1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Quote Originally Posted by @pi View Post
    Bence birkac hata var bu yazdıklarında. (Tabii benim görüsüm) Öncelikle Önderi cok kücümsemişsin bence. Önder su an bu takımda stoperde en az Edu kadar oynayabilecek kapasite bir oyuncudur. Edu hicbir + özelligi olmayan cok vasat bir oyuncu bence. İnanıyorum ki Önder de en az onun kadar yetenekli ve bu işi basarabilecek kapasitede.(Ki zaten bundan birkac yıl önce stoperde oynarken gösterdigi performans ortada hatırlarsınız sanırım) İkinci olarak Can Arat kesinlikle Yasinden daha iyi bir oyuncu olamaz bence. Can Arat bu sene sonu veya seneye takımdan zaten gönderilecektir muhtemelen. Yetersiz bir oyuncu. Yasin o bölgede daha cok gelecek vaadeden bir oyuncu bana göre. Canın pası biraz fazla olmus. İlhan Parlak gibi alt takımlarda turnuvaların bile en iyi oyuncusu secilebilen bir oyuncunun p.a'sınn Deividin c.a'sına eşit olması da bana dogru gelmiyor. Deivid bu sene biraz toparlanmıs olabilir ama halen daha kötü bir oyuncu oldugunu düsünüyorum ben. En azından kötü olmasa bile Fenerbahce icin gereksiz bir adam ne oynadıgı belli olmayan, Gökhanı her mac zor duruma sokan bir oyuncu. Bence bu takımda olmaması gerekenlerin basında geliyor. Denizin de ca degeri biraz yüksek bana göre. Bu takımda olmaması gerekenler listemin 2 numarasıdır kendisi . Simdilik aklıma gelenler bunlar.
    Edu ve Önder, ikiside beğenmediğim oyuncular ama yinede Edu Önder'den daha iyidir bence. Önder DC ve DR oynuyor. Topu oyuna sokma konusunda büyük zafiyeti var. Teknik özellikleri vasat. Yan toplarda iyi değil ve ofsayt taktiğinde çok hata yapıyor.

Yasin ve Can Arat, bu iki oyuncuyuda beğenmiyorum. İkiside belli bir standartın üstünde değil. Hangisinin birbirinden iyi olduğu tartışılır ama bana göre tartışılmayacak tek şey ikisininde topclass oyuncular olmadığı ve olamayacağıdır.

Deivid bu sezon Alex ile birlikte Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusudur. Beğenmemene şaşırdım. İlhan Parlak zaten çok kaliteli, kumaşını Kayseri'de belli etmişti ama Galatasaray'da ki bir Barış Özbek ya da bir Uğur Uçar kadar forma şansı bulamadı. Fenerbahçe gibi dünya çapında bir takımda, o yaşta bir oyuncu banko oynayamaz, tabi oyunun tabiri ile "Wonderkid" değilse.

Deniz Barış görev verildiği zaman çıkıp oynayan ve mücadele eden bir oyuncu. 8.0.0 veritabanında çok düşük ca değeri girilmişti. Tabi ca ve pa lar göreceli herkese göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bahadır Akdeniz View Post
    Edu ve Önder, ikiside beğenmediğim oyuncular ama yinede Edu Önder'den daha iyidir bence. Önder DC ve DR oynuyor. Topu oyuna sokma konusunda büyük zafiyeti var. Teknik özellikleri vasat. Yan toplarda iyi değil ve ofsayt taktiğinde çok hata yapıyor.

Yasin ve Can Arat, bu iki oyuncuyuda beğenmiyorum. İkiside belli bir standartın üstünde değil. Hangisinin birbirinden iyi olduğu tartışılır ama bana göre tartışılmayacak tek şey ikisininde topclass oyuncular olmadığı ve olamayacağıdır.

Deivid bu sezon Alex ile birlikte Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusudur. Beğenmemene şaşırdım. İlhan Parlak zaten çok kaliteli, kumaşını Kayseri'de belli etmişti ama Galatasaray'da ki bir Barış Özbek ya da bir Uğur Uçar kadar forma şansı bulamadı. Fenerbahçe gibi dünya çapında bir takımda, o yaşta bir oyuncu banko oynayamaz, tabi oyunun tabiri ile "Wonderkid" değilse.

Deniz Barış görev verildiği zaman çıkıp oynayan ve mücadele eden bir oyuncu. 8.0.0 veritabanında çok düşük ca değeri girilmişti. Tabi ca ve pa lar göreceli herkese göre.
    ama robetto carlos edu dan daha iyi

Mesaj Yetkileri