Bu sakatlıktan kurtulacağı yok zaten ...
Bu sakatlıktan kurtulacağı yok zaten ...
derbeder olmuş adam...![]()
Spaletti harika yönetiyor Roma'yı...
AS Roma 4-0 Parma
Bu adam ne oLdu böyLe yaa..Ne soL dizmiş yazık oLdu çok..
milan 1-1 lazio goller bianchi ve penaltıdan oddo. son dakikalarda lazio 10 kişi kaldı.
Milan bu sene Clyi almazsa seneye sampiyonlar ligine katilamaz.
genoa, napoli ve juve'nin gelmesiyle seneye Serie A yeniden dünyanın en ii ligi olacak...........
Juva maçı başlıyor iddaa'da oynadım Juve'ye yüzümü kara çıkarmaz diye umuyorum
Inter mağlubiyetle tanıştı
Serie A'da 26. Hafta kapanış mücadelesinde Inter, deplasmanda Napoli'ye 1-0 mağlup olarak bu sezon ki ilk yenilgisini aldı.
Haftaya lider giren Inter, Zalayeta'nın 3. dakikada attığı gole karşılık verememesinin ardından, şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan kaybetti.
Bitime 15 dakika kala Zalayeta, ikinci gole çok yaklaşmış, kaleci Cesar farkın 2'ye çıkmasına izin vermedi. Haftanın açılış mücadelesinde AS Roma'nın sahasında konuk ettiği Parma'yı 4-0 mağlup etmesinin ardından, puan farkı 6'ya indi.
Son gülen Fiorentina
Juventus deplasmanı Delle Alpi'deki 3-2'lik gol düellosunda son gülen 90. dakikada kaydettiği golle konuk Fiorentina oldu.
İtalya Ligi’nde Juventus’un konuğu olan Fiorentina rakibini 90+3’te Osvaldo’nun golüyle 3-2 yenerek üst üste 2. galibiyetini aldı. Juve’nin gollerini Sissoko ve Camoranessi atarken, Fiorentina’nın gollerini Gobbi, Waigo ve Osvaldo kaydetti. Bu sonuçla ev sahibi son 3 maçında da 3 puan alamadı.
I'm back...
Napoli´nin inter´i yenmesine cok sevindim.![]()
Cicinho ayrılmak istiyor
Sezon başında Real Madrid'den Roma'ya gelen Brezilyalı Cicinho'nun, fazla forma şans bulamadığı için sezon sonu İtalyan ekibinden ayrılmak istediği belirtildi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 19:18 TSİ 26 Şubat 2008 Salı
İtalyan gazetesi Il Messagero, sezon başında Real Madrid'den gelen fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı Cicinho'nun, Roma'dan ayrılmak istediğini öne sürdü.
27 yaşındaki futbolcunun, teknik direktör Luciano Spalletti tarafından Şampyonlar Ligi'nde oynanan Real Madrid maçı kadrosuna alınmaması üzerine yönetime gitmek istediğini bildirdiği ve Roma kulübünün de bu isteğe sıcak baktığı belirtiliyor.
Brezilyalı sağ bek oyuncu, Serie A'da şimdiye kadar yalnızca altı maçta forma giyebildi.
Ronaldo: Savaşacağım
AC Milan'ın Brezilyalı oyuncusu Ronaldo, uzun süreli sakatlığına karşın futbola geri dönmek için savaş vereceğini söyledi.
![]()
![]()
NTVSPOR ve Ajanslar
İtalya Seria A’da oynanan Livorno karşılaşmasında geçirdiği sakatlığın ardından futbol sahalarından en az 9 ay uzak kalması kesinleşen AC Milan’ın Brezilyalı yıldızı, futbola geri dönmek için elinden geleni yapacağını söyledi.
Ronaldo, "Sakatlığım anda kendimi tutamayarak ağladım. Çünkü çok büyük bir acı hissediyordum. Çok ciddi bir sakatlık olduğunu anladım ve kafamda hemen, daha önce yaşadıklarımın görüntüleri belirdi. O anda doğru olanın, böyle bir şey de başıma geldikten sonra artık bu işi bırakmak olduğunu düşündüm" şeklinde konuştu.
Brezilyalı oyuncu, "Futbola geri dönmeme izin verecek en küçük olasılığı bile değerlendirmek için savaşacağım" dedi.
Artık sakatlığıyla ilgileneceğini ve iyileşmek için elinden geleni yapacağını vurgulayan Milanlı golcü, "İşin sonunda, eğer tamamen formuma kavuşursam, acım tamamen ortadan kalkmış ve sahaya çkmak için güvenim olursa, kesinlikle yeniden oynamaya başlayacağım" ifadesini kullandı.
Milan Ferrari'yi bitirdi
İtalyan La Gazetta Dello Sport gazetesi, AC Milan'ın, Roma ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan savunma oyuncusu Matteo Ferrari ile anlaştığını yazdı.
![]()
![]()
NTVSPOR ve Ajanslar
Bu sezon Serie A'da istediği sonuçları alamayan Milan, Roma'nın başarılı defans oyuncusu Matteo Ferrari ile anlaşmaya vardı.
La Gazetta Dello Sport'un haberine göre Ferrari'nin Milan ile prensip anlaşmasına vardığı ve sezon sonu Milano ekibi ile 4 yıllık mukavele imzalayacağı ifade edildi.
Ferrari'nin, Roma ile olan sözleşmesi bu sezon sonu sona eriyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milan Pato ile güzel: 0-1
AC Milan, İtalya Serie A'nın 22. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fiorentina'yı genç yıldızının golüyle 1-0 mağlup etti.
![]()
NTVSPOR
İtalya Serie A'nın ilk yarısında kötü bir performans ortaya koyan AC Milan, ligin ikinci yarısında takıma katılan Pato'nun golleriyle üst sıralara tırmanışını sürdürdü.
Milano ekibi, lig dördüncüsü güçlü Fiorentina'yı deplasmanda Brezilyalı genç yıldızının golüyle 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma umudunu güçlendirdi.
Geçen hafta Genoa karşısında takımını galibiyete taşıyan 18 yaşındaki Pato, 65. dakikada oyuna dahil olduğu Fiorentina maçında, 77. dakikada kaydettiği golle Milan'a altın değerinde 3 puanı kazandırdı.
Pato ligdeki 4. golüne ulaşırken Milan son 6 maçta 5. galibiyetini aldı. Bu sonucun ardından 1 maçı eksik bulunan Milan 33 puana yükselirken, Fiorentina 37 puanda kaldı.
INTER FARKI AÇIYOR
Lig lideri Inter, sahasında konuk ettiği Empoli'yi zor da olsa 1-0 mağlup etmeyi başardı.
Vieira'nın kırmızı kart gördüğü maçta Ibrahimovic'in penaltı golüyle galip gelen Inter, lig ikincisi Roma'nın Siena'ya deplasmanda 3-0 mağlup olmasıyla rakibiyle arasındaki puan farkını 8'e çıkardı.
Ligde son 4 maçından 1 puan çıkaran Palermo ise, kötü gidişe Livorno galibiyetiyle son verdi. Palermo, 77. dakikida Miccoli'nin golüyle sahadan 3 puanla ayrılmayı bildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nzaghi'nin olimpiyat hayali
AC Milan'ın tecrübeli golcüsü Flippo Inzaghi, İtalya Milli Takımı ile 2008 Pekin Olimpiyatları'nda mücadele etmek istediğini söyledi.
![]()
![]()
NTVSPOR ve Ajanslar
İtalya Serie A takımlarından AC Milan'ın forveti Filippo Inzaghi, İtalyan Milli Takımı'nın bir parçası olmak ve 2008 Pekin Olimpiyatları'nda oynamak istediğini söyledi.
Corriere dello Sport gazetesine konuşan Inzaghi, olimpiyatların kendisini her zaman heyecanlandırdığını ifade ederek, İtalyan Milli Takımı'nda Pekin'de mücadele etmenin kendisi için bir onur olacağını, fiziksel kondisyonunun da iyi olduğunu kaydetti.
Bu arada Olimpiyatlara oyuncu gönderecek 16 ülkenin profesyonel futbolcu kullanabileceği, ancak bir takımda sadece 3 oyuncunun 23 yaş ve üzerinde olabileceği kaydedildi.
34 yaşındaki yıldız futbolcu, 4. Dünya Kulüplerarası Futbol Şampiyonası'nda attığı 2 golle takımını şampiyonluğa taşımıştı.
Berlusconi’den Zambrotta’ya Onay, Ronaldinho’ya Veto
04.03.2008 - 18:49:54 |
Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
Milan başkanı Silvio Berlusconi, sezon sonunda Barcelonalı oyuncu Gianluca Zambrotta’yı transfer etmek istediklerini ancak takım arkadaşı Ronaldinho’yu istemediklerini söyledi.
Milan’ın adı uzun süredir 31 yaşındaki İtalyan futbolcu Zambrotta ile anılıyor. Yaz döneminde bu transferin gerçekleşeceğinden emin olduğunu söyleyen Berlusconi, "O, Milan’da oynama istediğini daha önce de söylemiş çok iyi bir futbolcu. Umarım takımıyla da anlaşmaya varırız. Ne var ki Ronaldinho’nun takıma uyum sağlayabileceğini düşünmüyorum. Çok iyi bir oyuncu da olsa bizim çocuklarla kaynaşamaz,” diye konuştu.
Last edited by ThersoN : 04.Mart.2008 at 23:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Huntelaar Roma yolunda
Ajax'ın golcüsü Klaas Jan Huntelaar'ın menajeri Vincenzo Morabito, genç oyuncunun sezon sonu Roma'ya transfer olabileceğini açıkladı.
![]()
![]()
NTVSPOR
Hollanda futbolunun son yıllarda çıkardığı en önemli golcülerden biri olan Ajaxlı Klaas Jan Huntelaar'ın İtalya Seri A takımlarından Roma'ya transfer olabilceği belirtildi.
Sezon sonu Ajax'tan ayrılması beklenen 24 yaşındaki oyuncunun menajeri Vincenzo Morabito, Juventus'un Huntelaar'ı transferden vazgeçtiğini açıkladı. Morabito, "Juventus oyuncuyu istemiyor, onlar Amauri'nin peşinde. Milan ve Inter'in golcüye ihtiyaçları olmadığından Huntelaar'ın Roma'ya transferi mümkün görünüyor. Eğer İtalya'ya gelirse gideceği kulüp Roma olacak. Bonservisinin ise 20 milyon Euro civarında olacağını tahmin ediyorum" dedi.
Morabito, "Roma'nın en büyük sorunu İngiltere'den gelebilecek bir transfer teklifi. Mesela Manchester City Huntelaar'ı Ocak'ta istedi ancak Ajax futbolcuyu Haziran ayına kadar satmayacağını açıkladı. Hollandalı oyuncular, lisan sebebiyle İngiltere'yi tercih ederler ancak İtalya da önemli bir lig ve bu aşamada herkese kapımız açık" dedi.
Huntelaar, 2006 yılında Heerenveen formasıyla çıktığı 46 karşılaşmada 34 gol kaydetmiş ve sezon sonu Ajax'a transfer olmuştu. Hollanda Milli Takımı'nda da oynayan 24 yaşındaki forvet, şimdiye kadar Ajax forması giydiği 70 maçta ise 59 gol attı.
Adam bitmiş resmen. Ne futboLcuydu. Yazık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Vincenzo Morabito Huntelaar'ın menajeri değil.Huntelaar bunu kendi sitesinden duyurmuştu..
Ntvspor'un ayıbıdır o zaman
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"22 milyon Avro´luk Teklifi Reddettim"
Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, Brezilyalı santrafor Amauri için 22 milyon Avro teklif eden bir kulübe ´Hayır´ yanıtını verdiğini söyledi.
İtalya´nın Aziz Yıldırım´ı Maurizio Zamparini, nuh diyor peygamber demiyor. Daha önce Brezilyalı golcüsü Amauri´nin bonservis bedelini 25 milyon Avro olarak açıklayan "Büyük Başkan", bu rakamın altına kesinkes düşmeyeceğini belirterek, "22 milyon teklif ettiler, vermedim" dedi.
Palermo Başkanı, "25 milyon Avro´nun altındaki tekliflerle hiçbir sonuç alınamayacak. Ancak kısa süre içerisinde bir anlaşma sağlanacağına inanıyorum" diye konuştu.
"Guidolin yüzde 60!"
Medyaya her zamanki gibi içi dışı bir açıklamalarda bulunmaktan kaçınmayan Zamparini, geleceği tartışılan Teknik Direktör Francesco Guidolin´in durumunu da değerlendirerek, "Önümüzdeki sezon kalma olasılığı yüzde 60. Ancak neler yapabileceğini önümüzdeki aylarda görmek istiyorum. Palermo kolaylıkla UEFA Kupası´na katılma hakkı elde edilebilir. Önümüzdeki takımlar sürekli yükselmek zorundalar" dedi.
Last edited by ThersoN : 04.Mart.2008 at 23:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Avrupaya büyük umutlarla geldi ama kendinden söz ettiremedi.Ayrılısa Romadan daha büyük klübe gidemez .
Cafu Roma'da yükselmişti Cicinho çabuk pes etti...
