İspanya Ligi 8.Hafta
A.Madrid-Deportivo
Kazanmamız gerek nir mücadele idi. Maça iyide başladık golü bulduk ve bir çok pozisyondan yararlanamadık. Yediğimiz gol ile şoka girsekte yine bir çok pozisyondan yararlanamayarak sahadan 1 puan ile ayrıldık
Maçın Adamı Deportivo kalecisi Aouate
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçtan sonrea bir basın toplantısı yapan A.Madrid menajeri Evrim Başarır şu ana kadar takımın ligde ve avrupada sergilediği performanstan çok memnun olduğunu fakat eksikliklerininde olduğunu önümüzdeki seneden itibaren tam kapasite olarak sahaya performanslarını yansıtacaklarını belirtti. Basın toplantısında sorulan sorular ve verilen cevaplar
Gazeteci:Hücüma dönük bir futbol anlayışınız var çok pozisyona giriyorsunuz ve golde atıyorsunuz fakat çokta pozisyon veriyorsunuz. Bu nedenle eleştiriliyorsunuz.Bu konuda ne düşüyorsunuz
E.B:Ben daha önce çalıştırdığım tüm takımlarda hücüm futbol oynattım. İleride basan koşan ve bol pozisyona giren ve girdiğimiz pozisyonları mümkün olduğunca değerlendiren bir takım olmak istiyorum. Şuanda genel anlamda bunu başardık fakat hücümdada eksiklerimiz var. Ama dediğiniz gibi rakibe az pozisyon nasıl veririz konusunda daha fazla çalışma yapmam gerekiyor. Hücümda ve defansta tam kapasiteye önümüzdeki sene ulaşırız.
Gazeteci:Bu sene ligde ve avrupada hedefler ne. Ligde şampiyonlukmu hedefiniz.
E.B:Öncelikle güzel futbol oynamak amacımız. İzleyenlere zevk vermemiz gerekiyor. Ben kenarda takımımın oyununu izlerken zevk almam lazım. Oyuncularımın oynadığı oyundan zevk alması gerekiyor. Bunu yaptığımız zaman başarı otomatikman gelecektir. Ama ligde kesin bu sdene şampiyon olacağız demiyorum. Şampiyon olmayı çok isteriz ama mümkün olan en üst yerde bitirmek. Avrupadada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ama asıl hedeflerimizi önümüzdeki sene için koyduk
Gazeteci:Peki hocam transfer yapmayı düşünüyormusunuz. Takımda eksik gördüğünüz bölgeler varmı
E.B:Transfer yapabilmek için bazı şartların oluşması gerekiyor. Nedir bu şartlar. Maddi imkanların iyi olması gerekiyor. Eksik yerlerimiz var. Devre arasında şartlarımız uygun olursa transfer yapabiliriz. Devre arasında olmasada sezon sonunda transfer yapmayı düşünüyoruz
Gazeteci:Peki aklınızda almayı düşündüğünüz takımınızda görmek istediğiniz futbolcular varmı
E.B:Cristiano Ronaldoyu takımımda görmek isterim. şaka bir yana aklımda bir kaç isim var görüştüğümüz futbolcularda var ama şuan bu isimleri açıklayamam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 9.Hafta
A.Madrid Racing
Maçtan önce Evrim Başarır şu açıklamayı yaptı.
Ben bu maçta galibiyetten önce güzel futbol bekliyorum. Bunu her maç öncesi futbolcularıma söylüyorum. Oynadığınız futboldan zevk alın. Bizim mentalitemiz bu. Güzel futbol oynar az hata yaparsak bu maçı zaten kazanırız
Güzel bir oyunla sahadan galip ayrılmasını bildik
Maçın Adamı Raul Garcia
Maçtan sonra Evrim Başarır şu açıklamayı yaptı
Bugün oynanan oyundan çok memnunum. Benim oynatmak istediğim futbola çok yakındılar. Kazandığımız içinde çok mutluyum. İnşşal her maç böyle oynarız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya 10.Hafta
Osasuna-A.Madrid
Pek iyi oynayamadığımız maçtan 1 puan ile ayrılıyoruz
Maçın Adamı Osasuna kalecisi Ricardo