Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 233 sonuç

Konu: FM 2015'ten Beklentileriniz

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Merhaba arkadaşlar. Benim isteğim şudur 2. - 3. sınıf futbolcuların özelliklerinin tam olarak yansıtılmadığını düşünüyorum şöyle ki ben bi kanat oyuncusuyum ve çok hızlıyım karşılaştırma yaptığında 16 hız 16 hızlanma olur atıyorum. Ama benim ca'm düşük olduğu için hızım oyuna yansımıyor. Bence bu çok önemli bir eksiklik. Verdiğim örnek bir örnek bu arada. Yani fiziksel özellikler ca pa olayı dengesiz diye düşünüyorum. Bu konuda geliştirilme olmalı. Ya da bana bi bilgilendirme yapılırsa çok memnun olurum. İyi Günler Arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by lenardo69 View Post
    Merhaba arkadaşlar. Benim isteğim şudur 2. - 3. sınıf futbolcuların özelliklerinin tam olarak yansıtılmadığını düşünüyorum şöyle ki ben bi kanat oyuncusuyum ve çok hızlıyım karşılaştırma yaptığında 16 hız 16 hızlanma olur atıyorum. Ama benim ca'm düşük olduğu için hızım oyuna yansımıyor. Bence bu çok önemli bir eksiklik. Verdiğim örnek bir örnek bu arada. Yani fiziksel özellikler ca pa olayı dengesiz diye düşünüyorum. Bu konuda geliştirilme olmalı. Ya da bana bi bilgilendirme yapılırsa çok memnun olurum. İyi Günler Arkadaşlar.
    Aslında (bence) oyuna yansıyor ama diğer özellikleri pek iç açıcı değilse o adam topla hızlı olamıyor, topsuz alan gibi mental özellikleri de düşükse topsuz da saçma sapan hareketler yaptığından biz onun hızını fark edemiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

14 serisinde ki en buyuk sikayetim oyuncu pozisyon ve rollerindeki eksiklik. Ornegin Right-Left Midfielder pozisyonunda sadece ve sadece 3 adet oyuncu rolu bulunmasi bana gore facia. 1 adet ice kat edecek tarzda (Robben-Ribery) bir adette oyun kuracak tarzda (David Silva) winger rolu eklenmesi gerektigini dusunuyorum yeni seride. Ayrica Right-Left Central Midfielder ve Right-Left Midfielder pozisyonlarinin arasina da yeni bir pozisyon eklenmeli. Eski bir futbol terimi olan haf pozisyonu yani. Gecen sezon Real Madrid'te Di Maria'nin oynadigi pozisyon ve rol veya Liverpool'un diamond sisteminde Coutinho'nun oynadigi pozisyon ve rol. Yeni sezonda da su an Man U'da Herrera ve Di Maria ayni sekilde oynuyor. Di Maria biraz daha delici Herrera ise oyun kurucu tarzinda oynuyor ama pozisyonlari tam olarak MC degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    14 serisinde ki en buyuk sikayetim oyuncu pozisyon ve rollerindeki eksiklik. Ornegin Right-Left Midfielder pozisyonunda sadece ve sadece 3 adet oyuncu rolu bulunmasi bana gore facia. 1 adet ice kat edecek tarzda (Robben-Ribery) bir adette oyun kuracak tarzda (David Silva) winger rolu eklenmesi gerektigini dusunuyorum yeni seride. Ayrica Right-Left Central Midfielder ve Right-Left Midfielder pozisyonlarinin arasina da yeni bir pozisyon eklenmeli. Eski bir futbol terimi olan haf pozisyonu yani. Gecen sezon Real Madrid'te Di Maria'nin oynadigi pozisyon ve rol veya Liverpool'un diamond sisteminde Coutinho'nun oynadigi pozisyon ve rol. Yeni sezonda da su an Man U'da Herrera ve Di Maria ayni sekilde oynuyor. Di Maria biraz daha delici Herrera ise oyun kurucu tarzinda oynuyor ama pozisyonlari tam olarak MC degil.
    Bence hazır roller komple kaldırılabilir. Gerçek hayatta oyuncuya sen içe kat eden kanat oyuncususun ama destek rolünde falan denmiyor. Şunları yap şunları yapma deniyor. Sadece komutlar olmalı ama şimdikiler gibi sınırlı değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

2013 ve 14 gibi olmasın başka beklentim yok..

