Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
1 ile 30 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Hybrid View

2017'DE TAKIMLARDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİK VAR BİLEMEM AMA ŞİLİ VE İSPANYA SENİ ÇOK ZORLAR AVUSTRALYA İSE PEK BİŞEY YAPAMAZ YANİ KISACA İLK İKİ İÇİN ŞANSIN ÇOK YÜKSEK..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Süpersin, grup zor değil, çıkarsın. Ayrıca Türk liginde gitmediğin takım kalmadı gibi bir şey....
    Teşekkürler. Şimdi Konya'yı bıraksam mı diye düşünmüyor da değilim.

Quote Originally Posted by aliihsandikmen View Post
    Dünya 3.'sü ve Avrupa 2.'si milli takımımızdan bu sefer Dünya şampiyonluğu bekliyoruz Serkan bey ona göre

Bu arada Konya'daki FC'siz taktik çok enteresanmış...
    İnşallah gelecek şampiyonluk, daha konuşmak için erken ama biz kupayı istiyoruz.

Ayrıca FC dediğin yer neresi oluyor, ben FC kullanmam genelde.

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Grup fena sayılmaz abi.Çıkarsın sen o gruptan.Artık Dünya Şampiyonluğu bekliyoruz her ne kadar zor olsa da.Bu taraftar ve bu hoca bunu hak ediyor
    Teşekkürler Burak. Grupta zorlanacağımı sanmıyorum ama İtalya, İspanya ve Brezilya'dan çekiniyorum ilerleyen turlar için.

Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    2017'DE TAKIMLARDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİK VAR BİLEMEM AMA ŞİLİ VE İSPANYA SENİ ÇOK ZORLAR AVUSTRALYA İSE PEK BİŞEY YAPAMAZ YANİ KISACA İLK İKİ İÇİN ŞANSIN ÇOK YÜKSEK..
    İspanya iyi durumda diğerlerine karşı zorlanacağımızı sanmıyorum ama yine de erken konuşmamak gerek. Grupta 2. sırayı alırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri