1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: |Fietra 10| İnancı Geri Getirmek...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sobis ve Pavone forvet için yeterli bence. Ben 3. sezondayım forvette hala ikisini kullanıyorum. Fernando yetersiz Xisco ile birlikte alternatif olabilecek, uzun soluklu düşünüyosan ileriye dönük bir genç forvet alabilirsin.

Costa
    David Rivas
    Damia
    Vogel
    Capi
    Rivera
    Jose Mari
    Fernando

Büyük düşünüyorsan işine yaramayacak isimler Biraz fazla oldu ama kendi oyunuma göre söylemek istedim.

Babic'i hem sol bek hemde sol açık olarak kullanabilirsin bu yüzden Caffa'dan fazla yararlanamayabilirsin iyi bir oyuncu yazık olmasın kiralık ver bence.

Çok iyi potansiyelli oyuncuları olan bir ekip Betis iyi değerlendirirsen ilk sezon sonunda Avrupa Kupalarına gidebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Sobis ve Pavone forvet için yeterli bence. Ben 3. sezondayım forvette hala ikisini kullanıyorum. Fernando yetersiz Xisco ile birlikte alternatif olabilecek, uzun soluklu düşünüyosan ileriye dönük bir genç forvet alabilirsin.

Costa
    David Rivas
    Damia
    Vogel
    Capi
    Rivera
    Jose Mari
    Fernando

Büyük düşünüyorsan işine yaramayacak isimler Biraz fazla oldu ama kendi oyunuma göre söylemek istedim.

Babic'i hem sol bek hemde sol açık olarak kullanabilirsin bu yüzden Caffa'dan fazla yararlanamayabilirsin iyi bir oyuncu yazık olmasın kiralık ver bence.

Çok iyi potansiyelli oyuncuları olan bir ekip Betis iyi değerlendirirsen ilk sezon sonunda Avrupa Kupalarına gidebilirsin.
    iyi oldu bugüzel tavsiyeler teşekkürler.. yalnız bişe soracam kalede Ricardo mu Doblas mı ? ikisine birbirine yakın kimi koysam iyi oynuyor.. acayip kararsızım şuan.. ?

Mesaj Yetkileri