1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Az uyumanın sırrı

Hybrid View

Nesil
    2006

Bu uyku sorunu bende yok. Bana sekiz saat uyku yetiyor. Akşam 23.00 gibi yatıyorum. Sabah 07.30'da kalkıyorum. Sabitlenmiş durumdayım. Telefonun alarm ile uyanıyorum. Alarm çalmadan önce bir küçük ses ile dıt sesi çıkarır ve ben bu sesi duyduğumda anda uyanırım. Refleks olmuş artık bende. Özellikle beşinci boyut olayını ise gece 04.00 gibi oluyor ve bir saat sürüyor. Ben ise bu olayı hiç hatırlayamıyorum. Uyandığımda fark ediyorum.

Az uykunun vücuda zararları var. Az uykuda insanların metobolizma hızı etkilendiği için daha fazla kilo alıyor ve böylece sağlıksız bir yaşama doğru sürükleniyor. Bu nedenle özellikle bizim yaşlarımızda(15-25) 8 saatlik uyku yeter.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bu uyku sorunu bende yok. Bana sekiz saat uyku yetiyor. Akşam 23.00 gibi yatıyorum. Sabah 07.30'da kalkıyorum. Sabitlenmiş durumdayım. Telefonun alarm ile uyanıyorum. Alarm çalmadan önce bir küçük ses ile dıt sesi çıkarır ve ben bu sesi duyduğumda anda uyanırım. Refleks olmuş artık bende.
    Aynen böyleyim bende Sadece yatış saatim 24.00 civarı kalkış saatim 08.15

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben haftaiçi 12-1 bazen 2'de yatıp sabah 6.30'da kalkıyorum.Okulda ilk iki ders uyuklasamda geceleri uykum gelmiyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Aynen böyleyim bende Sadece yatış saatim 24.00 civarı kalkış saatim 08.15
    Adaşız zaten... Doğaldır böyle olması.

Mesaj Yetkileri