Nesil
    2004
    Yer
    Eskişehir

ben su PA olayını kaldırsınlar istiyorum. yani herkes ronaldo olmasın da potansiyeli düşük bir futbolcuda ileride iyi bir çalışmayla iyi yerlere gelebilsin. büyük takımlar gm scout kullanır gibi 15 yasında butun potansiyeli yuksek cocukları toplamasın. elimizde ligin gol kralı olmus yada samp. liginde harikalar yaratmıs adam potansiyeli düşük diye takımlarından radarından cıkmasın. eski serilerdeki gibi 500k ya alıp 3-5 m a rahat satabilelim. 500k eden adama 5m verip 3e satamayıp elimizde patlamasın

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ngn View Post
    ben su PA olayını kaldırsınlar istiyorum. yani herkes ronaldo olmasın da potansiyeli düşük bir futbolcuda ileride iyi bir çalışmayla iyi yerlere gelebilsin. büyük takımlar gm scout kullanır gibi 15 yasında butun potansiyeli yuksek cocukları toplamasın. elimizde ligin gol kralı olmus yada samp. liginde harikalar yaratmıs adam potansiyeli düşük diye takımlarından radarından cıkmasın. eski serilerdeki gibi 500k ya alıp 3-5 m a rahat satabilelim. 500k eden adama 5m verip 3e satamayıp elimizde patlamasın
    Eski oyunlarda dedigin gibi pa si dusuk oyuncular cok iyi performans gosterdiginde takimlar yuksek bedellere alabiliyordu ve oyuncuyu bir yere kadar baya gelistirebiliyorduk.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Transfer olayında artık transfer bütçesi gibi bir şeyin olmaması. Transferleri başkandan istemek. Son cümledekini sanıyorum teknik heyet komutlarından yapabiliyoruz ama demek istediğim tam olarak o değil. Bir liste sunacağız mesela, bütçe falan olmayacak, sonuçta en olmadık takımlar bile ligimizde büyük transfer yapabiliyorlar. Başkan alabiliyorsa kulübün mali yapısı doğrultusunda bu listeden transfer yapacak.

Olacağı yok ama insan bekliyor işte

Yalvarırım rakibin her şutunun gol olduğu bir oyun olmasın. Premier Lig'de kanser oldum bu yaz Arsenal ve Tottenham kariyerleriyle. Oyun buga mı girdi ne oldu anlamadım ama sinirlerim çok bozuldu, nolur düzeltsinler şu olayı.

Bariz oyun görüntüleri sızmış, bunlar hala SIGAMES kimseye dağıtmadı diyorlar, böyle bi tema mı var yahu, bariz oyunun kendisi işte, bu kadar inanılmaz olan nedir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kazandığım parayı değerlendirmek istiyorum arkadaş. suat altın inşaat kayseri erciyesspor gibi mesela

Nesil
    2006
    Yer
    London

Çıkarmasınlar, tek beklentim bu. Son 3 seri gibi hayal kırıklığı yaşayacaksam çıkarmasınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    06

İhtiyacım olduğu için eksikliğini farkettiğim bir durum gözüme çarptı ;

Bir takımın başına hangi hafta geçtiğimizi ve o haftaki puan durumunu ilerleyen haftalarda göremiyoruz .Bu bir eksiklik bana göre. Geçmişe dönüp de takımı o sezon nereden nereye getirdiğimizi görmek hoş olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Bunca gizem yarattılar, yok belgeseldi tanıtım günüydü vs..
    Yani makyajlanmış bi oyun bizi bekliyor anlaşılan. Reklam çok olunca içi boş oluyor genelde

