ıyı gıdyosun tebrıkler basarının devamı dılegıyle
ıyı gıdyosun tebrıkler basarının devamı dılegıyle
Dostum Seria-B de seni kimse tutamaz. İlk transferde: DC-Carlos Garcia, AMRC-Yoann Gourcuff, AMRL/ST-Fabio Quagliarella(ST oynat) ve ST-Rolando Bianchi, olmazsa Nicola Pozzi yi almaya çalış. Seria-A da buluşmak üzere...
kardesım masaustundekı serı b maclarımın sslerının oldugu klasoru sılmıs delırmek uzereyım hafta sonu ılk sezonumu bıtırmıstım 2.olarak seri a ya cıktım artık sslerı seri a dan devam edecegız![]()
Hadi bekletme bizi koyuver bi zahmet ss'leri![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Oncellıkle ıkıncı olarakda olsa seri a ya cıktıgımız ıcın brescia olarak mutluyuz...ancak kadromuz seri a için cok yetersiz ve takımın tamamında toplu revızyona gıttık seri b dekı kadromuzdan uc dort oyuncu seri a da sans bulabılecekyonetıme bu yıl seri a sampıyonu olacagımızı soyledım ve 12 mılyon dolar transfer butcesı verdı eskı oyuncularımda seri a ya cıkınca degerlerı uc dort katına cıktı toplam 25 mılyon dolar gıbı bır transfer butcesıne sahıp oldum...oncelıkle dıger takımların gozden cıkardıkları satılık lıstesındekı oyuncularla ılgılendım ve ıclerınden cok guzel oyuncuları cok ufak rakamlara brescia ya kazandırdım..
İŞTE TRANSFERLER
ANDREAS İSAKSSON 1,2 M MAN CİTY
EMANUELE CALAİO 3.3 M NAPOLİ
ROBERTO GUANA 4 M PALERMO
UGUR YILDIRIM 2,8 M SİVASSPOR
MEHMET YILDIZ 3,1 M SİVASSPOR
FABİAN ESTOYANOFF 1,5 M VALENCİA
ZLATAN MUSLIMOVIC 150 K ATALANTA
LUIS BOA MORTE 1 M ASTON VILLA
MATTHİAS LEPPİLLER 850 K FİORENTİNA
NİZAMETTİN CALISKAN 550 K MANİSASPOR
Calaio ve Isaksson süper transferler olmuş diğerleride işini görecek düzeydeyalnız şu Serie A şampiyonluğu hedefi başını ağrıtabilir benden söylemesi
![]()
Sen bu takım iLe anca Seri C de ŞampiyonLuk mücadeLesi verirsin sayın Trapottoni Akif![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ya bak tüh bea Hayrettin gene benden önce yazmışsın Katılıyorum diyorum o kadar.
Akif 'e gelecek sene Serie-B de başarılar dilerim.
Akif kümeye, Akif kümeye!![]()