Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Zamanda yolculuk gerçek oluyor!

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    o kadar parayı boşa harcamıslar..dünyada ne kadar aç insan var..neyse..başarma ihtimalleri bana göre %0.001
    Bu kadar fiziki bilgiye sahip misin peki ? Karşı tezlerini dinlemek isterim
    Gayet olabilir bir proje bu.Portallarla zamanda yolculuk.Bekleyip göreceğiz.

Sheriff Misafir

Böyle birşey olursa - tabi şu an oldukça hayal ürünü gibi duruyor ama - 1.5 sene önceki ben e dönmek için herşeyimi veririm

böyle bişey olsa gelecege gider ve iddaa sonuclarına bakarım...
    bence olmaz yaaa... ısınlanmak için protonlara ayırmak lazım ama hiç bir insan protonlarına ayrılmayı göze alamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Bu kadar fiziki bilgiye sahip misin peki ? Karşı tezlerini dinlemek isterim
    Gayet olabilir bir proje bu.Portallarla zamanda yolculuk.Bekleyip göreceğiz.
    senden daha çok bilgim olduğu kesin..tartısmaya bile girmem bunu iyi anla..2.si benimle seviyeli konus..ayrıca ben oraya % li bir rakam yazmısım..yani bu fiziki bilgi değil olasılık bilgisidir..fiziki tezlerim yok ama sana olasılık dersi verebilirim istersen....

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Bence olması mümkün.
    Bu dünyada neler olmuyor ki o da olmasın ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    senden daha çok bilgim olduğu kesin..tartısmaya bile girmem bunu iyi anla..2.si benimle seviyeli konus..ayrıca ben oraya % li bir rakam yazmısım..yani bu fiziki bilgi değil olasılık bilgisidir..fiziki tezlerim yok ama sana olasılık dersi verebilirim istersen....
    gayet güzel bir dille sana soru sormuş. neden sana küfretmiş gibi cevap veriyorsun. tamam matematiğin fiziğin bizlerden çok çok iyi olabilir ama üslubuna biraz daha dikkat eder misin?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri