Fenerbahçe hakettiği bir galibiyeti aldı tebrikler.Sivas spor bu yenilgi ile şampiyonluk şansını da belli ett(!)Lig bu sene de 3 büyük takım arasında geçecek,Sivas büyük ihtimal 4. olur...Bu arada Kezman son haftalarda baya atmaya başladı Semih-Kezman arasında tatlı bir rekabet olabilir![]()

Alex boş kaleye gol atınca takipçilik Kezman atınca boş kale neysede Alanya'ya iki golü aşırtma yani vuruş golleri biri yine takipçilik bugünkü 2.golü yine Kezman gibi adamların atabileceği bir vuruş ilk golde ön direğe koşusu mükemmel atarım diyorsunda onu yorum yapmıyorum bile.Ayrıca Urfa maçında arkasına düşen topu havada ters ayağıyla vurmuş kaleci kçşeden çıkarmıştı eski gücüne kavuştuğu açıkça görünüyor ama tabi senin görüşünede saygı duyuyorum
Gerçeğe bakarsak Alex boş kaleye gol atınca Alex'in gol tekrarında ki akıl dolu deparını görüyoruz. Kezman'da böyle bir depar görmüyorum. O orada duruken top gelmiş. Şimdi ilk pozisyon'da orta hangi futbolcudan geldi hatırlamıyorum, orta geldikten sonra Kezman ayağını koyuyor ve top filelerde. İkinci gol zaten kale karşısında çok net pozisyondu attı. Eskisi gibi oluyor diyorsun, PSV'de kral olduğu zaman etrafında ki beş adam şimdi Barcelona, R.Madrid, Arsenal gibi takımların ilkonibr oyuncusu. Nasıl bir forvet sisteminde oynadığı ortada. Bana göre Kezman Fenerbahçe'ye yetecek bir forvet değil.