Quote Originally Posted by perpetua View Post
Maclarda Mehmet'in cok iyi vurus teknigi gerektiren sutlari denedigini bile gozlemleyemiyorum. Vucudu ile kendine alan yaratiyor ve kaleye dogru bir turlu yuvarliyor topu genelde.

Sinan'in stili daha farkli. Vucut vucuda mucadeleye girmeyi sevmiyor pek. Ancak ceza alani icinde kaleyi gordugu zaman, cesitli yerlerden inanilmaz vuruslarla goller atabiliyor.

Zaten bitiriciligin anlami da bu degil mi? Oyunda Kezman'in veya Umit Karan'in inanilmaz acilardan, pozisyonlardan goller attigini izlemissinizdir. Sinan da bu acidan pek farkli degil gercek hayatta da. Mehmet Yildiz ise vucudu ile rakibin dengesini bozarak kendisinin kolay pozisyonda bitirici vurus yapabilmesini sagliyor. Cok iyi bitirici vurus ile gol attigini henuz ben izlemedim.

Bu nedenle de CA'nin bence yukselmesine de simdilik gerek yok.

Yalnız şunu da belirtmek isterim 2 sezon önce İstanbulspor formasıyla 15 maçta 16 ya da 16 maçta 17 gol atmıştı. Bu golleri sadece 2. devre maçlarında atmıştı. Vuruş tekniği iyi 15 finishing yapalım demiyorum tabi ki ama kötü de değil. 13 uygun olabilir. Tabi bu benim fikrim. Bir de istatistik verdim. Karşı fikirlere açığım. Benim düşüncem ca 128-130 civarında olmalı.

Sinan Kaloğluna gelince bence bitirici vuruşu 15 kesinlikle olamaz ve Mehmet Yıldız' dan çok ta iyi olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene bjk maçında kaçırdığı inanılmaz gollerle takımını İnönüdeki olası bir galibiyetten etmişti. Bu tip gol kaçırmaları yüzünden de BJk' dan uzaklaştırılmadı mı?