Evet Emre abi bencede git..![]()
Evet Emre abi bencede git..![]()
So what?
Saike
Kız mız olayına takmayın, herşeyi oluruna varırbende oluruna bıraktım, beraberiz eskisinden daha mutluyuz
![]()
(/s)
Ozaman bir manası yok off olmanın
Siz seçilmiş adammısınız ne o öyle herşeyi görebiliyoruz yapabiliyoruz ayakları.![]()
Selamlar bu arada.
(/s)
Emre kaçamazsın.
Umut sen yatmamış mıydın yahu, kaçtın gittin iyi geceler bile diyemedim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Öyle kolay olmuyor herkes için oluruna bırak falan... Keşke yapılabilse ama her zaman yapabilmek zor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yoksa Emre sen mi çağırdın, hani rakamların Kardeşliği misali?(Bu saatte bu kadar oluyor kusura bakmayın)
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben kendisini tanımam bile yan sanayim oldugu söyleniyor ama dısardan gözlemlediğim kadarıyla iyi bir arkadaşa benziyor ancak biraz taklitçi.![]()
Hadi gidin kendi çöplüğünüze yahu rahat bırakın buraları kapatacağım zaten.![]()
Seviçten mi yatamadın?
Benim az biraz işlerim var, guşluğa gelirim...
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan sen gel gel biz Emre'yi bunaltalım biraz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Umut abi geçen senle Emre abiyi karıştırdığımı söylemişsin.Hangi konuda karıştırdım merak ettim doğrusu.
So what?
Saike
Uyku bastırdı birden nedense.![]()
Dünya işleriyle fazla meşgul olmamak lazım![]()
Ufaktan guşluğa, hadi bakam![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Guşluk açıl bir zahmet![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Açılmasada olurdu ya neyse....
İyi geceler arkadaşlar.Nasılsınız bakıyım?
Mavileri buraya bekliyoruz..![]()
Ben yatıyorum, herkese iyi geceler iyi pazarlar![]()
(/s)
Tosun görüşmeyeli bir gevşeme,rahatlama oldu mu?
So what?
Saike
Yatana iyi geceler.
Gelenler hoşgeldi...