1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - 3. Sezon - Hedef 2023

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Öncelikle harikulade bir takım var saçma puan kayıpları yüzünden şampiyonluklar kaçmış. Bireysel olarak baktığımda yapılan transferler hem gelecek vaadeden hemde mevcut olarak iyi olan oyuncular. Bilal , Aras , Ozan , Serdar , Ertuğrul , Şener bu isimler önemli isimler.

Anlatıma gelecek olursak nacizane tavsiyem toplu değilde 4 5 haftada bir paylaşım yapman. Sezon yerine anı yaşamak daha iyi oluyor.

Bunu forumda bende yaşıyorum . Empati yapıyorum ve aynı duyguları paylaşıyorum. Yapılmayacak belkide hayal edilmeyecek başarıları kafamızda kurarak uğraşarak ulaşıyoruz ama bu aynı şekil reaksiyon vermiyor. Buda insanın şevkini kırıyor malesef

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    maçları toptan degil de belli sıklıklarla paylaş...

maç görüntüleri paylaş...
    SS alırken bazı yerlerden görüntü alamıyorum bunun sebebini çözemedim. Çözüm olarak fikstür kısmından maç maç biraz daha detaylı vermeye çalışıcam.

Aslında toptan vermemin sebebi 2 sezonu çok hızlı oynamış olmamdı vaktimin olmasından kaynaklı. Ama artık izinler bitti iş guç derken gunde paylaşabilecegim miktar 15-16 maç arası olacaktır.

Tavsiyen için teşekkurler.

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Öncelikle harikulade bir takım var saçma puan kayıpları yüzünden şampiyonluklar kaçmış. Bireysel olarak baktığımda yapılan transferler hem gelecek vaadeden hemde mevcut olarak iyi olan oyuncular. Bilal , Aras , Ozan , Serdar , Ertuğrul , Şener bu isimler önemli isimler.

Anlatıma gelecek olursak nacizane tavsiyem toplu değilde 4 5 haftada bir paylaşım yapman. Sezon yerine anı yaşamak daha iyi oluyor.

Bunu forumda bende yaşıyorum . Empati yapıyorum ve aynı duyguları paylaşıyorum. Yapılmayacak belkide hayal edilmeyecek başarıları kafamızda kurarak uğraşarak ulaşıyoruz ama bu aynı şekil reaksiyon vermiyor. Buda insanın şevkini kırıyor malesef
    İşin özü fm 06 dan beri heyecanla takip ettigim. Fm oynamak için sebep bir arzu aradıgımda dibine duştugum bölum burası. Ve bir çok kariyeri inceleyip tek tek fikirler biliyorum kendime heyecanla bende bir kariyer paylaşayım durumunda ilgi duşuk oldugunda çok iyi giden bir kariyerde bile heves kaçabiliyor. Mevzu bu ama empati ile biraz ilgili olmakla bu bölum daha da canlanabilir. Dediklerini deniyecegim. Yeni paylaşımlarda transferler çok daha güzel supriz olsun :P

EVET ARKADAŞLAR YENİ PAYLAŞIMLARDAN ÖNCE DAHA ÇOK GÖRUŞ ALMAK İSTİYORUM. KEYİF ALDIGIM ŞEYİN KEYİF VERİYOR OLMASI ÖNEMLİ. BURASI DEGERLİ OLMALI, SİZİ ZORAKİ MESAJLARA MECBUR ETMEMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. VE HEDEFLEDİGİMİZ BAŞARILARA ULAŞIRKEN BU KARİYERDE SİZLERİN YARDIMLARI İLE EFSANE KARİYERLER ARASINDA YERİNİ ALMASINI İSTİYORUM VAR MI BAŞKA DUŞUNCESİ OLAN ?

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri