Mustafa abi geri kalan maçlarını inan ki heyecanla bekliyorum
Mustafa abi geri kalan maçlarını inan ki heyecanla bekliyorum
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Devamını bekliyoruz Mustafa abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kompany e 32 az
Onerim simdiden approach to sing cikan orta yasli(25-29 arasi) oyunculari alman. Olmadi Riquelme yi falan 6m€ ya al,yararli olabilir.
Siz istersinizde ben eklemezmiyim.Kompany'e 32 MN YTL istememin sebebi Kompany'nin sözleşmesinde olan madde. 32 veren alır Kompany'i.
İşte kariyerimizin devamı:
Duisburg 1-2 HSV
Zorlandığımız bu deplasmandan 3 puanla dönüyoruz. Guerrero inanılmaz bir katkı sağlıyor bize.
Ben böyle bir heyecan yaşamadım. Maçta 1-0 öne geçtik.Pablo 25. dakikada oyundan atılınca kapıyı araladık sanmıştım.Ama 29.dakikada Forlan ile kontra ataktan bir gol buldular.Daha sonra defansa çekilmek gibi bir acizlik yaptılar.
Gerek şanssızlık, gerek forvetlerimizin beceriksizliği olsun 2.golü bir türlü bulamadık.Ama son 10 dakikada öyle bir baskı oluşturduk ki kalecileri Leo Franco devleşti. 90+4'te korner oldu. (Son 7-8 dakikada olduğu gibi
) Grohe bile ilerdeydi. Kafayı Grohe vurdu.
Kaleci Leo Franco kurtardı. Dönen topta 6 pas'ın içinde Guerrero vurdu. Gol oldu gol.
Guerrero kurtarıcılığını yine yaptı.
Bir sonraki turda rakibimiz yine bir İspanyol. Zaragoza.
HSV 4-0 Werder Bremen
Takımımız moralliydi. Bunu'da bu 4-0'lık galibiyet ile gösterdiler. Ezdik Werder'i ezdik.
21.Hafta sonunda ligimizde puan durumu:
Şampiyon oluruz diye düşünüyorum artık.Siz mesaj yazın ki bende ekleyeyim arkadaşlar.
![]()
I'm back...
Vay be ne maç olmuş abi.Tebrik ederim.Uefa'yı kazanacağın günü beklemeye başladım.
Şampiyon belli 2.lik için büyük bir kapışma olucak gibi gözüküyor.
Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 09.Mart.2008 at 19:35
Tebrik ederim Mustafa abi her zamanki formunu koruyorsun.
Evet arkadaşlar yeni kariyerim. Hamburg'u bakalım nerelere getireceğiz. Hedef ligde ilk 4, avrupada UEFA!
I'm back...
van der Vaart'ı kulüpte tutmanın sırrı başarı kazanmak... Kompany'i de satma, iki sezon oynasın, sonra çok büyük paraya satarsın. Başarılar...
adler iyi olur kaleci için
Başarılar Mustafa Kardeş bence Van der vaart'ı iyi bi teklif gelirse satabilirsin onun yerine daha hesaplı bir 10 numara ve forvet alabilirsin çünkü Hamburg'un forvet eksiği de var.Kaleci içinde Enyeama olabilir.
yabancı sınırı olmadığından ve paranda olduğundan
1) Ochoa
2) Enyeama
3)Marcelo Grohe
4) Bu yıl kalecisizde idare ederim dersen sene sonuna Morgan de sanctisi alabilirsin ama genellikle almanyaya gelmiyolar
5) Patrick bantamoi
Tim Wiese al bence abi.Uefa maçında Bjk'a karşı art arta 3penaltı kurtardığını hatırlarım.Hamburg iyi takım başarılar dilerim.
bence maçların üstüne ne maçı olduğunuda yazarsan daha güzel olur mesela yukardaki maçın almanya kupası olduğunu yazarsan daha rahat ederiz bu arada takipçinizim başarılar
İlk Maçlar Süper ... Kaleci olarak , Gordon iyi olabilir FM2007'de Uefa'da ona bir türlügol atamamıştım kafayı yiyecektim ... Sonunda adamlar kendi kalesine gol attı da yedi Gordon...
basarilar.Ligde ilk 3 bekliyoruzayrica bi de avrupa kupasi.
Hamburg'un kadrosunu hep kıskanmışımdır.
Bogdan Stancu yada Toto Tamuz'a bak..
Başarılar Dilerim Mustafa Abi ..Van Der Vaart ve arkadaşları.Hamburg iyi seçim olmuş gerçekten
![]()
Başarılar dilerim ..Van der vaart'ı satarsan piatti'yi alabilirsin ama piatti de ilk sezon nele gösteriri bilemiyorum kaleye landreau'yu alabilirsin biraz pahalı ama süper biri...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kariyerimize devam edelim.
HSV 2-0 Hansa Rostock
2-0 kazandık. Lige iyi başladık. Hansa Rostock'ta tanıdık isimler vardı.Mosheu ve Agali.
Mosheu'yu tutmayı başaramadık ama etkisizdi.
Van Der Vaart'ın da güzel oyunu sayesinde maçı kazandık.
HSV 5-0 FC Haka
İlk yarıda attığımız 5 golle işi bitirdik. 2.yarı sessiz kaldık.5-0'lık bu galibiyet ile turu %99,99999 geçtik.
Kariyerimiz devam edecek.![]()
I'm back...
Haka'yı gömmüşsün resmen![]()
başarılar Mustafa abi Hamburg güzel bir takım
Haka diyince aklıma Haka dansı geliyor![]()
Tebrik ederim Mustafa abi lige güzel başlamışsın turu bence %99.99.99.99 geçmişsin![]()
Mustafa güzel başlangıç kalede rost iyi aslında ama alacaksan enyeama al
Nurnberg 0-0 HSV
Ortada bir maçtı. 0-0 bitmesi normal karşılanabilir.
HSV 1-0 Duisburg
1-0 kazandık. Ama top daha çok Duisburg'un ayağındaydı. İyi oyun kuramayınca güçlü kadromuzla maçı kazandık.
Bir çok oyuncumu yedek bıraktım. Kalede ise yeni trasferimiz Grohe'yi oynattım.1 şut geldi kaleye o da penaltıdandı ve gol oldu.
İşte Grohe:
![]()
I'm back...
tavsiyelerime uyup groheyi almışsıntebrik ederim iyi transfer
Tebrikler Mustafa abi güzel gidiyorsun GROHE çok yararlı olacaktır.
Güzel gidiyorsun Mustafa abi Grohe işini fazlasıyla görür.Başarılarının devamını dilerim.