1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: [Emurafu] Orduspor Kariyeri

Hybrid View

Bence Süper Ligde ilk sene için iyi gidiyorsun. İlk 10 içinde bitirebilirsen, önümüzdeki sene birkaç takviyeyle başarı gelebilir.

Transfer bütçesi biraz da bir önceki sene kiralık futbolcularının çok olmasından kaynaklanıyor. Çok kiralık futbolcu olunca takım da iyi gidince para birikiyor. Eğer bir üst lige çıkabilirsen de yönetim hedefine göre kesenin ağzını açabiliyor.

Lemona'da ben de hemen hemen aynı şeyi yaşadım. Kiralık futbolcularla bir sene geçirdim ertesi sene 3M$ transfer bütçesi vardı. Halbuki takımın öyle bir gücü yok.

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by daedalus View Post
    Bence Süper Ligde ilk sene için iyi gidiyorsun. İlk 10 içinde bitirebilirsen, önümüzdeki sene birkaç takviyeyle başarı gelebilir.

Transfer bütçesi biraz da bir önceki sene kiralık futbolcularının çok olmasından kaynaklanıyor. Çok kiralık futbolcu olunca takım da iyi gidince para birikiyor. Eğer bir üst lige çıkabilirsen de yönetim hedefine göre kesenin ağzını açabiliyor.

Lemona'da ben de hemen hemen aynı şeyi yaşadım. Kiralık futbolcularla bir sene geçirdim ertesi sene 3M$ transfer bütçesi vardı. Halbuki takımın öyle bir gücü yok.

Başarılar
    O bütceyi görünce bende sasırdım zaten..Bütce secmeye girdim 3m vardı sectim bir baktım 6m olmuş..Sanırım ilk sene borç'da olmadı senin dedigin gibi para birikti..Ama busefer o kadar bütçe beklemiyorum borç var çünkü..Bizleri aydınlattıgın için tesekkür ederim abi..

Şimdi oyuna giriyorum maçlar en kısa zamanda geliyor..

Mesaj Yetkileri