Gelsin ben üste para veririm.![]()
Gelsin ben üste para veririm.![]()
Batuhan abi bi açık adres alayım.![]()
So what?
Saike
Merhabalar ben geldim.
Arkadaşla beraber izin alırsak kamera arkası yapacağız. O zaman öğrenirsiniz. Adresi: Koşuyolu caddesi... Zaten geldikten sonra bizim ev meşhur olur...Her türlü magazin prog. açığız. Hele bu evde ben yaşıyorsam garanti meşhur olur.
![]()
Peki abi neden sizin ev?![]()
So what?
Saike
Bende tam onu dicektim bi susunluk oldu nerdesiniz guslar?
Abi Herkeze Karne heycanı Bastı heralde ya![]()
Ben Bilirim Mesela Coskun AbiHadi Hayırlı Geceler Abicim
Beyler Size Hayırlı Geceler Bende Çıkıyorum Cümletten EyvALLAHALLAH'a Emanet
![]()
Tanıdık var. O önermiş bizim evi. Babamda parada anlaşırsak neden olmasın dedi...Çünkü bizim evin eşyları kullanılacak. Sadece reklamı yapılan eşyalar getirilecek. Ayrıca babamın uyuduğu yatak kullanılacak reklamda.
![]()
Bırak batuhan bırak, evi satıcak kesin bunlar bu yöntem ile daha çok para kazanmaya çalışıyolar![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yatak falan ne ayak nasıl bir reklam bu?Batu yiyo olmasınlar sizi reklam ayağına
![]()
Last edited by BeeTLeJuiCe : 26.Ocak.2008 at 20:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
uçan guşlar martıLarrr....
Zaten hedefi belirledim. Bir meşhur olsun bizim ev Desparete Housewiwes'da bizim evde çektirecem. Dizinin adı: Desparete Housewiwes Turkey olacak.![]()
slm gusluk
Batu olm teklif yap reklamı çekenlere yüzümün tanınmasını istiyorum. Yürüyen kalabalık rolüde olsa kap bi rol. Tolgahan'ın kuzeniyim aynı ışık bende de var deYüzünun eskimesini istemiyosan o ayrı
![]()
aleyküm selam
guşluk yine sessizleri oynuyor, neyse bugünden itibaren tatil başlıyor herhalde dolar taşar yer kalmaz hale gelir guşluk![]()
Yüzümü eksitmeyeceğim, o yüzden yavaş yavaş adım atmak lazım. Daha gençiz. Onunda sırası gelir elbet. Ben biraz kamera arkasında pişeyim.![]()
Ne eskimesi yav.Allah bilir bi daha hiç böyle bir şans gelmez.Hiiç kaçırma derim.Hem belki ileride ünlü olursan geçmişte şu reklamda figüranmış diye bayağı gündemde kalırsın.
Bu arada reklam sizin evde çekilirse haber verirsinde sizin evi görmüş oluruz.Ayrıca reklam hangi markanın?
So what?
Saike
Bilmiyorum, sadece bildiğim Jimnastik aleti reklamı.
Bu arada geçen haftadan sonra bu haftada Genco'yu kaçırdım.Off yaa![]()
So what?
Saike
Tekrar hayata dönmek çok güzel yahu, nasılsınız arkadaşlar?
"YÜCE ATATÜRK"
Tekrar hayata dönmek derken sınavların bitmesini kastediyorsun herhalde Serkan abi.Geçmiş olsun diyelim.Ne diyim başka..
So what?
Saike
Evet ondan. Gerçi sınav dönemi de pek değişen birşey yoktu, oturup saatlerce ders çalışan biri değilim ama ödevler strese sokuyordu insanı. Gerçi şimdide sınav sonuçlarını beklemek ayrı bir stres yaratıyor ama yine de 3 hafta boyunca okula gitmeyecek olmayı düşünmek harika.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hee okulların bitmesine seviniyorsun sen.Valla haklısın.
So what?
Saike
Kendinize iyi bakın.Ben çıkıyorum.İyi geceler.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
İyi geceler Enes. Yarın Ankara'ya gidiyorum, hava değişimi yapacağım. Kar görelim biraz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Güle Güle git,Güle Güle gel abi..![]()
Serkan hoşgeldin. Artık Karşıyaka yerine, Çankaya ½ yazarsın.![]()
Merhabalar.
Ooo Ankaramı Serkan abi memleketime gidiyorsunGitmişken tuz gölüne gitmeyi unutma bu havada üzerinde yürümesi çok zevkli
Ama tuz gölüne gitmeden önce uzun ince düüüümdüz bir yol var
yaklaşık 50 km
Bizim sokağımızda var orda ÇETİN SOKAK
![]()
Last edited by Nedvedmania : 27.Ocak.2008 at 00:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved