1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: "Sezon III - Gloucester City AFC - Merhaba Vanarama Conferance!"

Threaded View

Default Sezon I Bölüm VII - Kupa Kuraları, Maçların Devamı

Sezon I Bölüm VII - Kupa Kuraları, Maçların Devamı

İlk maçımızı kazanınca belki moraller biraz düzelir dedim, bir sonraki karşılaşmamızda bir beraberlik daha aldık.
    Rakiplerimizden daha iyi oynuyoruz fakat bir türlü galibiyeti alamıyoruz. Hep kendi hatalarımız yüzünden gol yiyoruz. Ya top kaçırıyoruz yada defans hatası yaşıyoruz.

Belki toparlanırız umuduyla maçlarımıza antrenmanlarımıza son hızla devam ederken 3 şok birden yaşıyoruz.

Şok - 1

Şok - 2
    Zaten zor gol atıyorduk veeee

Gol makinası dedemiz sakat kalarak bizi yalnız bıraktı. Yerine bulabilirsek bir forvet arayacağız.

Bu golden sonra sanırım takım oynamayı bıraktı çünkü sarhoş gibi sallanıyorlardı sahanın içinde.
    Not : Kotalı arkadaşlar için gizleyecektim fakat nasıl gizleniyor bilemediğim için paylaştım

FF CUP 2. Ön Eleme kurası çekildi ve rakibimiz Stourbridge
    Rakibimizi inceledik ve kesin olarak geçebileceğimize inanıyoruz fakat neler olur yine tabiki bilemeyiz.

Geldik bir sonraki maçımıza. Rakibimiz Boston, 3. Sıradaydı. Fark yemekten korkuyorduk ve birde baktı ki
    Takım oturmaya başladı. Fark yemedik üstüne fark attık. tabiki son dakikalarda gelen golü saymazsak.

Jones, Attığı frikik golü ile takımı şaha kaldırdı. Ardından takımımın forvet oyuncusuna ihtiyacı olmadığını farkettim.
    Çünkü goller hep kanat oyuncularımdan geldi. Bu sefer benden tebriği kaptılar

FF CUP maçımız geldi. Görüldüğü üzere ligde neler olacak bilemiyoruz fakat kupada en azından birkaç tur atlasak sanırım
    yönetimi ve taraftarımızı mutlu edebiliriz. Derken 3-1 lik galibiyet ile ilk turumuzu atladık.
    Dedemizin sakatlığı bize yaradı herhalde bu hafta sakatlığı düzeldi hatta dedim ki 70 ten sonra soksam da bi antrenman olsa diye
    sonrada vazgeçtim hiç bozmayayım dedim

FF Cupta bir sonraki tur çekildi ve rakibimiz rushall. Umarım bu turuda geçeriz. Bunun ardından bir tur daha atlayabilirsek çok mutlu olurum.

Devamı yakında....
    Last edited by juxalente : 10.Haziran.2015 at 13:02

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri