Alican defansa iglanshevic mi ne öyle bir oyuncu var sende bilirsin sonra mika aaritalo, matias cahais, Henri Saivet, Dentinho(Corintihas), Sidnei(internacional) bunlara bakmanı öneririm...
Alican defansa iglanshevic mi ne öyle bir oyuncu var sende bilirsin sonra mika aaritalo, matias cahais, Henri Saivet, Dentinho(Corintihas), Sidnei(internacional) bunlara bakmanı öneririm...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
8.02'de Aaritalo çıkmıyor.
Ignashevich'de yeni sözleşme imzalamış. Yani almak için 7.5 M $ gibi bir para vermek gerekiyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben daha hazırlık maçı yapmadım. Birkaç transfer yaptım. Sürpriz olsun. Hepsi çok genç.
Onur'un işi çıkmış. Eğer gelirse bu akşam devam edicez.
bence alıcan bu karıyerı basarıylaa sonuclandırır gıbi gelıyo cunku alıcan zaragozayla harıkalar yaratabılıyorr bunu gercekten bılıyorumm ve diger arkadaslarada basarılar dılerımm