Futboldan çakıyoruz canım hemde çok. Bi bak bakayım etfrafına Yabancı futbolcu kaynıyor.
Bu adam Türkiye'de oynarsa kaybolur gider. 11'e giremez. Neden diyeceksin. Yabancı kaynıyor.
Bak Semih'e kayboldu gitti. Bu avrupada oynamış olsa kimbilir nerelerde olurduSadece Semih değil bir çok örnek var.
Sevgili arkadaşım, millet çıkıp ta yabancı sınırını kaldırırsa bu ve bunun gibi çocuklar kaybolup gider tabi. Ayrıca, 11'e giremez, yabancı kaynıyor demişsin. Galatasaray'da devamlı oynayan, yeri doldurulamayacak yabancı oyuncu yok şu anda. Song'a 1. devre takımın kralı diyenler, 2. devrede Emre gelince oynamasa da olur diyor. Lincoln sürekli sakat. Barusso'nun kendisini kanıtlaması gerekli. Linderoth sezonu kapattı. Bouzid ve Carrusca yedek kulübesinin gülü oldu. Nonda da bazen oynuyor bazen oynamıyor. Her takımda aynı tip, yüekli oyuncular olursa yabancılar için sınır kapısına taksi tutulur. Neyse konunun dışına daha fazla çıkmayayım, Özer'in yetenekli bir gencimiz olduğu ortada bence. Daha önce örneklerini gördüğümüz üzere, yeteneğinin üzerine eklemeyip Hasan Şaş gibi olmazsa, sürekli bir performans gösterebilirse, en az Arda kadar faydalı olur takıma.
Aykut Kocaman'ın onun kariyerinde çok önemli bir yerinin olması ve Aykut Kocaman'la aynı çatı altında olmalarından dolayı kolay kolay harcanmayacağını düşünüyorum. İstanbul hayatının pek çok yetenekli oyuncuyu yuttuğunun örneklerini çok gördük. Bu nedenden dolayı Aykut Kocaman olmasaydı özellikle İstanbul hayatından dolayı bazı soru işaretleri olabilirdi fakat Aykut Kocaman'la beraber olmalarından dolayı İstanbul'un futboluna olumsuz manada etkisi olacağını düşünmüyorum.
Bu sezondan önce de yetenekleri herkes tarafından biliniyordu ama büyük takıma ne derecede katkısı olabilirdi, takım oyununa ne derecede uyum sağlayabilirdi bilinmiyordu. Bu sezon asist krallığını paylaşması gösterdi ki Özer yeteneklerini takım için sergilemeyi öğrendi. Sakatlanması ve sezon başı kampa yetişemeyecek olması şanssızlık olsa da henüz genç bir oyuncu ve çok rahat toparlayabileceğini düşünüyorum. Formayı kapıp bir daha bırakmamasını umut ediyorum.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0qzOkcei8GI[/YOUTUBE]
Fenerbahçe Cumhuriyeti