çok iyiyiz hayaticik sen ve sizler nasılsınız?
bu arada yeni nickim nasıl_?
çok iyiyiz hayaticik sen ve sizler nasılsınız?
bu arada yeni nickim nasıl_?
İyidir sizleri sormalı?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
BEYLEY BENİM niye 100 mesaj silinmiş.. bilen var mııı? yani böyle bir uygulama mı var? yaf birden 100 mesaj gitmiş
Günaydınlar..
LinGoLn_10; Rüyamda seni gördüm Samsunda bir yerde karşılaşıyoruz![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kendinize iyi bakın beyler.İyisiyle kötüsüyle birlikte zamanlar geçirdik.Herkes hakkını helal etsin...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
napıyonuz bakalım
Ne oluyor yahu nere gidiyorsun ???
Ulen bakkala gitmek için mi hakkınızı helal edin diyorsun bende bişe oldu zandıydım![]()
Ya arkadaşlar takmayın mesaj sayısına bu kadar. Neden böyle taktınız bu mesaj sayısına anlayamıyorum.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
walla ya temelli kalsa daha ii olur
selamlar arkadaslar,forumdaki degisiklikler hemen göze carpiyo,nickler daha ince olmus ve kücülmüsbide benim actigim 89 konu vardi,simdi 65e düsmüs
![]()
Nickler böyle daha güzel olmuş bence..
evet ama sanki birazcik daha kalin olsaydi daha iyi olurdu.
Bu arada alican nasilsin![]()
İyiyim Baran. Sen nasılsın?
iyiyim sagolasin alican
ya arkadaslar takmayin su mesaj sayisina,önemli degil fazla,benim 2000 mesajim silinmis ama umrumda degilkeske sohbet alanindaki mesajlar sayilmasa...
Mesaj sayısı yükselince ne oluyor ? Yada yıldızlar dolduğu zaman ne oluyor ? Boşverin bunları ..![]()
Günaydın..
Günaydın Aygünüm![]()
Mesajın ne önemi var mühim olan insanlık![]()
1 hafta kalmış Turgut bey daha özgür yaşayın sizBen FM yapıyım biraz.
12 Şubat===>>> Özgürlüğün Biitiği An