Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: [TSL] Sivasspor Araştırması 2008

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

arkadaşlar musa aydını hatırlarsınız..

eskiden bir FM yıldızıydı sonradan futbolunda gerileme yaşandı gibi ama bu sene gerçekten çoştu....

sivasspor da 15 maçın sanırım tamamında oynadı...kritik gollere imza attı..üstelik 4 gol attı ..orta saha oyuncusu için 4 gol hemde devre bitmeden çok iyi bence...

zaten gol attığı içinde söylemiyorum..ayrıca çok ta etkili oynuyor...

15 maçın tamamında oynaması hem onun fizik gücünü gösteriyor hemde takımdaki önemini...

natural fitness ve centilmenlik özellikleride gayet iyi hem çok az sakatlanmış hemde 15 maçta sadece 2 sarı kart görmüş..

diğerözelliklerini ayrıca yazarız..şuan çok sınırlı vaktim var...ama

arkadaşlar bir musa aydının bu yıl ki performansını bir değerlendirsin istedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Mehmet yine bu hafta saç baş yolduran goller kaçırdı bu adamın bitiricilik maksimum 12 yapılmalı...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bitiricilik değilde Konsantrasyon ve soğukkanlılık gözden geçirebilir.

Onlarda zaten düşük. Evet maçı bende izledim %100lük 3 pozisyon kaçırdı. Oyunda bitirciliği 14. 13 olabilir..

Ayrıca musa aydın oyunda ki mevkisi WB/AMR. MC özelliğide olmalı...

coşkun haklısın çok soğukkanlı bir futbolcu değil gibi yoksa kaçan goller öyle goller ki çok üst düzey beceri istemiyor du aslında..yani demek istediğim o gollerin kaçmasının sebebi bitiriciliğinin zayıflığından çok soğukkanlı davranmamasıydı bana görede...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    coşkun haklısın çok soğukkanlı bir futbolcu değil gibi yoksa kaçan goller öyle goller ki çok üst düzey beceri istemiyor du aslında..yani demek istediğim o gollerin kaçmasının sebebi bitiriciliğinin zayıflığından çok soğukkanlı davranmamasıydı bana görede...
    Ben çok yazmıştım bunu tamamıylen sizinle aynı fikirdeyim. Aynı tip golleri idmanlarda rahatça atabiliyor ama maça çıkınca soğukkanlı davranamıyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

mehmet yıldızın ben çok kaliteli biri olduğuna inanmıyorum çok gol kaçırıyor amam fizik gücü süper bence mehmet yıldızın bu duruma gelmesi sivassporun orta sahadaki oyuncuların onu iyi beslemesindeki katkısı büüyk

Nesil
    2003

Sedat'in argues with officials PPM'si olmasi gerekiyor.

Türkiye'nin en asabi defans oyuncuları arasında gösteriliyorsun. Kart istatistiklerin de bu görüşü doğruluyor.
    Saha içerisindeki agresifliğim genelde hakemler bazında. 10 kart gördüysem 7'si itirazdandır. Şimdi siz kart istatistiklerimden söz ediyorsunuz ama kartı neden gördüğümü bilemiyorsunuz.
    Ayrica Abdurrahman ile iyi arkadas olmali.

Abdurrahman Dereli ile olan kader ortaklığın bana ilginç geldi. Trabzonspor'dan Sivasspor'a kadar hiç ayrılmamışsınız.
    Abdurrahman'la çok iyi anlaşıyoruz. Öyle bir dostluğumuz var ki, bankadaki hesaplarımız bile ortak gibi. Kişisel dostluğumuz işimize de yansıdı. Sebatspor'da oynadığımız dönemde aynı haksızlıklarla karşılaştık. Ankaragücü'nde yine öyle. Sivasspor'da da tamamen aynı sözleşmelere imza attık. Ama oynadığımız takımlarda yaşadığımız sorunlardan önce de birbirimize kenetliydik. Abdurrahman'la bir şekilde aynı takımlarda oynadığımız için daha farklı görünüyor olabilir. Ama futbola başladığımız dönemden Kayserisporlu Ragıp'la, Bolusporlu İbrahim Parlayan'la ya da halen Sebat'ta devam eden 3-4 arkadaşımızla birbirimize çok bağlıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Yıldız'ın soğukkanlılık 11 bitiricilik 15 konsantrasyon15 olmalıdır bence
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Bernard'ın İsrail'de bir takımla, yedek kaleci Harun'un Samsunspor'la, genç oyuncular Sezgin ve Ferhat'ın Anadolu Üsküdar 1908 Spor'la, Yasin'in ise Belçika'da bir kulüple anlaştığı öğrenildi.

Bu 5 oyuncu ile yollarını ayıran Sivasspor yönetiminin, kadroyu güçlendirmek için de transfer çalışmalarına ağırlık verdiği belirtildi.

Şu ana kadar, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Ordusporlu sol kanat oyuncusu Mahmut Hanefi, Bursasporlu genç golcü Ömer Kaplan, Malatyasporlu orta saha oyuncusu Emre Aktaş(emre sözleşmesini 10. ayda kaleci fevzi , ahmet yıldırım ve 1-2 oyuncu ile birlikte tedbirli olarak fesh etmişti sanırım federasyon bu oyuncuların tamamını haklı buldu) ve bir dönem Sivasspor forması giyen orta saha oyuncusu Onur Tuncer ile anlaşan Sivasspor'un, önümüzdeki günlerde de 2'si orta saha ve 2'si savunmaya olmak üzere en az 4 oyuncuyu kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sivasspor'dan imza şov!

Turkcell Süper Lig'de lider durumda bulunan Sivasspor, anlaşma sağladığı 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende Sivasspor'un anlaşma sağladığı Tunuslu Karim Saidi, 6 ayı opsiyonlu 2.5 yıllığına, Mahmut Hanefi Erdoğdu, Ömer Kaplan, Emre Aktaş ve Onur Tuncer ise 2.5 yıllığına kendilerini Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, eksik ve sakatlığı bulunan oyuncuların yerine transferler yaptıklarını belirterek, "İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Eksiklerimiz var yine. Hocamızın izlediği futbolculardan 3-4'ünü daha alıp artık bu işe nokta koymak istiyoruz" dedi.
    Teknik direktör Bülent Uygun ise 4 genç futbolcuyla Feyenoord takımından Karim Saidi'yi transfer ettiklerini kaydederek, "Gençlerimizin hepsinden zaten ben çok ümitliyim. Onlar Türk futboluna ve Sivasspor'a uzun süre hizmet edeceklerdir. O yüzden onları kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.
    Karim Saidi'nin de takıma çok şey katacağına inandığını dile getiren Uygun, şöyle konuştu: "Bizi kardeş kulüp ilan eden Feyenoord kulübünden Karim Saidi'yi bonservis vermeden diyaloglar sonucu transfer ettik. 2'si yerli, 2'si yabancı olmak üzere 4 transfer daha düşünüyoruz. Çünkü Sivasspor artık yeni bir misyon üstlendi. Sivasspor'un üstlendiği misyon 6 milyon 300 bin Sivaslıyı birleştiren bir misyon."
    Konuşmaların ardından Sivasspor'un yeni transferleri basın mensuplarına poz verdi.
    İmza törenine Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve bazı kulüp yöneticileri de katıldı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Karim Saidi -22 nolu formayı giyiyor.
    Düzelteyim, 21 numara giyiyor. Ayrıca yeni transferlerden Onur Tuncer 77 ve Mahmut Hanefi Erdoğdu 6 numarayı seçti.

Gökhan Bozkaya ise 18 Ocak 2008 tarihinden başlamak üzere sezon sonuna kadar (31 Mayıs 2008) Eskişehirspor'a kiralandı.

http://www.sporx.com/detail.php?Type...ri=30&go=94962

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Cvetkov' un özellikleri ve ca' sı artabilir.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by onurphaned View Post
    Düzelteyim, 21 numara giyiyor. Ayrıca yeni transferlerden Onur Tuncer 77 ve Mahmut Hanefi Erdoğdu 6 numarayı seçti.

Gökhan Bozkaya ise 18 Ocak 2008 tarihinden başlamak üzere sezon sonuna kadar (31 Mayıs 2008) Eskişehirspor'a kiralandı.

http://www.sporx.com/detail.php?Type...ri=30&go=94962
    Gökhan Bozkaya Es Es´te...

Takımımızda transferler son sürat devam ediyor.Devre arası transfer döneminde dört futbolcuyu renklerimize bağlayan Yönetim Kurulumuz bugünde Atatürk Stadyumunda düzenlenen imza töreni ile Süper Ligde lider durumda bulunan Sivasspor´da forma giyen Gökhan Bozkaya ile anlaştı.

İmza töreninde konuşan Başkanımız Nebi Hatipoğlu şunları söyledi:

"Teknik Kadromuzun raporu doğrultusunda istenilen mevkilere yeni transferler yaptık.Kadromuzu daha da güçlendirmiş olduk.Transfer Komitesi bu dönemde ince eleyip sık dokuyarak bu transferleri gerçekleştirdi.Bulunduğumuz ligin üzerinde olan futbolcuları aldık.Dönem dönem sportif sakatlıklar yaşandığından ve kart cezalısı duruma düşen oyuncularımızdan ötürü kadro derinliği yarattık.Transfer dönemi 1-Şubat´a kadar devam edecek,teknik kadromuz uygun gördüğü takdirde ara transfere devam edebiliriz.Süper Lig takımları da istemesine rağmen Gökhan bizi tercih etmiştir.Obsiyonlu olarak kendisiyle 1.5 yıllık anlaştık.Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: http://eses.org.tr/haber_detay.asp?sira=795
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Cvetkov' un özellikleri ve ca' sı artabilir.
    Ilqar Gurbanov'un da özellikle çeviklik ve bitiricilik.Sanırım özelliklerinin çoğu boş,herhangi bir değer girilmemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Cvetkov'un first touchu en az 13 olmali. Finishingide 13 uygundur

Feyenoord, Sivas'ın parent club'ı oldu. Karim Saidi'yi bu ortaklık sonucu Sivas'a bedelsiz verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by onurphaned View Post
    Feyenoord, Sivas'ın parent club'ı oldu. Karim Saidi'yi bu ortaklık sonucu Sivas'a bedelsiz verdi.
    evet haklisin. Feyenoord Sivasin parent clubu oldu, bunu feyenoord arastirmacisinda söyledim

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ilqar Gurbanov'a Turk vatandasligi verilicek mi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by onurphaned
    Ciddi bir sozlesme yapilmis olsaydi iki takim arasinda, eminim ki buyuk bir aciklama olurdu. Boyle bir aciklama simdiye kadar gormedim. Siz gorduyseniz lutfen paylasin.

Aksi takdirde, iki takim arasinda en fazla iyi iliskiler olabilir.

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Ilqar Gurbanov'a Turk vatandasligi verilicek mi?
    Verildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Süper Lig'de lider durumda bulunan Sivasspor, anlaşma sağladığı 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende Sivasspor'un anlaşma sağladığı Tunuslu Karim Saidi, 6 ayı opsiyonlu 2.5 yıllığına, Mahmut Hanefi Erdoğdu, Ömer Kaplan, Emre Efe ve Onur Tuncer ise 2.5 yıllığına kendilerini Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, eksik ve sakatlığı bulunan oyuncuların yerine transferler yaptıklarını belirterek, ''İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Eksiklerimiz var yine. Hocamızın izlediği futbolculardan 3-4'ünü daha alıp artık bu işe nokta koymak istiyoruz'' dedi.

Teknik direktör Bülent Uygun ise 4 genç futbolcuyla Feyenoord takımından Karim Saidi'yi transfer ettiklerini kaydederek, ''Gençlerimizin hepsinden zaten ben çok ümitliyim. Onlar Türk futboluna ve Sivasspor'a uzun süre hizmet edeceklerdir. O yüzden onları kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.

Karim Saidi'nin de takıma çok şey katacağına inandığını dile getiren Uygun, şöyle konuştu:
    ''Bizi kardeş kulüp ilan eden Feyenoord kulübünden Karim Saidi'yi bonservis vermeden diyaloglar sonucu transfer ettik. 2'si yerli, 2'si yabancı olmak üzere 4 transfer daha düşünüyoruz. Çünkü Sivasspor artık yeni bir misyon üstlendi. Sivasspor'un üstlendiği misyon 6 milyon 300 bin Sivaslıyı birleştiren bir misyon.''

Konuşmaların ardından Sivasspor'un yeni transferleri basın mensuplarına poz verdi.

İmza törenine Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve bazı kulüp yöneticileri de katıldı.

Burda öyle yaziyo?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sivasspor'un Avustralya'dan getirdiği Erhan Karahan'la ilgili bilgiler:

Doğum Tarihi:15.01.1987
    Boy:1.83
    Kilo:75
    Mevki : Savunmanın Solu ,Savunmanın ortası
    Oynadığı takımlar: Altona, Preston, Heidelberg United

Sivasspor, Avustralya'nın Heidelberg United takımında forma giyen 21 yaşındaki Türk kökenli futbolcu Erhan Karahan ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ligde ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor, ikinci yarıya yeni transferler ile başladı. Kırmızı-beyazlılar, Victoria'da 2 sene önce 21 yaş altı yılın en başarılı ikinci oyuncusu ünvanını elinde bulunduran Erhan Karahan'ı 2.5 yıllığına renklerine bağladı.

Sivasspor'un Antalya'daki devre arası kampına yetişemeyen Erhan, Sivas'a giderek antremanlara çıkmaya başladı. Antremandaki performansı ile göz dolduran genç futbolcu, Bülent Uygun'un gözüne girmeyi başardı. Sol bek ve stoper mevkilerinde oynayan Erhan, geçtiğimiz sezon sarı kart cezalısı olduğu son maç hariç, bütün karşılaşmalarda 90 dakika forma giymişti.

PETKOVİÇ'İN ESKİ TAKIM ARKADAŞI

Sivasspor'un Avustralyalı kalecisi Petkoviç'in de bu transferde önemli rol oynadığı düşünülürken, Petkoviç'in South Melbourne takımında oynadığı dönemde Erhan, Paf takımdan A takımın antrenmanlarına çıkıyor ve Petkoviç ile aynı sahada mücadele ediyordu.

Belçika ve Yeni Zellanda'da ki futbol takımlarından da transfer teklifi alan Erhan'ın gönlünün Türkiye'de futbol oynamaktan yana olduğu için Türkiye'ye transferi gerçekleştiği belirtiliyor. Avustralya Ümit Milli Takımı'na da davet edilen genç futbolcu, bu daveti Türk Milli Takımı'nda forma giymek için geri çevirmişti.

ERHAN: "SİVASSPOR'DA KALICI OLMAK İSTİYORUM"

Genç futbolcu Erhan Karahan, Sivasspor'a transfer olarak, futbol hayatını Türkiye'de sürdüreceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Yıllardır özveri ile çalışıyorum. Avustralya'da oldukça üst düzey futbol oynayarak belli bir istikrar yakaladım. Yurt dışında bulunan birçok Türk genci gibi, futbol hayatımı ülkemde sürdürmeyi amaçlıyorum. Şükürler olsun ki, rüyalarımı süsleyen böyle bir imkan doğdu" dedi.

Süper Ligin lideri ve şampiyon adaylarından Sivasspor'da kalıcı olmak istediğini de sözlerine ekleyen Erhan, "Amacım, Bülent hocamın gözüne girip, Sivasspor'da kalıcı olmak. Sivasspor yonetimini, teknik kadrosunu ve bana destek olanları özellikle de ailemi mahçup etmemek için var gücümle mücadele edeceğim" diye konuştu.

