-
Galatasaray altyapısındaki Harun temür , Eray Firat , ve Mehmet Düz gibi oyuncuların vakit bulundukça dikkatlice izlenmesini tavsiye ederim. bir kaç paf maclarını izlemiştim ve gerçekten yenetekliler. bu 3 fulbolcu şimdi adını hatırlayamadım avrupada düzenlenen ve üst düzey takımların alt yapılarının olustugu bi turnuvada all stara seçilmişlerdi ve michael platini ve bir cok gözlemcinin de ilgisini çekmişlerdi.. Eğer haber linkini bulabilirsem yazarım.
Sevgiler Saygılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde arkadaşlar biraz klasik olucak fakat, yaşları 19-20 yaşlarında olan oyunculardan mesela aydın yılmaz bu tarz oyuncullara -8 pa verilmesi yerine set pa verilmesi gerektigini düşünüyorum kendisi ligde yetenegini yeterince göstermiş bir oyuncudur . bunları hepimiz biliyoruz.. şimdi benim diyeceğim aydın yılmaz oyunda genelde 130-140 arası pa cıkıyor. acababa kaçımız aydının gerçekte bu kadar düşük pa lı olabileceğini düşünüyor? mesela cok fazla sakatlanıyor ki buda oyuna yansıtılmıs. sanırım 15 idi.. fazla sakatlanmasi potansiyeline ulasmasini zorlastirabilir fakat bu potansiyelinin dusuk oldugu anlamina gelmez. mesela bir oguz sabankay kendisi orta sahada son derece teknik ve bi okadar da calıskan. bunlarıda hepimiz biliyoruz. şimdi acaba hangimiz bu oyuncunun gerçekte 130-135 gibi düşük 'pa' lı olacağını düşünüyor? -7 -8 -9 paların ne anlama geldiklerini biliyorum. Fakat Bu tarz oyuncuları yaşı 19 bile olsa set pa verilmesi gerektiğini düşüyorum ki bazı oyunculara veriliyor. Bu tarz gelecekte cok şey beklediğimiz oyunculara 150-155 arası set pa verilemez mi acaba? gençlerimizi biraz fazla küçümsüyoruz gibime geliyor. bir digeri ise semih kaya ve anil karaer gibi gelecekto cok sey beklenen defans oyuncilarininde pa larının -7 de olmasına bi anlam veremedim. -8 olmaları gerekirdi die düşünüyorum. Yine U-17 milli takımın eski yıldızlarınında fenerbahceli kaleci volkan babacanın pasının -7 olması. Ankarasporlu Tevfik köse Nin Bütün özelliklerinin random olması. Bursasporlu Eren Albayrakin Pasının -7 olmasi. Bu oyuncular Cok büyük ihtimal gelecekte şans verilirse milli takımlara kadar yükselikcek kapasitede oyuncular. fakat Oyunda Su anki durumlarina göre bu mümkün görünmüyor. Sonucta Alt yapi Ve A takım kadrolarındaki Genc oyuncuların cok iyi incelenip En azından Cok belirgin özelliklerinin random olmaması Ve potansiyellerin iyi irdelenip oyuna eklenip gelecekte cok sey beklenen oyuncularla oyun ve gercek hayattaki Farki en aza İndirilmeli die düşünüyorum. Son süzüm İse Galatasarayın Genç takımında Oynayan Emre ÇOLAK isimli Genc kardeşimize Kendisi Cok özel yetenekleri olan bir oyuncudur ki bunuda belli etmiştir. Gercekten 3-4 mac dikkatle izlendiginde kendisinin -9 u cok rahat hakettigini görücekseniz.
Bu arada Sultan Ceminde yaş katogerisini Üstüne su an cıkmadigi icin Pasıinin -8 e düşürülmesini katırlmiyorum. Teşekkürler
Last edited by goodnightkiss : 07.Mart.2008 at 18:23
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri