1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman iyi takip edememişin bence..Evet beşiktaşta sakin bir görüntüsü var daha büyük bir kulüpte oynadığı için olabilir..FAKAT YUKARIDA YAZDIKLARIM DOĞRUDUR KIRMIZI GÖRDÜKTEN SONRA HAKEME PARMAK İŞARETİ YAPTI OYUNDAN DEĞİŞTİRİLDİĞİ İÇİN TD İLE KAVGA ETTİ KULUNEYE TEKME ATTI..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    O zaman iyi takip edememişin bence..Evet beşiktaşta sakin bir görüntüsü var daha büyük bir kulüpte oynadığı için olabilir..FAKAT YUKARIDA YAZDIKLARIM DOĞRUDUR KIRMIZI GÖRDÜKTEN SONRA HAKEME PARMAK İŞARETİ YAPTI OYUNDAN DEĞİŞTİRİLDİĞİ İÇİN TD İLE KAVGA ETTİ KULUNEYE TEKME ATTI..
    Barış Özbek hakkında yazdığımda Galatasary konusunda saldırdınız haksız olarak ama haksız olarak yine saldırıyorsunuz.Madem sorunluydu neden şuana kadar sorun olmadı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Barış Özbek hakkında yazdığımda Galatasary konusunda saldırdınız haksız olarak ama haksız olarak yine saldırıyorsunuz.Madem sorunluydu neden şuana kadar sorun olmadı?
    H.arıkan durduk yere tekme attı adama sesini çıkarmadı çirkef bi oyuncu olsa attırabilirdi..Genelde rakip takımın hırslı ve sert oynayan oyuncuları rakip takıma çirkef olarak gözükür..Seninki o hesap ben somut delillerler konuşuruyorum ortaya boş laf atmadım..Üstelik ben çok çirkef oyuncu demedim 5 değerini alacak kadar efendi biri olmadığını düşündüm bunu belirrtim..Mesela h.şaş dirtness 16 verilmiş hasan şaşın gördüğü kartlar raakibe kasten tekme felan değilki aşırı hırsından kaynaklanan şeyler..

Mesaj Yetkileri