2 side çok kaliteli oyuncular herhalde takım seçimleri yüzünden burada bu kadar eleştirilmişler kedi uzanamadığı ciğere
2 side çok kaliteli oyuncular herhalde takım seçimleri yüzünden burada bu kadar eleştirilmişler kedi uzanamadığı ciğere
Lucho Gonzalezi kolay kolay alamazlar
Maniche’nin aklında sadece İnter var
Gazzetta dello Sport’a göre Atletico Madrid’li orta saha oyuncusu Maniche, transferdeki tercihinin İnter olduğunu açıkladı.
Atletico Madrid'de teknik direktör Javier Aguirre ile arası bozulan oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Maniche'in adı bir süredir orta saha oyuncusu arayan İnter’le anılıyor.
Tottenham’ın da resmi teklif götürdüğü 30 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen birkaç kulüp daha olmasına rağmen, Portekizli futbolcu sadece İnter’e gidebileceğini söyledi.
Maniche’nin menajeri Jorge Mendes, bu sabah oyuncunun son durumunu göüşmek için İspanyol kulübün yöneticileriyle bir araya geldi.
goal.com
Gilardino - Frey takası gündemde
Corriere della Sera gazetesinin haberine göre Milan, Fiorentina kalecisi Sebastien Frey’e karşılık Mor Menekşeler'e golcüsü Alberto Gilardino’yu önerdi.
Yaptığı fahiş hatalardan sonra Nelson Dida’ya olan güvenini kaybeden ve yeni kaleci arayışına giren Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin listesinde yer alan isimler Fiorentinalı Sebastien Frey, Celtic’den Artur Boruc, ve PSV Eindhoven’ın kalecisi Gomes.
Ancelotti’nin bu isimler arasındaki ilk tercihi ise Fransız kaleci Frey.
Milan, Frey’i alabilmek için Fiorentina’ya Alberto Gilardino’yu da önermeye hazırlanıyor. 2005 yılında Parma’dan transfer edilen 25 yaşındaki golcü Milan'da tam bir hayal kırıklığı oldu.
Fiorentina teknik direktörü Cesare Prandelli ise daha önce Parma’da birlikte çalıştığı Gilardino’nun büyük bir hayranı. Gilardino Parma formasıyla 96 maçta 50 gol kaydetmişti.
transfer gerçekleşirse sizce kim kârlı çıkar![]()
Kaleciye ihtiyaç var açıkcası.Bu uğurda beklenileni veremeyen Gilardino verilebilir bence..
So what?
Saike
Yuh süper takas diyorum buna
Kalede güven veren bir isim ile Milan.
Mutu ile süper ikili olabilecek Gilardino.
Takas Milan için 2+, Fiorentin için 1+ olur. Fiorentina Frey'in boşluğunu zor doldurur. Pato geldi, Gilardino için işler iyice zor.
Bence bu takas olsun![]()
İNter planlı yürütse bu işleri şu an dünyanın en iyi kulübü olabilirdi.Lippi-Mourinho ikilisinden biri şart.Transfer hayırlı olur inşallah.
So what?
Saike
Frey çok iyi bir kaleci eğer giderse Fiorentina için kötü olur ve düşüşe geçerse toparlanamaz. Fiorentina'nın Frey'i vermesini hiç istemem doğrusu.
İNter'in ona ihtiyacı yok.Boşuna umutlanmasın.Gerçi İNter bu.Ne yapacağı belli olmaz..
So what?
Saike
Lippi geçmişmiydi.Valla o dönemleri pek hatırlamıyorum.O zaman üstüne bi çizik atalım.Mourinho şart..
![]()
So what?
Saike
Yetenekli bir oyuncu fakat İnter ismi söz konusu olunca aklımızda soru işaretleri oluyor,kendini İnter'de pek geliştirebiliceğini sanmıyorum.Başka bir takıma gitseydı gelecekte dünya futbolu büyük bir yıldız daha kazanmıs olabilirdi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4WKRZvKQHwE[/youtube]
Evet stili, duruşu falan Riquelme'yi andırıyor fakat daha çok ön libero da oynuyor gibi![]()
(/s)
Belki Moratti'nin aklı bir gün başına gelirse Mourinho'yu getirmeli diyorum zaten.Mourinho İnter'i düzeltebilir.Adamlar yıldızlar topluluğu ama daha Avrupa'da bir başarıları yok son zamanlarda.Bunun ana nedeni sistemsizlik.Neyse konu saptı.Anlaştığımıza görede devam ettirmenin manası yok.
