1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: "Sezon III - Gloucester City AFC - Merhaba Vanarama Conferance!"

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam birde oyuncu önerim var =
    Andy Cook Danny Pilkington Jason Walker Johnny Gorman Lewis Guy Nick Anderton Barrowdan hatırladığım bayağı verim li oyuncular umarım alabilirsinde işine yarar

Default Sezon I - Devre Arası

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam birde oyuncu önerim var =
    Andy Cook Danny Pilkington Jason Walker Johnny Gorman Lewis Guy Nick Anderton Barrowdan hatırladığım bayağı verim li oyuncular umarım alabilirsinde işine yarar
    Hocam baktım oyunculara gerçekten benim takımımda olsalar kesinlikle şuanda bulunduğum noktadan daha üstte olurdum. Belkide şampiyonluğu zorlayabilirdim fakat malum transfer bütçesi alamadık ve bu postta görebilirsin barrow nerde

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Devre arasına hızlı bir geçiş yapmak istedim. Sonuçları, istatistikleri ve düşüncelerimi sizlerle hızlı bir şekilde paylaştıktan sonra
    kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Fikstür Sonuçları

Hatırlayacağınız üzere Bury ile bir kupa maçımız olacaktı. Yenileceğimizi tahmin etmiştim ama ezilmedik. 2-0 gibi bir skorla kupaya veda edip
    bu sezonki hedeflerimizden birine ulaşmış olduk.

Sonraki maçımız ise barrow ileydi. Lig sonuncusu olan barrowdan mutlak 3 puan almak zorundaydık ki...
    Bu takım lig sonuncusuydu ve mutlaka puan almamız gerekliydi.

Fikstürümüzde sıradaki maç Guiseley ileydi. Rahat kazanmamız gereken maçı çok zor bir şekilde aldık.
    Hani korkmadım da değil ya berabere olursa diye.

Sonrasında Harrogate geldi. Takım resmen durdu durdu ve Harrogate'e patladı. Umarım buda
    maç kazandıktan sonra girilen rehavetlerden biri olmaz düşüncesiyle yolumuza devam ettik.

Rehavet demiştik tamda öyle oldu. Deplasmandan mağlup ayrıldık.

Hatırlarsanız FF Ödülü Kuzey 3. Ön Elemede Brighouse ile eşleşmiştik. Maçı 3-1 önde götürüyorduk.
    Ne olduysa 62 Dakika'dan sonra oldu. Maç birden 3-3 oluverdi. Neyseki bitime 5 dakika kala bir gol daha bularak galip geldik.

Sırada Tamworth maçı vardı. Kendi evimizdeydik ve kendi evimizde oynadığımız maçları genellikle 1 yada 2 fark ile kazanıyorduk
    Fakat öyle olmadı. İlk devreyi 3-0 geride bıraktık. Devre arasında soyunma odasının kapısını kırdım
    Alev, zehir ne varsa hepsini oyunculara püskürdüm. Ardından maçı efsane bir şekilde 3-3 berabere bitirmesini bildik.

Maçımızın istatistikleri

Hatırlarsanız bir adet daha taktiğim vardı. [MENTION=296944]olgunege75[/MENTION] arkadaşımın kanatları ileri al tavsiyesi üzerine
    diğer taktiğimi denemeye karar verdim. Sonuç mu :

Hyde'i de kupadan ettikten sonra yolumuza tam gaz devam edeceğiz.
    Takipte kalın...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri