I'm back...
Kaleci için bence en iyisi Akinfeev.Alabilecek paran varsa kaçırma derim.
Başarılar dilerim Mustafa abi İlk maçların güzel olmuş takipçinim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Werder Bremen 2-2 HSV
2-0 geriye düştüğümüz maçı 2-2'ye getirdik. Zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmamız iyi oldu.
HSV 5-1 Armina Bielefeld
5-1 gibi farklı bir skor aldık. Bielefeld karşısında zorlanmadık. Yıldız oyuncularımızla maçı farklı kazandık.
Deplasmanda kazanarak tur için büyük avantaj elde ettik. Rakip takımın golü enfesti.
Hertha Berlin 0-3 HSV
Deplasmanda 3-0'lık galibiyet çok iyi oldu.Ligde iddialı olduğumuzu kanıtladık.
HSV 3-1 Cottbus
Zorlu bir maç maratonuna gireceğimiz için as oyuncularımın çoğu bu maçta yedekti.Ama yedek oyuncularımızda güzel bir performans sergiledi. Ve 3-1 kazandık.
Ve ligimizde 7. hafta sonrası puan durumu:
![]()
Last edited by Aşk-ı Şehir : 25.Şubat.2008 at 12:05
I'm back...
Aynen Mustafa abi gol ye azcıksüpersin abi umarım böyle devam eder.
Yorumlarınız için teşekkürler. Gol yemememe sebep olarak iki stoperiminde iyi performanslarını gösteririm+kalecimiz Grohe'nin başarısı.Ve devam kariyere edelim.
B.Leverkusen 1-2 HSV
Eksik rakibimizi zorda olsa yenerek ligde yolumuza devam ediyoruz.
UEFA kupasında adım adım ilerliyoruz. Aldığımız bu galibiyet ile gruptan çıkma yolunda güzel bir avantaj sağlıyoruz.
HSV 1-0 E.Frankfurt
Frankfurt'uda yenerek yola devam ediyoruz. Girdiğimiz pozisyonlardan yaralanamayınca 1-0 gibi bir skorla maç bitiyor. Kariyerimiz devam edecek. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
-----OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER-----
I'm back...
galibiyetlere devam puan durumunda son durum nedir...
Tebrik ederim Mustafa abi 2 kulvarda da harika gidiyorsun.
Başarılar kardeşim yolun açık olsun..![]()
Çok iyisin
Benim oyundada HSV şampiyon oldu.
Başarılar abi.Çok iyi gitmişsin.Biri şu Van Der Vaart'ı durdurmalı.:![]()
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Kariyere devam edelim.
Karlsruhe 0-3 HSV
Karlsruhe'yi Van der Vaart'ın nefis oyunuyla geçiyoruz. Kolay bir galibiyet ile yolumuza devam ediyoruz.
HSV 2-0 Bochum
Bochum'u 2-0 ile geçiyoruz. Aslında takımdan fark bekliyordum ama kalecileri Lastuvka çok iyi oynadı. Beğendim ve Lastuvka'yı 5.25MN YTL'ye transfer ettim.Kalecilerimizin üçüde çok iyi oldu böylece.
Ve hiç beklemediğim bir galibiyet açıkçası.1-0 öne geçtik. Leon Osman 1-1 yaptı durumu 45. dakikada nefis bir golle. 2.yarı oyuna aldığım Jose Poulo Guerrero 2 golle bizi galibiyete taşıdı. Guerrero'nun golleri kontra ataktan geldi. Bu galibiyet sonrası gruptan çıkmayı garantiledik. Grubun diğer maçında Zenit Villareal'i 2-1 ile geçti. Zenit'te bu galibiyet sonrası çıkmayı garantiledi.
Stuttgart 0-1 HSV
Tutulmuyoruz ligde ve Avrupa'da.Lig 3.sü Stuttgart'ıda deplasmanda yeniyoruz. Ve bu arada müthiş bir fikstür avantajım olduğunu farkettim.
![]()
Oynadığımız deplasman maçlarına bakarsak:
Nürnberg
Werder Bremen
Hertha Berlin
Schalke 04
Bayern Münih
B.Leverkusen
Karlsruhe
Stuttgart
Dortmund (Sıradaki maçımız)
Çoğu ligin güçlü takımları. Ve şampiyonluk yolundaki rakiplerim. 2.yarıda hepsiz bizim evimize gelecek.
Ve buda taktiğim arkadaşlar. Başarımın sırrı.:
I'm back...
