Oyunda zaten bir çok mevki özelliği Türkiye standartlarına göre en iyi seviylerde, Bir miktarda yükselme yapılacak diyor Ömer abi, Bence Aurelio'nun fazla tartışılacak bir durumu yok.. Ama yinede önerilerin, değişmesini gözlemlediğin noktalar varsa yaz tabi tartışırız değerlendirilir..
xxestergonxx istediğin zaman yazabilirsin, istediğin zaman tartışabiliriz, yeterki böyle geyik mesajlar yazma, sinir bozma. Ben Ömer abiye bu konuda katılıyorum.. Bir Fenerbahçeli olmama rağmen Semih için görüşlerim bu yönde, taraftarlığımı formamı bir kenara koyup yazıyorum burada.. Yükselmesi gereken oyuncularda nasıl kasıp yazıyorsam düşmesi gerekenlerde de en az okadar çaba gösteririmYetereki doğrular oyuna yansısın.. Semih ne zamanki topu aldığında kaleye göndereceği noktayı çok iyi bilsin ve çok iyi o noktaya topu yollasın, ozaman ben derimki Semih'in bitiriciliği yükselsin..Bu arada kafa vuruşları vasat diyemem ama CSKA maçında Uğur'un ortasına bom boş pozisyonda vurduğu kafayı hatırlayın.. Aslında köşeye göndermek istedi ama o pozisyon mutlaka gol olması gereken bir pozisyondu.. Kafa vuruşu demişken, Sparta Prag maçını hatırlayın, Alex önündeki oyuncuyu çalımlayıp sağ ayağıyla Hooijdonk'a ortalıyor, Hooijdonk kalecinin uzanması mümkün olmayan bir noktaya topu gönderiyor ve mükemmel bir gol oluyor.. Nuno Gomes vurulması gol atılması mümkün olmayan kafa golleri atabiliyor.. Semih bukadar iyi kafa vuruşlarına sahip değil.. Değerler verilirken bunlarda göz önünde tutulmalı..
Semih'in adam çalımlayıp gol attığı bir videoyu gösteremezsin bana, Aynı şekilde orta sahanın az ilerisine Semih in önüne atılan bir topu Semih hızla koşup gol attığı bir pozisyonda yok..Veya Semih'in ceza sahasında çok iyi yükselip rakiplerinin arasından gol bulduğu bir pozisyonda göremedim ben.. Ama semih çalışkan hırslı bir oyuncu, gerçek bir Fenerbahçeli, Canla başla savaşır, kimi zaman hırsının kurbanı olup boş kaleye sert vurmaya çalışarak golüde kaçırır.. Bunlara tamam derim.. Ama sen Tutupta Semih'e 18 finishing diyemezsin..