Cicinho bence çok kaliteli bir oyuncu. Oynamamasını mantıksız buluyorum. Keşke bizim türk takımları falan alabilse. Gerçi şu 3 büyüklerin sağ bekleri maşallah iyi türk oyuncuları var. Gerek uğur uçar, gerek gökhan gönül gerekse serdar kurtului genç oyuncular. Önleri kapansın istemem![]()
Roma da fazla şeyler yapacağına inanmıyorum. Kendisi için Real Madrid te kalması daha iyi olur.
Kluivert: "Ronaldinho’ya Zaman Verin"
Barcelona’nın eski golcüsü Patrick Kluivert, eski takımını özlediğini itiraf ederken medyadan da Ronaldinho’ya zaman vermesini istedi.
1998/99 sezonunda Barcelona’nın La Liga’yı kazanan kadrosunda yer alan Kluivert, Katalan takımı formasını giydiği 182 maçta 90 gole imza atmıştı. 1995 yılında Ajax’ta Frank Rijkaard ile beraber oynarken Şampiyonlar Ligi’ni de kazanan golcü oyuncu, Barça´daki eski günleri özlüyor.
Don Balon dergisine konuşan Hollandalı oyuncu, "Orada kariyerim için çok önemli olan 6 yılım geçti. Kulübü ve şehri özlüyorum. Barcelona’da yaşadığım zamanlardan kalma bazı güzel anılarım var: antremanlar, restoranlar ve her şey..." dedi.
"Ronaldinho yine ´en iyisi´ olacak"
Fransa´nın Lille takımında forma giyen Kluivert, Barça´nın bu sezon en çok eleştirilen futbolcusu Ronaldinho´ya sahip çıkarak, "Bence en iyisi, Ronaldinho’nun istediğini yapmasına izin vermek. Özel hayatı konusundaysa, ona rahat bir ortam sağlamak gerekiyor. Ronaldinho dünyanın en iyisiydi ve bugün biraz rahat bırakılırsa yine en iyisi olabilir" diye konuştu.
Barcelona´nın kendisini gibi Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard´la olan ilişkisinden de sözeden Kluivert, “Onunla iyi bir ilişkimiz var, çok fazla konuşmayız fakat her zaman iyi anlaşırız. Beraber çok vakit geçirdik. Beraber oynadık. Daha sonra benim hocam oldu” dedi.
Bu Haber
Ronaldo'nun başarılı olmasını istiyorum umarımda olur. Ama en çok istediğim şey Fiorentinayı şampiyonlar liginde görmek. Hadi Fiorentina!!!!!
Dün akşam Arsenal'e San Siro'da 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne 2. turda veda eden Milan, yeni kadro kurmak için kolları sıvamakta gecikmiyor.
La Gazetta dello Sport'un verdiği bilgiye göre Milan'ı temsil eden bazı yöneticiler, bugün soluğu Stanford Bridge'de alarak Chelsea-Olimpiyakos maçını izleyecek. Daha sonra Didier Drogba'yla temasa geçmeyi düşünen yöneticilerin, bu futbolcuyla adı sıkça geçen Barcelona'nın önüne geçerek transferi erken bitirmeyi planladığı öne sürülüyor.
Drogba'nın, özellikle de Chelsea'nin Nicolas Anelka transferinden sonra takımda huzursuz olduğu ve yaz aylarında başka bir dünya devine geçmek istediği uzun süredir kulislerde dolaşan bir dedikoduydu.
Drogba gelmiş 30 yaşına...
Milan için yaş sorun mu_?
Açıkçası almaları lazım, Drogba'yı almaktan öte bu takım seneye cidden hem ligde (ki en büyük yaramdır) hem de bu sene oldugu gibi Avrupaya erken veda etmek istemiyorsa, adam gibi bir kadro kurulmalıdır kanımca, yıllardır aynı takım, aynı teknik adam, aynı taktik vb.vb., tamam belki başarılar yakanlanmış olabilir ama, bence Milan'da son nokta dün akşamki Arsenal yenilgisi oldu, Final oynayamayacagına kimsenin inanmadıgı takım, çeyrek finale kalamıyorsa cidden kötü gidişatın başıdır.Sırf Drogba yetmez, adam gibi iş yapacak bir kaç yıldız daha lazım
daha 5senesi var Drogba nın Milan'a gelmek için daha genç... Sezon sonu Ancelotti yi sepetlemezlerse anti milancı olacam valla![]()
Kadroda Kaleciden Forvete en az 4 5 oyunculuk revizyon gerekiyor