So what?
Saike
Milan'ı Gilardino'nun gitmesi etkilemez,Frey olumlu katkı yapar...
Fiorentina'da ise Frey'in gitmesi kötü olur,ama Gilardino olumlu katkı yapar...
Kütük görevi gören Gilardino-Frey takası Milan için çok akıllıca İnzaghi bile bu yaşında ondan çok daha yararlı...
Gilardino çok iyi bir forvet büyük umutlar ile transfer oldu Milan'a. Fiorentina takımına gitmeyi kabul edeceğini pek sanmıyorum.
Milan için ise Frey çok iyi bir transfer olur, tabii bu transferin gerçekleşmesi biraz güç.
Ajax'ın orta saha oyuncusu Edgar Davids geçmişte Juventus'u temsil etmekten onur duyduğunu söyledi.
Tuttosport'â konuşan Davids İtalya'da Milan,Juventus ve İnter ile geçirdiği dönemi anlattı.
''İnter'de sadece 1 sezon geçirdim ama işler hiç iyi gitmedi.Fakat Juventus için her zaman elimden gelenin en iyisini verdim.Taraftarla aramızda özel bir bağ oluştu.Zor zamanlarda bile desteklendim.Yaşadığım sürece Juventus'ta geçirdiğim günlerden onur duyacağım.''
''Küme düşürülmek?Bununla ilgili şüpheler var ve acı bir karardı.Ama biz her zaman Juventus'lu olmaktan gurur duyacağız.''
Palermo’nun yıldızı Amauri’nin menajeri, oyuncusunun bu ay istediği takımlarla anlaşamadığı takdirde sezon sonuna kadar Sicilya’da kalabileceğini açıkladı.
Brezilyalı golcü oyuncu, bu sezonki performansıyla Seri A’da, başta Milan ve Juventus olmak üzere birçok takımın ilgisini üzerine çekti.
Amauri’nin Palermo’da sezon sonuna kadar kalması beklenirken, gelebilecek iyi bir teklifin bu kararı değiştirebileceği çıkan söylentiler arasında yer alıyor.
Oyuncunun menajeri Mariano Grimaldi, Kiss Kiss adlı radyo kanalına verdiği demeçte, oyuncusunun geleceği hakkında önemli bilgiler verdi. “Birçok takımla görüşüyoruz fakat şimdilik Amauri’nin sezon sonuna kadar Palermo’da kalacağını söyleyebilirim.” diyen Grimaldi, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Amauri’nin isteği tabii ki önemli. Her ne kadar birçok teklif olsa da, oyuncum kesinlikle İtalya dışına çıkmayı düşünmüyor. İspanya ve İngiltere’den teklifler mevcut ancak Amauri’nin Avrupa statüsünde olmaması, özellikle Barcelona’ya transferinin pek de mümkün olmayacağını gösteriyor.”
27 yaşındaki oyuncu, gelecek birkaç ay içinde İtalyan pasaportu alacak. Böylece oyuncunun transferi büyük ihtimalle sezon sonuna sarkacak. Henüz Brezilya millî takımına çağrılmışlığı olmayan Amauri’nin bu sayede Euro2008’de İtalya forması giymesi de bekleniyor.
Inter'de forma giymesi bile hataydı ... En güzel yıllarını Juve'de yaşadı ve çok uzun süre forma giydi , Capello'nun kovar gibi takımdan göndermesine rağmen bu açıklamaları yapması olgun kişiliğinin gösterrgesi Davids kendisine bir kez daha hayran bıraktı .
Bu oyuncuya harikadan başka ne denebilir ?
Juventus, Roma, Fiorentina: Hepsi aynı adamın peşinde!