Aynı taktik bende de var havamı atıyorsun abi yani![]()
Özellikle maçlarda gol dahi yememen süper Mustafa abi şampiyonluk bekliyoruz 2 kulvarda da.![]()
Başarılar mükemmel.Tebrik ediyorum yalnız birşeyi merak ettim skin in müthiş adını bana söyler misin zahmet olmassa!!
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Abi Van Der Vaart'ın profilini isteriz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56140
Skin bu çok hoş bir skin öneririm.![]()
I'm back...
Çok güzel gidiyorsun Devam...
BVB Dortmund 1-2 HSV
İlk dakikada mağlup duruma düştük. İlk yarıda net gol pozisyonlarından yararlanamadık. 2.yarı sahada fırtına gibi estik ve 2-1 kazandık.
Kolay bir galibiyet aldık. Rakibimiz bizi pek fazla zorlamadı. Gruptan çıkan takımlar sırası ile HSV-Zenit-Villareal oldu. Gruptan lider çıktığımza başta sevindim.Fakat kuralar çekilene kadar. Kuralar çekildi. Ve ilk turda rakibimiz At.Madrid oldu. Gelebilecek en güçlü takım geldi. Eğer bu turu geçersek Braga-Zaragoza eşleşmesini geçen takımla oynayacağız.
Almaya Kupası Maçı
Fürth 1-2 HSV
Hiç beklemediğim kadar çok zorlandık Fürth karşısında ama turu 90.dakikada Guerrero'nun attığı golle geçtik. Çeyrek finalde rakibimiz Frankfurt oldu.
Hansa Rostock 0-0 HSV
Uzun haftalar sonra gol atamıyoruz ve puan kaybediyoruz. Rakibimiz sadece 1 şut çekiyor kaleye. Ve ne enteresandır maçın adamı bu 1 şut çeken takımız santraforu Victor Agali oluyor.
HSV 6-2 Nürnberg
Ligin önemli takımlarında Nürnberg'i 6 golle deviriyoruz. Maçın adamı 4 gol atan Zidan oluyor ve maçta 10 ile oynuyor. Bu galibiyet At.Madrid'e bir mesaj mı acaba?
Transfer dönemi kısır geçti diyebilirim. Semler Borut'u aldık Domzale'den. Ayrıca Schalke ayrılmak isteyen Timothee Atouba'yı soruşturdu. Bende 1 MN YTL + Ze Roberto'yu istedim kabul ettiler ve bu transferde gerçekleşti. İşte Ze Roberto'nun profili:
Ze Roberto alternatifi olmayan Trochowski için iyi bir alternatif oldu.
Ayrıca Avrupa'da yılın orta sahası Rafael Van Der Vaart seçiliyor.
Ve Mathijsen ile de kanka oluyoruz.
Atl. Madrid - HSV Uefa Kupası 1.Tur ilk maçı birazdan.![]()
I'm back...
Atl. Madrid - HSV maçını alırsın umarım![]()
Umarım maçı alırsın Mustafa abi bu arada lige yorum yapmaya gerenk bile yoksüpersin
![]()
I'm back...
Olsun abi 2.maçta elersin.
ne zaman yenilmeyi düşünüyosunuz acaba?şaka bi yana gerçekten aşırı şekilde başarılısınız tebrik ederim atl.madrid i yenersiniz bi de hamburgun şöyle bi avantajı var ne zaman yeni bi oyun açsam hamburgun oyuncularına teklif yağıyo bence
sene sonu kasanızı iyi doldurursunuz transfer gelirleriyle
2. maçta güveniyorum sana
Süper gidiyorsun.2. maçta atl madrid i 2-0 yada 2-1 ile geçersin şimdiden başarılar
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
guzel gıdosun ıkıncı macta 1 0 kazanırsın
Çok güzel başlamışsın ancak sanırım yanlış okumadıysam hedef UEFA+ ligde ilk 4'tü dimi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İnşallah Yunuscum. Bakalım oynayacağım şimdi birkaç maç. Sonuçlar ne olacak.
Hiç yenilmeyi düşünüyorum.Ama tabiki bizede bir dur diyen çıkacaktır.
Bu gidişle Kompany'i satacağım zaten.
32 MN YTL veren alır Kompany'i. Ama Van Der Vaart'ımı vermem.
Teşekkür ederim. Güveninizi boşa çıkarmamaya çalışacağım.
Bakalım ne olacak birazdan oynayıp ekleyeceğim maçı.
İnşallah öyle olur.
Evet Taylan ama ligde anlaşılan açık ara şampiyon olacağız.
Last edited by Aşk-ı Şehir : 03.Mart.2008 at 22:40
I'm back...