Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

12 23.08%
  • Fenerbahçe

33 63.46%
  • Berabere biter

7 13.46%
1 ile 30 arası toplam 166 sonuç

Konu: TSL 20.Hafta Sivasspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe hakettiği bir galibiyeti aldı tebrikler.Sivas spor bu yenilgi ile şampiyonluk şansını da belli ett(!)Lig bu sene de 3 büyük takım arasında geçecek,Sivas büyük ihtimal 4. olur...Bu arada Kezman son haftalarda baya atmaya başladı Semih-Kezman arasında tatlı bir rekabet olabilir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Fenerbahçe hakettiği bir galibiyeti aldı tebrikler.Sivas spor bu yenilgi ile şampiyonluk şansını da belli ett(!)Lig bu sene de 3 büyük takım arasında geçecek,Sivas büyük ihtimal 4. olur...Bu arada Kezman son haftalarda baya atmaya başladı Semih-Kezman arasında tatlı bir rekabet olabilir
    Sivasspor'un bana göre ilk üçte bitirme ihtimali var. Sonuçta Anadolu Takımlarını yenebilir. Hiç belli olmaz.

Kezman atmaya başladı diyorsun, Urfa önünde boş kaleye ve 4 golde Alanya'ya attı. Bu gün attığı golleri banada aynı orta gelse bende atarım. Hala Kezman'a şüphe ile bakıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Sivasspor'un bana göre ilk üçte bitirme ihtimali var. Sonuçta Anadolu Takımlarını yenebilir. Hiç belli olmaz.

Kezman atmaya başladı diyorsun, Urfa önünde boş kaleye ve 4 golde Alanya'ya attı. Bu gün attığı golleri banada aynı orta gelse bende atarım. Hala Kezman'a şüphe ile bakıyorum.
    Alex boş kaleye gol atınca takipçilik Kezman atınca boş kale neysede Alanya'ya iki golü aşırtma yani vuruş golleri biri yine takipçilik bugünkü 2.golü yine Kezman gibi adamların atabileceği bir vuruş ilk golde ön direğe koşusu mükemmel atarım diyorsunda onu yorum yapmıyorum bile.Ayrıca Urfa maçında arkasına düşen topu havada ters ayağıyla vurmuş kaleci kçşeden çıkarmıştı eski gücüne kavuştuğu açıkça görünüyor ama tabi senin görüşünede saygı duyuyorum

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Alex boş kaleye gol atınca takipçilik Kezman atınca boş kale neysede Alanya'ya iki golü aşırtma yani vuruş golleri biri yine takipçilik bugünkü 2.golü yine Kezman gibi adamların atabileceği bir vuruş ilk golde ön direğe koşusu mükemmel atarım diyorsunda onu yorum yapmıyorum bile.Ayrıca Urfa maçında arkasına düşen topu havada ters ayağıyla vurmuş kaleci kçşeden çıkarmıştı eski gücüne kavuştuğu açıkça görünüyor ama tabi senin görüşünede saygı duyuyorum
    Kezman gibi adamlar atar demişsin haklısın. Gerçeğe bakarsak Alex boş kaleye gol atınca Alex'in gol tekrarında ki akıl dolu deparını görüyoruz. Kezman'da böyle bir depar görmüyorum. O orada duruken top gelmiş. Şimdi ilk pozisyon'da orta hangi futbolcudan geldi hatırlamıyorum, orta geldikten sonra Kezman ayağını koyuyor ve top filelerde. İkinci gol zaten kale karşısında çok net pozisyondu attı. Eskisi gibi oluyor diyorsun, PSV'de kral olduğu zaman etrafında ki beş adam şimdi Barcelona, R.Madrid, Arsenal gibi takımların ilkonibr oyuncusu. Nasıl bir forvet sisteminde oynadığı ortada. Bana göre Kezman Fenerbahçe'ye yetecek bir forvet değil.

Mesaj Yetkileri