TURKCELL SÜPERLİG !!!

Elazıgspor 0-2 Orduspor

Yogun kar altında oynanan maçı kazanmasını bildik..Batdal şok şık iki tane kafa golü attı...Yeni bir Hakan şükür doguyor

Eskisehirspor 2-2 Orduspor

Eskisehir deplasmanında çok zorlandık..Öne geçen taraf biz olduk ama malesef koruyamadık..

Ankaraspor 1-2 Orduspor

Ligde çıkışımız devam ediyor..Steinert çok iyi bir form tuttu.Ligde bütün takımlara karsı tek kale oynamaya basladık..Üstelik az gol yiyorum.

Orduspor 2-1 Gençlerbirligi

Steinert show sürüyor..Gençlerbirligi karsısında ilk yarı tek kale oynadık..2.yarı gol'ü yedigimizde takımı geriye çektim ve skoru korumayı basardık..

Orduspor 1-1 Denizlispor

Denizlispor karsısında öne geçtik ama malesef skoru koruyamadık..Yusufu'un golünden sonra bir baskı kurduk ama galibiyet golü gelmedi..

Konyaspor 0-2 Orduspor

Steinert gol attıkça benim sırtım yere gelmez..Takım çok formda..

19.HAFTA PUAN TABLOSU

Ligde çok iyi bir hava yakaladık..İntertoto için umutlanmaya basladım..Derbileri kazasız belasız atlatırsam çok iyi olacak..

Devre Arası Transfer !!

Oumar kalabane;Kontrat uzatmadıgı için klübten gönderdim..Daha dogrusu kovdum
Ahmet İssah:Kalabane'nin yerine Randers takımında kontratı son eren Ahmed ile bedelsiz olarak anlasdık..
Scott Barron:İsmail güldüren yedegi olmadıgı için ingiltere Liginin Milwall takımından Barron ile 28K karsılıgında anlasdık..

Ahmed(Sözlesme bitti) ve Barron(Sözlesme bittigi için 28K anlasdım)..Bu iki oyuncuda ucuza geldi..Artık takımım oturdu..Kulübü borç götürüyor..Yönetim daha para vermiyor..

Barış durmaz,Muhammed Özdin Baska takımlara sattık