Originally Posted by
Bahadır Akdeniz
Edu ve Önder, ikiside beğenmediğim oyuncular ama yinede Edu Önder'den daha iyidir bence. Önder DC ve DR oynuyor. Topu oyuna sokma konusunda büyük zafiyeti var. Teknik özellikleri vasat. Yan toplarda iyi değil ve ofsayt taktiğinde çok hata yapıyor.
Yasin ve Can Arat, bu iki oyuncuyuda beğenmiyorum. İkiside belli bir standartın üstünde değil. Hangisinin birbirinden iyi olduğu tartışılır ama bana göre tartışılmayacak tek şey ikisininde topclass oyuncular olmadığı ve olamayacağıdır.
Deivid bu sezon Alex ile birlikte Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusudur. Beğenmemene şaşırdım. İlhan Parlak zaten çok kaliteli, kumaşını Kayseri'de belli etmişti ama Galatasaray'da ki bir Barış Özbek ya da bir Uğur Uçar kadar forma şansı bulamadı. Fenerbahçe gibi dünya çapında bir takımda, o yaşta bir oyuncu banko oynayamaz, tabi oyunun tabiri ile "Wonderkid" değilse.
Deniz Barış görev verildiği zaman çıkıp oynayan ve mücadele eden bir oyuncu. 8.0.0 veritabanında çok düşük ca değeri girilmişti. Tabi ca ve pa lar göreceli herkese göre.