milan'ın süperstarı kaka için özenle hazırlanmış bir video.2007-2008 sezonunu içeriyor sanırsam.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LG1bmd63P**&feature=related[/YOUTUBE]
milan'ın süperstarı kaka için özenle hazırlanmış bir video.2007-2008 sezonunu içeriyor sanırsam.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LG1bmd63P**&feature=related[/YOUTUBE]
Geçen hafta Milan'a elle gol atan Adriano cezalandırılmayınca bu haftayı da boş geçmeyerek elle asist yaptı.
http://videos.sapo.pt/mOPcj0RgJsuQ0D4P5Sns
![]()
inter'i kollama işini cıvıttılar artık .
o koca liverpool yalan dolan ile şampiyonluk kazanmıyo zaten de öle bişe istemiyorlar.bakalım inter ne yapacak italya ligini sallıyo sallar tabi sen komployu kur sallarsın tabi san siroda liverpool yine sallıyacak seni inter seni merak etme
Sanırım İbrahimovic rüyasında gördü.
Adriano böyle giderse, Nba'ye yatay gecis yapacak ...
Adriano'nun orada kastı yok ki.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Liverpool deplasmanında 2-0 kaybeden İnter'de, başkan Massimo Moratti, rakiplerine İtalya'da 15 gol atabilecek kapasiteli olduğunu söyledi.
Anfield'da alınan 2-0'lık yenilginin ardından, kendi sahasında zor bir maça çıkacak olan İnter'in başkanı Moratti, San Siro'da koşulların kendilerinden yana olacağını belirterek, “Eğer taraftarlar benim düşündüğüm gibi olursa, Liverpool'un işi çok zor olacak. Ben takımımıza güveniyorum. Ünümüzde 90 dakika süre var ve eğer istersek bu sürede 15 gol bile atarız," dedi.
Moratti, kafilenin İtalya'ya dönüşünde teknik direktör Mancini'ye sözlü saldırıda bulunan taraftarları da anlayamadığını belirterek, "Bunlar düne kadar hocayı alkışlayanlarla aynı insanlar. Umarım ikinci maçta takımın arkasında olurlar. Mutsuz olmaları normal ama bu daha ilk maçtı," diye konuştu.
Moratti, ayrıca yenilgiden ötürü kırmızı kart gören Marco Materazzi'yi suçlayan İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic ile Materazzi arasında herhangi bir sorun olmadığını da söyledi.![]()
Atsınlar bakalım. Bizde izleriz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Moratti de yaslandi artik, yavas yavas belirtileri cikiyo iste
Serie A zannediyor heralde Devler Ligini
Moratti çok çılgın biri.![]()
İtalya değil ama Devler Ligi temiz bir lig.Her pozisyona penaltı verilmiyor.
Bu Moratti İnter'i ne zannediyor![]()
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
15'i de penaltıdan herhalde...![]()
İbrahimoviç'ten ninniler:"Liverpool'dan çok daha güçlüyüz" Moratti'den ninniler:"Liverpool'a 15 gol atarız" Bunlar topluca rüya görmüşler belliki.![]()
Aklı sıra baskı altına alacaklarLiverpool çoktan turu geçti haberleri yok..
İlk maç neredeymiş akılları
![]()
Küçükken Moratti'nin topu inşaata kaçmış o yüzden böyle yazıktır....
Bu zamana kadar futboda 15 gol olmamış o bi de şampiyonlar ligindemi atacakmış....
Biri şunu sustursun..
[SIGPIC][/SIGPIC]
o konuşur öyle kaale almamak gerekir.
moratti üzgünüm paran avrupada geçmiyor.ama artık banned sus yani...
iyi takımız demekle olsaydı
yaşlandın başkan yaşlandın...
Palermolu golcü Amauri’nin menajeri, yıldız futbolcunun sezon sonunda Roma’ya transfer olmak istediğini söyledi.
Juventus ve Milan dahil bir çok kulübün transfer listesinde bulunan Brezilyalı golcünün sezon sonunda Palermo’dan ayrılmasında kesin gözüyle bakılıyor. Bir kaç ay sonra İtalyan pasaportu alacak olan Amauri, bu sezon Serie A’da 9 gol kaydetti ve ligin en iyi golcülerinden biri olarak kabul ediliyor.
27 yaşındaki oyuncunun menajeri Mariano Grimaldi, Roma’nın da Amauri ile ilgilendiğini belirterek, "Bir kaç aydır Roma sportif direktörü Daniele Prade ile görüşüyorum ve bana Amauri ilgilendiklerini söylüyorlar. Amauri, Luciano Spalletti’nin oynattığı futbolu çok beğeniyor. Ayrıca Francesco Totti ile oynama şansına sahip olacak. Roma’ya transfer olmak için bir çok sebebi var," diye konuştu.
Amauri'nin adı bugüne dek İtalya'nın neredeyse bütün üst düzey kulüpleriyle anıldı. Sezon sonunda Palermo başkanı Zamparini'nin kesenin ağzını daha çok açan takıma bu oyuncuyu vermesi bekleniyor
başkan moratti..giden turun ardından yak bi muratti..sen 15 golü bırak turu nasıl geçerim diye bak
Kaleyi boş bıraksalar okadar atamazlar.Çok abartmışlar.
harbi çok iyi atıyo![]()
gidici oldugu belli, eğer roma isterse alır başka bir yere gidebileceğini tahmin etmiyorum
çok iyi adam romada iş yapar..