1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

olabilir, ozur dilerim eger kirdiysam.
    benim anlatmaya calistigim yazisini okuruken o malum yaziyi gorunce
    (milli takim hakkinda) hemen cevap vermek istedim...

umarim yanlis anlasilmamisimdir...

benim destekledigim konu, ugur ligimizin en iyi sol acigi sayilacak yeteneklerdedir!
    oyantilmamasi benim umrumda degil, o ziconun istegi...
    tumer sakat olmadigi zamanlar bile Besiktasin kurtaricisi mega stariydi ama Fenerbahce de yedek kulubesindeydi...

Ugur fizik ve teknik+dribbel yonunde iyidir, sadece mental acidan zayif...

Ugur eger banko oynamaya baslasa birden olmasi zor ama ilerde cok iyi bir sok kanat olacagindan eminim!
    ara sira actigi ortalari sizde gorudunuz!
    bana oyle orta acan oyunculari sayin... ne besiktasda ne galatasarayda ne trabzonda Ugurdan daha iyi sol acik yok! Aklima oyle bir turk ismi gelmiyo???

ugur devamli oynamadigi icin gelisimi yavasladi ve arada sirada parliyor!
    palermo maci, gecen sezon deplasma Trabzon maci,
    gecen sezon Galatasaray maci,
    var boyle maclar!

nedeni cok fazla oynamadigi icin...
    Ugur kolaylikla 16 lari hakkeder
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    egemen kardes medya konusunda hakli, Ugur oldugu gibi kalmali yeterli!
    bende bunu destekliyorum iste!
    Bu sekilde iyi zaten bu tartismayi rakip takimi tutan arkadaslar cikardi!
    biz hic Ardanin fizigine, Sabrinin dribbel olayina hizina karisiyormuyuz?

ugur boyle iyi, ne artmali ne inmeli!
    Last edited by yusufislam : 03.Ocak.2008 at 17:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    egemen kardes medya konusunda hakli, Ugur oldugu gibi kalmali yeterli!
    bende bunu destekliyorum iste!
    Bu sekilde iyi zaten bu tartismayi rakip takimi tutan arkadaslar cikardi!
    biz hic Ardanin fizigine, Sabrinin dribbel olayina hizina karisiyormuyuz?

ugur boyle iyi, ne artmali ne inmeli!
    Elestir guzel kardesim, elestir ki daha guzel sonuclar ortaya ciksin.. Tabii elestirilerde mantik oldugu surece, farkli goruslere saygi duyuldugu surece.

Sabri'nin dribbling ozelligi yanilmiyorsam 10..

Arda'nin strength 8, stamina 12... stamina'nin biraz yuksek kalmis oldugunu dusunuyorsan buyuk ihtimalle sana katilacagim..

Ugur konusunda ise zihinsel ozelliklerinin bir nebze dusurulmesi mantikli gelir bana, CA olarak da saniyorum hemen hemen ayni
    seviyede olacagina gore zihinsel ozelliklerdeki dusus, teknik ozelliklerin yukselmesini saglayacaktir.

Burada tartisilan, veya tartisilmasi gereken Ugur'un tepetaklak asagiya indirilmesi veya birdenbire cok yukseklere cikartilmasi degil. Kendi tuttugunuz takimdaki oyuncularin zayif noktalarini bol bol yazin (ne de olsa en dikkatle izleyen sizsiniz ve bu zayif noktalari daha iyi gozlemleyecek sizlersiniz), iyi yonleri de zaten kendiliginden ortaya cikar ve zaten biliniyordur.

#perpetua

Daha önce yazdıklarıma doğru düzgün cevaplar bulamadım sorularımı sen cevaplarsan sevinirim..

1- Alex'in önemli maçları oynama puanı 9. Fakat bu sezon gerek derbilerde gerekse şampiyonlar liginde elinden gelen herşeyi yaptı ve çok iyi oynadı..

Uefa.com'da fantasy football oyununda puan olarak en iyi 5 oyuncu arasına girdi.
    Şampiyonlar liginde ve derbilerde oynadığı futbol ortada..

2- Bana göre Fenerbahçe'nin antrenman tesislerini 20 yapmamak ayıp. Bu tesislerin Avrupa düzeyinde olduğunu, yönetimin ilk geldiği günden itibaren herşeyi Avrupa düzeyine getirdiğini hatta baştan yaptığını herkes biliyor.

Bugün Roberto Carlos'ta Fenerbahçe'nin tesislerinin Avrupa'da sayılı takımlarda olduğunu ve buraya geldiğinde çok şaşırdığını söyledi.

(Samandıra tesisleri yani Fenerbahçe'nin antrenman tesisleri 21 Ocak 2004'te hizmete girmiş).

------

Aynı şeyleri daha öncede yazdım fakat BJK araştırmacısı arkadaş dışında cevap veren olmadı.. Lütfen ne düşündüğünü söylermisin?

Mesaj Yetkileri