motta bence biraz gereksiz olmuş çünkü o bölgede oynayabilecek oyuncuların varmış ama neyse olmadı satarsın=) ilk sezon fena değil bence 2. yıl daki hedefini cl yap
motta bence biraz gereksiz olmuş çünkü o bölgede oynayabilecek oyuncuların varmış ama neyse olmadı satarsın=) ilk sezon fena değil bence 2. yıl daki hedefini cl yap
evet öyle oynadımmı 1-2 saat oynamıyorum..bayagı bi oturuyorum ondandır..Ayrıca bilirsin bizi sende bizim oralardansın şovu sevmeyiz![]()
Hedef olarak bende kafamda Şampiyonlar Ligini oturttum diyebilirim ..fakat yönetim şaşırttı beni daha fazla katkı bekliyordum fakat 14m€ transfer bütçesi ayırdılar..10m€ kullandım geriye kaldı 4m€ gerçeği söylemek gerekirse Salomon Kalou için girişimde bulundum fakat 5.5m€ fiyatı.. onun parasını yapmaya çalışıyorum sizcede almalıyım mı onu ?Yalnız forvette değilde AMR oynatmak için düşünüyorum zaten asıl mevkiside ora görünüyor oyunda...Torje pekte iyi değil şimdilik..
La Liga...
Lige pekte iyi başlayamadık..Espanyol yenilgisi kötü oldu fakat Real Madrid maçında galibiyeti kaçırdık..Yakaladıgımız 3-4 net pozisyonu degerlendirsek çok farklı olurdu..Osasuna maçı ilginç oldu..3-0dan sonra nerdeyse maçı veriyorduk..Aşırı dirençli gördüm onlarıAyrıca UEFA'da gruplara kalmak için tek tur oynayacagız ve seri başı oldugumuz halde Dortmund gibi zor bir kura çektik..
Last edited by Fietra 10 : 26.Şubat.2008 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)