ee millet nereye kayboldunuz yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ee kimse yoksa bende kalkıyom o zaman güle güle
ee millet nereye kayboldunuz yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ee kimse yoksa bende kalkıyom o zaman güle güle
So what?
Saike
Geldik işte S.A![]()
Forumdan uzaklaştırılan bir üye başka bir nick ile hiçbir şekilde forumlarımıza kayıt olamaz, başka bir nick üzerinden yazı yazamaz
s.a cemaat![]()
gençler karneye bu kadar takmayın tabi bunu söylememin nedeni yarın eve taktir getirme ihtimalim degil allah razı olsun şu kopya pardon yardımcı kagıttan![]()
oo benden sonra biraz hareketlenmiş buralar serhat cığım yardımcı kağıt gibi şeyler olmasa inan çoğumuz takdir alamazdık![]()
So what?
Saike
bende de vardı kağıt ama yaramadı![]()
kopya çekmeyen ögrenci yoktur tabi yanlış kopya çeken ögrenci vardır![]()
gerçi bu sene pek çekmedim ama kopya bir öğrencinin en doğal ihtiyacıdır bana göre![]()
So what?
Saike
EvetEğer Grubları Aynı Diye Aynı Cevap Ları yazan Ker**z ler olursa
![]()
(Sınav oldugumuz Ders Sınıf Ogretmeni) bagırıyom Resmen karsıdan karsıya Aga bak bakma sen onla aynı grubda degılsın Çocuk dıyo yok aga benle o aynı dıyo 40 alayım 2 geliyo geçiyom Hoca bi dedi Emrah 5Koptum Çocuk hocanın elinden Not Defterin Alıyo diyo Hoca değiştircem ben 1 gelsin istiyom diyo 0 gelsin istemiyom diyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Günaydınlar Beyler!!
Selamun aleyküm
Nasılsınız gençler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Saat 00.00 Gusluk Açılmıstır!!
Selamlar guslar..
Selam guslar bugun fazla duramıycam yarın karne alcaz erken kalkmama lasım
Ne karnesi ben karne almiyom ki.![]()
eveet yarın karne var ben gidiyim uyuyim uyanim karneyi alayim ve gelim![]()
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beyler Yarın Ağır Siklet Bosk Final Maçı Vardır Bütün üyelerimiz Davetlidir MAÇ BEDAVA![]()
Doğru yaw senın yas gectı dımı![]()
Lise hayatim boyunca ne takdir ne de tesekkur aldim insallah siz alirsiniz.
Ben kacar guslar herkese ıyı geceler
Neyse artik siz sabaha kapatirsiniz guslugu![]()
![]()
Ben Kapatırım![]()
Senin karne nasil Serhat?
Herkese iyi akşamlar.
Babam parada anlaşırsa Asena bizim evde reklam filmi çekecek.Ben meşhur olmadan ev meşur olacak.
![]()
Abi Ne Sen sor ne ben söyleyimbir sürü 1 var 0 gelcekmi diye korkuyom
Ya Bu Gece Çok Durgun Burası Kimse Konuşmuyor Neden abi ya herkez Karne heycanına mı girdiÖnemli olan ALLAH'ın Huzurundaki Karnedir ya
![]()