle görülür gelişimleri 25 - 26 yaşlarına geldiklerinde durmasın. Zira 25 - 26 yaşından sonra parlayan pek çok oyuncu biliyoruz. En güzel örneği Burak Yılmaz'dır heralde. Ama tabii böyle bir özellik ekleyeceğiz diye de limon tadı vermesinler, Aydın Yılmaz'dan bir Messi çıkarmak istemiyorum.

İkincisini biraz daha açmak istiyorum. Yıllardır varlığının olup olmadığını merak ettiğim bir özellik. Gözlemlerime göre böyle bir özellik yok.

Ateşli taraftarların ve bazı takımların iç sahadaki inanılmaz performanslarının oyuna yansımaması. Mesela nasıl Şampiyonlar Ligi kuralarından sonra ve önce çeşitli taraftarlar ve oyuncular TT Arena ortamı ve Galatasaray taraftarından korkuyla bahsettiyse bu oyunda da bulundurulmalı. Taraftar etkisi oyunda sadece deplasmanda ve içerde oynanan maçlar olarak değişiyor. Arsenal, Malaga deplasmanında oynadığı güvenle Roma deplasmanında ya da İnönü'de oynayamaz bence ve oyunda da oynamasın arkadaş .

Yıllar önce editorden takım seçeneklerinde taraftar holiganlığı tarzı bir seçenek vardı. Bununla oynadığımda da gözle görülür bir değişim görememiştim.

Son olarak da nasıl yaparlar, ederler bilmiyorum ama basın toplantıları bir vakitten sonra takımı ve oyuncuları motive etmek için ezbere dolduracağımız bir ankete dönüşmesin.

Evet, bence en azından şimdilik bu yapılmalı