ESKİ TAKIMI ÜZGÜN

Heidelberg United yönetimi ise yaptığı açıklamada, Erhan adına çok sevinçli olduklarını vurgulayarak, "Ancak, bizim için bu çok ani oldu. Taraftarların sevgilisiydi ve doğal olarak bu transferin ardından bir tepki bekliyoruz. Ancak sözleşmesindeki madde gereği, engellememiz söz konusu olamaz. Kendisine başarılar diliyoruz. Kapımiz her zaman kendisine açık kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Heidelberg United Teknik Direktorü George Katsakis de, Erhan'ın gidişinin takım adına büyük bir kayıp olduğunu belirterek, "Erhan saha icinde hırslı olduğu kadar, saha dısında da son derece beyefendi ve örnek bir futbolcu. Mükemmel bir karektere sahip. Yaşının henüz 21 olmasına rağmen, oynadığı futbol son derece olgun. Bizim için büyük bir kayıp. Yerini doldurmakta çok zorlanacağım" dedi.

TARAFTARLARIN GÖZDESİ

Maçlardaki hırslı hareketleri ilede dikkat çeken genç futbolcu Erhan Karahan, formasını giydiği Heidelberg United takımının taraftar sitesinde, sezonun en başarılı oyuncusu seçildi. Yine aynı sitede taraftarlar Erhan'ın kulüpten ayrılmasına çok üzüldüklerini ifade ederken, "Avustralya'ya dönersen tekrar bizimle ol" şeklinde mesajlar bıraktılar.

kaynak:sivasspor.com (Taraftar Sitesi)

[QUOTE=perpetua;1013218]Ciddi bir sozlesme yapilmis olsaydi iki takim arasinda, eminim ki buyuk bir aciklama olurdu. Boyle bir aciklama simdiye kadar gormedim. Siz gorduyseniz lutfen paylasin.

Aksi takdirde, iki takim arasinda en fazla iyi iliskiler olabilir.QUOTE]
    Bunu arkadaşların belirttikleri Sivasspor yöneticilerinin birinci ağızdan yaptıkları açıklama sonucu söylemiştim. Senin belirttiğin hususu göz önüne alarak internette ayrıntılı bir araştırma yaptım. Feyenoord'un sitesi dahil yöneticilerinden bu şekilde bir açıklama bulamadım. Bahsettiğin en fazla iyi ilişkiler hususunda haklı olabilirsin. Hollanda'daki Feyenoord araştırmacılarından teyit almak gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir bağlantısı olan bir arkadaş yardımcı olabilirse memnun olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Mehmet Yıldız'da ne gibi değişiklikler yapıldı?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sivasspor Ukrayna'nın Metalurg Donetsk takımında oynayan 27 yaşındaki oyunkurucu Sergio Pacheco de Oliveira ile 3.5 yıllığına anlaştı.

http://www.sporstudyo.com/Futbol/Tur...e-anlasti.html

Oliveira'nın futbol kariyeri:

Sezon Kulüp Oynadığı Maç Sayısı Gol Sayısı
    ------ ----- ------------------- ---------
    1999/2000 NAC 21 3
    2000/2001 NAC 24 5
    2001/2002 NAC 27 9
    2002/2003 Roda JC 28 7
    2003/2004 Roda JC 23 1
    2004/2005 Roda JC 33 11
    2005/2006 Roda JC 33 7
    2006/2007 Metalurg Donetsk (UA) 21 2
    2007/2008 Metalurg Donetsk (UA) ? ?

Uğur Yıldırım Sivasspor'da
    Gaziantepspor'da forma giyen Uğur Yıldırım 2.5 yıllığına Sivasspor'la anlaştı.

http://www.sporx.com/detail.php?Type...ri=29&go=97102

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

üsttte okuduğum haberlerin br çoğu sivasın yaptığı yeni transferleri duyuruyor.ama sanırım burası transfer haberlerini duyurma yeri değil..oyuncuları ve takımı FM açısından değerlendirme yeri..transfer haberlerine ilişkin ayrıca bir forum başlığı zaten mevut..ama takdir yöneticilerimizin tabii

ayrıca daha önce söyledim ama bir yorum gelmedi..musa aydındaki çıkış sürüyor..önümüzdeki yamalarda veya yeni çıkacak FM de sivassporu takip eden arkadaşım musa aydın konusunda bir yenilik düşünüyormu? sormak istiyorum.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri