Daha önce bir çok başarılara imza attığım takımıma geri döndüm. A.Madrid ile yarım kalan başarıların devamını elde etmek için yola çıkıyorum. F.Torres olmasada hedefim yeni yıldızlar bulup büyük başarılar elde etmek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tek transfer yaptım sezon başında zaten pek parada yok o yüzden başka transfer yapmayacağım.
Gaston Fernandez A.Madrid takımında
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnter Toto 3.Raund 1.Karşılaşması
A.Madrid-Achna
Bu turu geçip uefa kupasına katılmak istiyorum zayıf rakibimiz karşısında turu geçeceğimizden şüphemiz yok
Maçın Adamı Diego Forlan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnter Toto 3.Raund Rövanş Karşılaşması
Achna-A.Madrid
ilk maçı 4-1 kazanarak Uefa kupasına katılmayı büyük oranda garantiledik bu maçıda kazanarak üst tura adımızı yazdıracağız
Maçın Adamı Luis Garcia
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Kupası 2.Ön Eleme 1.Maç
Rabotnicki-A.Madrid
Uefa kupası ön elemelerindeki ilk maçıma çıkıyorum. Rakip olay ama gruplara kalmak çin her rakibi ciddiye alıp öyle oynamamız gerekiyor
Maçın Adamı Diego Forlan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 1.Hafta
A.Bilbao-A.Madrid
Lige iyi bir başlangıç yapmak istediğimiz maça iyi başlayamadık fakat rakibin 10 kişi kalmasıyla kontrolü elimize alıp pozisyon üstüne pozisyon bulduk ve forlanlada öne geçtik. Bundan sonrada bir çok pozisyondan yararlanamadığımız maçta yediğimiz gol ile maçtan beraberlikle ayrıldık
Maçın Adamı A.Bilbao takımından Josebe Germandia
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Kupası 2.Ön Eleme Rövanş Karşılaşması
A.Madrid-Rabotnicki
İlk maçda kazanılan farklı skorun rehavetiyle çok farklı bir taktik ile sahaya çıktım ve rakibi küçümsediğinde başına gelecek olan olay geldi ve yenildim. Rakip 10 kişi kalmasına rağmen maçı kazanmayı bildi fakat ilk maçtaki skor avantajı ile turu geçen ben oldum
![]()