Ben Zaragoza'yı destekliyorum.Çünkü derdi benle aynı. Tüm istatistiklerde üstün ama skorda üstün değil.Bendeki dert te aynı.Zaragoza sonuna kadar.
Ben Zaragoza'yı destekliyorum.Çünkü derdi benle aynı. Tüm istatistiklerde üstün ama skorda üstün değil.Bendeki dert te aynı.Zaragoza sonuna kadar.
Bir Dost
Hellbells
Yeni maçları bekliuorum...
bence alıcan bu karıyerı basarıylaa sonuclandırır gıbi gelıyo cunku alıcan zaragozayla harıkalar yaratabılıyorr bunu gercekten bılıyorumm ve diger arkadaslarada basarılar dılerımm
Devamını bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beyler hemen geliyor maçlar ;D
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İspanya da 2 .Haftadan Dev Derbi !!!
Villereal-Sevilla
Sizce Bu Maçı Kim alır ???
Kırmızı Köşede ki Onur Altun mu ???
Mavi Köşede ki Atakan Gezer mi ????
Bir Tarafta Nihat,Opdam,Rossi??
Diğer Tarafta D.Alves,Navas,L.Fabiano,Keita ???
Kim Kazanırr ??? Yorumlarınızı bekliyorum ???
Maç El madrigal de bunu Unutmayınn ???
LA LİGA
2.HAFTA
Zaragoza: 3 - 0 :Osasuna
GÜZEL OYUN VE 3 GOLLE,3PUAN...
Maça müthiş başladık harika oynadık ve 3 puanı aldık futbolcularımı alınlarından öpüyorum inşallah bu galibiyet bizi iyice kamçılayacak...
MAÇI ANLATAN RESİM
Milito attıgı 2. Gole böyle sevinirken maçı anlatan resim oldu attıgı 2 golle yıldızlasan arjantili performansına güç ekleyere daha iyi yerlere gelmek istedigini belirtti...
DEVAM EDECEK...
tebrikler iyi kazanmışsın maçı ayrıca derbiyi sevilla alır![]()
sevilla rahat alır
Villareal alır maçı başarılar.Alican tebrikler bu hafta kazanmışsın![]()
ali güzel galibyet olmuş başarıların devamını bekliyoruz derb vllareal n nihat gol atar inşallah
evt alıcan taktıgın yavas yavas oturmaya basladı sanırım 3 goolle 3 puanı almmısnn gercekten cok net bır skor ilerleyen gunlerde bır seri yakalyacagını dusunuyorum zaten osasunayada dogru duzgun sut cektırmemıssın defansın da oturmaya baslamıs basarılarının devamını dılıyorum
Maç Sonrası Villereal oyuncuları :
Maç sonrası Nihat:
M:Nihat bugün harikaydın stadı sevilanın başına yıktın adeta taraftar maçın oyuncusu olarak seni seçti!! Ne diyosun
N:Valla hocam ben elimden geleni yaptım.Benim görevim gol atmak ve bunuda tam olarak yaptım diye düşünüyorum.İlk maçta ki mağlubiyet bizi üzdü ama sevilla galibiyeti bize ilaç oldu.
M:Saol Nihat görüşmez üzere
N:İyi akşamlarr
tebrik ederim onur maç tahmin edemeyeceğim sonuşla bitmiş.tekrar tebrikler
villareal ne yapmış ölee öff tebrikler onur iddaa severler kuponları yırtmış galiba![]()
Beyler maçlarımız inşallah bu akşam devam edecdegiz takip edenlere çok teşekkür ederiz
Last edited by Onur123 : 12.Mart.2008 at 20:28
ZARAGOZA'NIN TRANSFERLERİ
Transferlerimden şuan a kadar olumlu yönde yaralandıgımı söyleyebilirim daha da ilerleyebilirler özellikle kaleci kıtlıgında canizares gibi bir yaşlı kurtu almamız kalemizi emin ellere bıraktıgımızı gösterir.Sosa'yı kiralamamızın sebebi ise aimar herhangi bir sakatlıgının olup oynayamayak durumda ise sosa oynar diye düşündük.Simunic ısrarla istedigim bir stoperde üst düzey maçlar oynuyor şuan için birşey söylemem yersiz olabilir.Capel kiraladık yanlışıkla 500 k verdik.Capel transferi ötüründen rahatlamış ilk on birde oynama şansı olduu diye bende dedim sen misin yerine garatileyen sinirlenip sözleşmesiniz fesh ettim .İşte böyle bir transfer sezonunu geride bıraktık...
Özellikle Villarealin transferleri süper tebrikler.Alican ise gerekli yerlere adam almış tebrikler Alican.
Yunus çok teşekkür ederim evet gerekli yerlere adam aldık işimizi gerçekten gördüler...
başarılarınızın devamı bu arada iki takımda da capel kiralanmış gibi gözüküyo tama gençte iki takımı birden götüremez yahu![]()
Yaw capel i kiraladık 500k ya bilmeden sonra böyle demecler verince attım takımdan VİLLAREAL'DE SÜRÜNSÜN![]()