1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: [TSL] Sivasspor Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Maclarda Mehmet'in cok iyi vurus teknigi gerektiren sutlari denedigini bile gozlemleyemiyorum. Vucudu ile kendine alan yaratiyor ve kaleye dogru bir turlu yuvarliyor topu genelde.

Sinan'in stili daha farkli. Vucut vucuda mucadeleye girmeyi sevmiyor pek. Ancak ceza alani icinde kaleyi gordugu zaman, cesitli yerlerden inanilmaz vuruslarla goller atabiliyor.

Zaten bitiriciligin anlami da bu degil mi? Oyunda Kezman'in veya Umit Karan'in inanilmaz acilardan, pozisyonlardan goller attigini izlemissinizdir. Sinan da bu acidan pek farkli degil gercek hayatta da. Mehmet Yildiz ise vucudu ile rakibin dengesini bozarak kendisinin kolay pozisyonda bitirici vurus yapabilmesini sagliyor. Cok iyi bitirici vurus ile gol attigini henuz ben izlemedim.

Bu nedenle de CA'nin bence yukselmesine de simdilik gerek yok.

Yalnız şunu da belirtmek isterim 2 sezon önce İstanbulspor formasıyla 15 maçta 16 ya da 16 maçta 17 gol atmıştı. Bu golleri sadece 2. devre maçlarında atmıştı. Vuruş tekniği iyi 15 finishing yapalım demiyorum tabi ki ama kötü de değil. 13 uygun olabilir. Tabi bu benim fikrim. Bir de istatistik verdim. Karşı fikirlere açığım. Benim düşüncem ca 128-130 civarında olmalı.

Sinan Kaloğluna gelince bence bitirici vuruşu 15 kesinlikle olamaz ve Mehmet Yıldız' dan çok ta iyi olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene bjk maçında kaçırdığı inanılmaz gollerle takımını İnönüdeki olası bir galibiyetten etmişti. Bu tip gol kaçırmaları yüzünden de BJk' dan uzaklaştırılmadı mı?
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

FM 2007 zamanında Mehmet Yıldız hakkında dediklerimi çok abartılı bulmuştunuz ama Sivasspor'un şimdiki durumu karşısında umarım hak verirsiniz. Mehmet Yıldız'ın CA 125-130 arasında değişiyor ki bence Sinan Kaloğlu'yla kıyaslanmamalı bile. Sinan Beşiktaş gibi üst düzey bir takımda şansını denemiş ama yetenekleri kısıtlı olduğu için gönderilmiş bir oyuncudur. Aynı şans Mehmet'e de verilse iyi kullanır kaldı ki Mehmet daha üstün nitelikli bir oyuncu.

Off The Ball 15
    Teamwork 14
    Finishing 13 veya 14
    Imp. Matches 16 olmalı...

Ayrıca mesela Free Kick, Marking, Tackling gibi yetenekleri aşırı düşük olduğu için CA'sı biraz da ondan düşük onlar da genel olarak 1-2 puan yükseltilmeli... CA'sı 135'lere çıkmalı.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Yalnız şunu da belirtmek isterim 2 sezon önce İstanbulspor formasıyla 15 maçta 16 ya da 16 maçta 17 gol atmıştı. Bu golleri sadece 2. devre maçlarında atmıştı. Vuruş tekniği iyi 15 finishing yapalım demiyorum tabi ki ama kötü de değil. 13 uygun olabilir. Tabi bu benim fikrim. Bir de istatistik verdim. Karşı fikirlere açığım. Benim düşüncem ca 128-130 civarında olmalı.

Sinan Kaloğluna gelince bence bitirici vuruşu 15 kesinlikle olamaz ve Mehmet Yıldız' dan çok ta iyi olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene bjk maçında kaçırdığı inanılmaz gollerle takımını İnönüdeki olası bir galibiyetten etmişti. Bu tip gol kaçırmaları yüzünden de BJk' dan uzaklaştırılmadı mı?
    Burakcigim.. Su anda oynadigim oyunda Mehmet'in yaptiklarini anlatayim.

Lig'de 15 mac, 11 gol, 5 asist, ortalama 7.40 (ki bu oyunda ortalamalar oldukca dusmus durumda) 5 defa macin adami olmus ve bu konuda 5 oyuncu ile beraber lider. Gol kralliginda da Gokhan Unal'in arkasindan ikinci sirada.

Kupa'da 2 macta 2 gol, 1 asis ortalama 7.50.

Ote yandan oyunda Sinan'a bakarsak Sinan'in 10 macta 1 golu ve de 1 asisti var. 6.60 ortalama ile oynamis. Ayrica 1 kupa macinda da oynamis, gol veya asist yok.

Mehmet Yildiz'in bitiriciligini, veya CA'sini yukseltirsek kac gol atacak acaba Mehmet oyunda? Mehmet su anki hali ile ligimizdeki butun defans oyuncularina fiziksel ustunluk kurabilecek kapasitede. Bu sayede de bol bol gol buluyor zaten.

Bir cok oyuncunun CA'sinin dustugunu ancak Mehmet Yildiz'in CA'sinda herhangi bir dusurme yapilmadigini da goz onunde tutmamiz lazim.

Mesaj Yetkileri