Ve ilk sezonumuzu bitirmiþ bulunuyoruz..

Sezon Deðerlendirmesi:

Ýlk sezonumuz sonlanýrken içimizde bir burukluk oluþuyor. 34 haftalýk mucadele de þampiyonluga bir çok kez yaklaþtýk. Son haftalar da rakiplerin puan kayýplarý daha da heycanlandýrdý. Ha oldu ha olacak derken son hafta ligin tepesinde ki 3 takýmda galibiyet alýyor ve þampiyonluk baþka bahara kalýyor. Ýlk yarýya istinaden bu yarýnýn böyle geçmesinin iki sebebi oldu. Sakatlýklar ve problemli oyuncular. Sakatlýk derken kaleye koyacak kalecim bile kalmadý yeri geldiginde. Forvetsiz kaç maça çýktým ben bile sayamadým. Netice itibari ile hakettigimiz yer zirve iken buradayýz. Ama bu bile tarihimizin en büyük baþarýlarýndan biri þuan baktýgýmýz zaman.

Fikstür ve Sonuçlar:

Lig Puan Durumu:

Yýl sonu verileri :

Yýlýn baþarýlý isimleri:

Yönetim ile olan diyaloglar:

Dolu dolu geçen bir sezonun ardýndna önümüzde ki sezon hazýrlýklarýna baþladýk. Bu sezon her açýdan tatmin edici zaferlerle dolu bir yýl olacaðýný duþunuyorum. Takip eden herkese teþekkurler.

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
Hocam Enes o fiyata ne öyle ya ilk sezonda kapýyý 10 dan açýyolar

Transferler çok iyi ilk 3 rahat bu sezon

Ýþin özü þu aslýnda daha önce ki Galatasaray kariyerim de sezon baþý enes unal ýn çok ucuz meblalara gittigini görmuþtum aklýmda kalmýþ Gençlere gelirim diyince hiç kaçýrmadým anýnda sattým stancu yu aldým enes unalý

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
þampiyon olursun bu transferlerle
Þansýzlýklar nedeni ile olmadý hocam. Ama bu sezon olacak. Kaçarý yok