‘Catania’nın Roberto Carlos’u olarak anılan Juan Manuel Vargas’ın menajeri Carlos Alberto Delgato, oyuncunun bu yaz takımdan ayrılacağını söyledi. Genç yıldızın bir dahaki adresinin Juventus, Roma ya da Fiorentina'dan biri olması bekleniyor.
24 yaşındaki Catania’lı yıldız oyuncu Serie A’nın en iyi sol beki olarak kabul ediliyor ve Juventus, Roma, Liverpool ve Fiorentina gibi dev takımları peşinde koşturuyor.
Firenzeviola.it adlı internet sitesine konuşan Vargas’ın menajeri Delgato, “Şu ana kadar Fiorentina’dan resmi bi teklif almadık. Ancak direkt Catania ile temasa geçtilerse benim haberim olmayabilir,” dedi.
Oyuncunun taliplerinin çok olduğunu ancak transferin ancak yaz döneminde gerçekleşmesini beklediğini de belirten Delgato, “Vargas’ın 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Catania’da mutlu ancak yaz ayında takımda ayrılabilir. Ara transferde ise başka bir takıma gideceğini sanmıyorum,” dedi.
15 kez Peru milli takımının fomasını giyen Vargas, bu maçlarda iki de gol kaydetti.
Beşiktaş alsaydı şu adamı, fena mı olurdu? Kartal'ın yaz aylarında anlaştığı, ancak transferinden son anda vazgeçtiği Nicola Legrottaglie, bu sezon Juventus'ta beklenenin o denli ötesinde bir performans gösterdi ki, yeni hedefinin Euro 2008'de de yeralmak olduğunu söyledi.
İtalyan savunmacı Legrottaglie için 2007 – 2008 yeniden doğuş sezonu oldu. Bu sezonun başında siyah-beyaz formalardan Juventus'unkini çıkartıp Beşiktaş'ınkini giymesine ramak kalan, bu transferin son anda gerçekleşmeyişiyle kulübünden ayrılmayan Legrottaglie, Serie A'a altın sezonunu yaşıyor.
Ortaya koyduğu büyüleyici performansla bir anda Torino temsilcisinin ilk onbirindeki değişmezlerden hâline gelen tecrübeli stoper, Tuttosport gazetesine iddialı bir açıklamada bulunarak, "Bir futbolcu için ülkesinin formasını giymek, kurabileceği en büyük hayâldir. Ben de 3 yıl ayrı kaldıktan sonra gök mavisi formayı yeniden giymeyi arzuluyorum. Tabii ki de bu konudaki son karar Donadoni’ye ait. Benim şu anda yapabileceğim tek şey, her gün daha da sıkı çalışmak. Ümit ediyorum ki sonunda , Euro 2008’de boy gösterecek şanslı oyunculardan olacağım" dedi
Atlético Madrid kulübünden yapılan açıklamada, Portekizli oyuncu Maniche’nin sezon sonuna kadar İnter’e kiralandığı açıklandı.
İnter oyuncudan memnun kalırsa, anlaşma gereği 6 milyon avro karşılığında sezon sonunda oyuncuyu bonservisiyle birlikte alabilecek.
30 yaşındaki Maniche, son haftalada Atlético teknik direktörü Javier Aguirre ile anlaşmazlığa düşmüş ve takımının İspanya kupasında Granada 74’la oynayacağı maça sakat olduğu gerekçesiyle çıkmamıştı.
Olivier Dacourt, Luis Figo, Patrick Vieira ve Dejan Stankovic’in sakatlığının ardından orta saha oyuncusu arayan İnter’de Roberto Mancini transfer hakkında kararsız olduğunu söylese de oyuncu artık 6 aylığına da olsa İnter’li oldu.
Transferle ilgili İnter kulübünden henüz bir açıklama yapılmadı.
Ajansspor
(/s)
Daha önce yararsız olur demiştim başka bir konuda ama sakat çokmuş.Maniche fena oyuncu sayılmaz.Hayırlı olsun.
So what?
Saike
Kiralanan oyuncuya bakın Maniche hala Aguirre anlayabilmiş değil Atletico'nun büyüklüğünü...
Ahh ahh.Kaçan balık büyük oldu gerçekten.Neyse her işte bir hayır vardır..
So what?
Saike