Antrenmanları düşük kalitede olsada izleyebilmemiz güzel olur.Sponsor firmalarıyla kendimiz anlaşabilsek ve bu firmalar gerçek markalar olsa güzel olur.Ayrıca finans olayına biraz daha gelebiliriz.Mesela TV gelirlerine aldığımız toplu parada gerçekteki gibi pazarlık edebilsek güzel olur.Çoğu kişi oynamaz belki ama Sportif Direktör gibi rollerede bürünebilsek güzel olur bence veya gözlemci olsak takımlar için gidip G.Amerika'da maçlar izlesek güzel olabilir.Bunun dışında oyunda görselliğe daha fazla önem verilmeli bence.Oyun tabi ki genellikle metin okuyarak oynadığımız bir oyun ama görselliği arttırıp daha hoş bir görünüm elde edebilirler.Son olarak herkesin birinci talebi maç motoru kesinlikle çok fazla geliştirilmeli oyunda çok saçma hatalar olabiliyor.Bunun dışındada mesela ilerleyen yıllarda oyunda oğlumuz futbolcu oluyor.Bunun gibi komik olaylar arttırabilinir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu kazandığımız parayı harcayabilelim artık tek isteğim bu şimdilik
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Şu kazandığımız parayı harcayabilelim artık tek isteğim bu şimdilik
    Ben onun bir işe yarayacağını düşünmüyorum hiç. Tek bir amacı var kazanılan paranın, ne kadar çok para kazanıyorsan okadar zor kovuluyorsun.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kazanılan para harcama olayı FM'nin yapısına ters bir olay. Öyle birşeyin geleceğini de zannetmiyorum.

Belki kazandığını kulübe hibe ettirirler ilerde o belli olmaz bak gerçi sözleşmedeki maaştan kısarak az buçuk bunu gerçekleştirebiliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kazanilan para ile klup satin alabilsek guzel olur ama bu is de zorlastirilmali. Dunyada kac teknik direktor klup aliyor ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

sanırım miles jacobson fm'de kazanılan parayı harcama olayının asla olmayacağını söyledi..
    bu arada sanırım kazanılan paranın miktarı size hem iş güvenliği sağlıyor(sözleşme süresi de önemli) hem de itibar...

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Sene oldu 2015 sesli direktif gelse çok güzel olur hem oyuna heyecan gelir ayrıca taktikler konusuna gelirsek sadece direktif çok saçma olmuş düzeltseler iyi olur.
    Maç motoru zaten herkesin ortak isteği yediğimiz saçma sapan gollerin haddi hesabı yok ayrıca taktiğimin zaman zaman sahaya yansıdığını görsem de devamlı olmuyor oyunda bir istikrar yok oyuncularımızla daha sık konuşma yapabilme ve antrenman programına biraz daha dahil olabilme olursa hiç değilse bu sene verdiğimiz paranın karşılığını alabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Sene oldu 2015 sesli direktif gelse çok güzel olur hem oyuna heyecan gelir ayrıca taktikler konusuna gelirsek sadece direktif çok saçma olmuş düzeltseler iyi olur.
    Maç motoru zaten herkesin ortak isteği yediğimiz saçma sapan gollerin haddi hesabı yok ayrıca taktiğimin zaman zaman sahaya yansıdığını görsem de devamlı olmuyor oyunda bir istikrar yok oyuncularımızla daha sık konuşma yapabilme ve antrenman programına biraz daha dahil olabilme olursa hiç değilse bu sene verdiğimiz paranın karşılığını alabiliriz.
    Sesli direktif olayını geçen sene yazdım SI'a. 14'te olmadı ama 15'te bi sürpriz bekliyorum
    Sistem basit oyuna başlarken her komut için kendi sesimizi kaydetcez ve maç esnasında bi tuşa basıp konuşcaz. Önceden kaydetmeye gerek yok aslında mevcut teknoloji ile ama daha verimli olur bu şekilde ilk aşamada.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

şöyle bir galeri sızmış...
    her ne kadar SI yalanlasa da muhtemelen görüntüler gerçek..

http://imgbox.com/g/Rdy91Nei9N

Kulüp satın alma gibi bir durum bence pek gerçekçi olmaz.

25. Default

- Top toplayacısı olmalı artık.
    - Taktik sistemi FM 2014'ten öncesi gibi olmalı.
    - Yönetimden talepte bulunurken daha çok söz sahibi olunmalı.
    - Bonservis bedellerine bir çare bulunmalı.

Bir de oyunda bir mantık hatası var. Oyuncu büyük takıma gitmek istediğini söylüyor. Konuşmak istiyorsun. Takımın daha da büyüyeceğini, itibarının artacağını söylüyorsun yani gitmemesi için ikna etmeye çalışıyorsun örnek veriyorsun ligi kazanabiliriz diye. Oyuncu da ne zaman diye soruyor. Bu sene diyorsun ama oyuncu cevap olarak o kadar bekleyemeyeceğini söylüyor. İyi de arkadaş lig bu sezon sonunda belli olur. En erken sezon sonu kazanabilirsin. Basit bir mantık hatası da olsa oyuncuların mutsuzluğuna sebep oluyor. Bu mantık hatası giderilmeli.

oyun esnasında favori kulüp ve favori oyuncu/personel ekleyebilmeliyiz.. oyunun bana göre en büyük eksiklerinden biri..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    - Top toplayacısı olmalı artık.
    - Taktik sistemi FM 2014'ten öncesi gibi olmalı.
    - Yönetimden talepte bulunurken daha çok söz sahibi olunmalı.
    - Bonservis bedellerine bir çare bulunmalı.

Bir de oyunda bir mantık hatası var. Oyuncu büyük takıma gitmek istediğini söylüyor. Konuşmak istiyorsun. Takımın daha da büyüyeceğini, itibarının artacağını söylüyorsun yani gitmemesi için ikna etmeye çalışıyorsun örnek veriyorsun ligi kazanabiliriz diye. Oyuncu da ne zaman diye soruyor. Bu sene diyorsun ama oyuncu cevap olarak o kadar bekleyemeyeceğini söylüyor. İyi de arkadaş lig bu sezon sonunda belli olur. En erken sezon sonu kazanabilirsin. Basit bir mantık hatası da olsa oyuncuların mutsuzluğuna sebep oluyor. Bu mantık hatası giderilmeli.
    orada bi çeviri hatası var.. aslında oyuncuya bu sene yapamayız demiş oluyorsunuz.. oyuncu da o kadar bekleyemem diyor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

1. Serbest ya da sozlesmesi bitmek uzere olan bir oyuncu icin basina oyuncu ile ilgilendigimizi sizdiriyoruz oyuncu da gelmeye can atiyor ama sozlesme teklifine girdigimizde yazan yazida oyuncu menajeri ancak cok iyi bir teklif gelirse dusunebileceklerini soyluyor ama oyun sanki oyuncu istemiyormus gibi teklif yapmamiza izin vermiyor. Bu duruma sinir oluyorum. Gecen gun 5 yildizli regeni bu yuzden elimden kacirdim.

2. Bir oyuncumuza bir takim 10 milyon pesin, 5.5 milyon da 48 ay vadeli odeme teklif ettiginde baska bir takim da ayni vade ve miktarda teklif yapiyor. Bu takimlar ortak mi calisiyor ki ayni seyleri teklif ediyor? Teklifler birbirinden cok farkli olmali ve de b bize takas teklifi de gelmeli.

Çıksın artık yeter. Beklentim yok.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Sanki fotolarda asistan menajerlik gördüm

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri