1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

.....barış memiş yetenek olarak...ilhandan sercandan batuhandan çok daha iyi.

...tamam bunlarda yetenkli ama...bence bunlar fm nin yıldız adayları...

...barış ise gerçekten gelecek vaadeden topu ayağına alınca adamı heyecanlandıran bi oyuncu...

...ben diğerlerinide izledim çok kez ama öyle olağan üstü bir yetenekleri yok alt yapıları sağlam ve türkiye liginin iyi oyuncuları olma potansiyelleri var...

.....yani barışı bunlardan ayrı tutmaklazım....

....p.a sını belirlemek içinde öyle 1 2 sene izlemeye gerek yok eğer oyunca kaliteli ise kumaş varsa adamda bunu ilk maçındada gösterir....

...barış şuan trabzonspor kadrosu berbat olduğu için kendini gösteremiyor....

...onun için en az 160 p.a 110 veya 120 c.a iyi olur...

...ve kesinlikle -9 olmalı....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by asimavi61 View Post
    .....barış memiş yetenek olarak...ilhandan sercandan batuhandan çok daha iyi.

...tamam bunlarda yetenkli ama...bence bunlar fm nin yıldız adayları...

...barış ise gerçekten gelecek vaadeden topu ayağına alınca adamı heyecanlandıran bi oyuncu...

...ben diğerlerinide izledim çok kez ama öyle olağan üstü bir yetenekleri yok alt yapıları sağlam ve türkiye liginin iyi oyuncuları olma potansiyelleri var...

.....yani barışı bunlardan ayrı tutmaklazım....

....p.a sını belirlemek içinde öyle 1 2 sene izlemeye gerek yok eğer oyunca kaliteli ise kumaş varsa adamda bunu ilk maçındada gösterir....

...barış şuan trabzonspor kadrosu berbat olduğu için kendini gösteremiyor....

...onun için en az 160 p.a 110 veya 120 c.a iyi olur...

...ve kesinlikle -9 olmalı....
    başka bir isteğin?

set pa vermek için somut birşeyler lazım kumaşı kaliteli demekle olmuyor.Sana göre kalitelidir başkasına göre değildir.

Kendi yaş grubunda kırılmadık gol rekoru bırakmayan Batuhan'dan daha iyi demişsin.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    başka bir isteğin?

set pa vermek için somut birşeyler lazım kumaşı kaliteli demekle olmuyor.Sana göre kalitelidir başkasına göre değildir.

Kendi yaş grubunda kırılmadık gol rekoru bırakmayan Batuhan'dan daha iyi demişsin.

Ergin Keleş'de genç milli takımında bir çok kez oynamıştı ve golleri vardı. Ayrıca Trabzon Lisesi'nin kazandığı Liseler arası Dünya Şampiyonluğunda başrol oynamış ve Gol kralı olmuştu. Zamanında Psv,Ajax gibi takımlar peşindeydi. Ama şuan geldiği noktayı bizler daha iyi görüyoruz. Önemli olan sadece yetenek falan değil,bunu kullanabilmek ve ben artık oldum havasına girmemek..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

başka bir isteğin?

Barış zaten somut birçok şey verdi oynadığı maçlarda...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ergin Keleş'de genç milli takımında bir çok kez oynamıştı ve golleri vardı. Ayrıca Trabzon Lisesi'nin kazandığı Liseler arası Dünya Şampiyonluğunda başrol oynamış ve Gol kralı olmuştu. Zamanında Psv,Ajax gibi takımlar peşindeydi. Ama şuan geldiği noktayı bizler daha iyi görüyoruz. Önemli olan sadece yetenek falan değil,bunu kullanabilmek ve ben artık oldum havasına girmemek..
    bu yüzden Barış'ı daha uzun süre izlememiz gerek asimavi61 arkadaşımızın dediği gibi ilk maçta göstermeyle olmaz.

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Barış zaten somut birçok şey verdi oynadığı maçlarda...
    Vermiş olabilir de hemen -9 verilmez ya.Biraz daha izlemek daha doğru olur

Burda Barış'ı kötülemeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

sercan yıldırımda olduğu gibi barışada -9 verilmeli.

meksikada 14 yaşında çocuğa -10 verimiş yani.gelecekte -9 potansiyeli olabilir şuan anda bana göre en potansiyelli türk genci barış memiştir.

random olan özellikleri düzeltilmeli.2 ayağınıda kullanabiliyor.fc 11 free role 14 olabilir.sağ açık 20 sol açık 20 forvet arkası 15 olabilir.

18 yaşındaki bir çocuktan bir sezonda 15 gol 20 asist beklenmemeli.-9 zaten onun potansiyeli.eğer yeteri kadar iyi performans göstermezse c.a. sı düşük olur ama p.a. yı etkilemez.

bu yüzden Barış'ı daha uzun süre izlememiz gerek asimavi61 arkadaşımızın dediği gibi ilk maçta göstermeyle olmaz.

Vermiş olabilir de hemen -9 verilmez ya.Biraz daha izlemek daha doğru olur

Burda Barış'ı kötülemeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın
    .....doğru izlemek lazım haklısın ama ben aslında şunu demeye çalıştım...

....bakıyorsun....oyunda ilhana ...sercan yıldırıma ...batuhana...170 pa lar veriliyor...

....hani dedimya adamda yetenek varsa bunu topu ayağına alınca gösterirdiye....

...şimdi söyle bu lig de bu oyuncularla kıyaslarsak topu alınca bizi heyecanlandıran..kaç tane topcu var....ama barışta bu var ...çünkü yeteneğini gösterdi bizlere....yani -9 rahatlıkla verilebilir...

....gelelim cafercan vakasına ....bu durum trabzonda olmaz ...cafercanı gs harcayabilir ..ilhan fb harcayabilir....ama trabzon bu şekilde adam harcamaz....şu durumda zaten ersun yanal varken yıldızı daha çabuk parlayacaktır ....

....bu arada 3 yıl içinde özkan sümerin müjdesi var tüm trabzonlulara....

...geçen gün yapyığı bir açıklamada....90 jenerasyonundan sadece barış vcar dedi üst düzey yetenekli olan...ama 93 jenerasyonundan barış kadar kaliteli...ilk 11 oynayacak 5 oyuncu var elimde dedi.....

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by asimavi61 View Post
    .....doğru izlemek lazım haklısın ama ben aslında şunu demeye çalıştım...

....bakıyorsun....oyunda ilhana ...sercan yıldırıma ...batuhana...170 pa lar veriliyor...

....hani dedimya adamda yetenek varsa bunu topu ayağına alınca gösterirdiye....

...şimdi söyle bu lig de bu oyuncularla kıyaslarsak topu alınca bizi heyecanlandıran..kaç tane topcu var....ama barışta bu var ...çünkü yeteneğini gösterdi bizlere....yani -9 rahatlıkla verilebilir...

....gelelim cafercan vakasına ....bu durum trabzonda olmaz ...cafercanı gs harcayabilir ..ilhan fb harcayabilir....ama trabzon bu şekilde adam harcamaz....şu durumda zaten ersun yanal varken yıldızı daha çabuk parlayacaktır ....

....bu arada 3 yıl içinde özkan sümerin müjdesi var tüm trabzonlulara....

...geçen gün yapyığı bir açıklamada....90 jenerasyonundan sadece barış vcar dedi üst düzey yetenekli olan...ama 93 jenerasyonundan barış kadar kaliteli...ilk 11 oynayacak 5 oyuncu var elimde dedi.....

kardeş önce senden bişey rica edeyim yapıp yapmamak senin elinde ama hem bu forumda hemde tüm dünyada milyonlarca seveni ve taraftarı bulunan türkiyenin en önemli iki klübünü yazarken biraz daha özenli ol kardeş ya...ne demek Fb Gs şunu adam gibi galatasaray yazmak fenerbahçe yazmak zormu geliyor..korkmayın elinize yapışmaz..diyeceksinki ben bu takımlar için kötü bşeymi yazdım..yokkk tamam da açıkcası bu şekilde yazılması bana itici geliyor...

cafercan vakası trabzonda olmaz diyorsun..galatasaray cefercana ne yaptı..büyük klüp bunlar kimse formayı hediye etmez..çıkıp bir maçına da damga vurdumu yok...galatasarayın harcaması falan bunlar mantıklı değil..ardayı niye harcamadı o zaman..çünkü arda gerçek bir yetenek..oynadı ve formasını aldı..gerçekten yetenekli adamı takım harcamaz o formayı söke söke alır...

mesela hep feneri suçladılar yıllarca ..şunu harcadı bunu harcadı...iyi peki..başka takıma gidince ne yaptıl onlar...hadi fener fazla forma şansı vermedi ...gittikleri takımlarda ne yaptılar...büyülendikmi izlerken..tüh allah kahretsin nasılda harcamışız bu müthiş yeteneği dediğimiz kim var...

kerim zengin istanbul belediyede 1 senedir..nasıl oynuyor..güzel..iyi oyuncu ama ah keşke kiralamasaydık...ne büyük yetenekmiş dedirttimi bize...hayır..

olcan adın karşıyakaya gittii nasıl oyuncu iyi..ama fenerbahçeliler karalarmı bağladı..ne büyük bir yetenek kaçırmışız diye yokk...

velhasıl...benim düşünceme göre bir takım oyuncuyu harcamaz..yeteneği varsa potansiyeli varsa oynar trabzonsporda bu anlamda galatasaraydan fenerbahçeden sakın farklı diye düşünme... murat ocak geldi..genç yetenekti ne oldu..ergin keleş psv istiyordu zamanında sonuççç...fenerbahçeden galatasaray dan beşiktaştan çok farklı değil malesef trabzonda da durum...

sözün özü şu: bugün değeri milyon dolarları buluyor iyi bir genç yetenek.... her takımın hayali kendi alt yapısından büyük oyuncular çıkarmak..hiç bi takım oyuncusunu harcamak istemez..yetenekli süper bir oyuncuyu niye harcasınki klüp..ama türk oyuncularda ki temel futbol bilgisinin eksikliği ve 3 maça havaya girip çalışmalarını bırakmaları onları çok bozuyor...bozulmayanlarda çatır çatır topunu oynuyor...mesela arda turan...

sonuçta barış memiş büyük oyuncu olacaksaki onda bu ışık var...hepimiz büyük bir sevinçle alkışlayacağız başarılarını...

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    kardeş önce senden bişey rica edeyim yapıp yapmamak senin elinde ama hem bu forumda hemde tüm dünyada milyonlarca seveni ve taraftarı bulunan türkiyenin en önemli iki klübünü yazarken biraz daha özenli ol kardeş ya...ne demek Fb Gs şunu adam gibi galatasaray yazmak fenerbahçe yazmak zormu geliyor..korkmayın elinize yapışmaz..diyeceksinki ben bu takımlar için kötü bşeymi yazdım..yokkk tamam da açıkcası bu şekilde yazılması bana itici geliyor...

cafercan vakası trabzonda olmaz diyorsun..galatasaray cefercana ne yaptı..büyük klüp bunlar kimse formayı hediye etmez..çıkıp bir maçına da damga vurdumu yok...galatasarayın harcaması falan bunlar mantıklı değil..ardayı niye harcamadı o zaman..çünkü arda gerçek bir yetenek..oynadı ve formasını aldı..gerçekten yetenekli adamı takım harcamaz o formayı söke söke alır...

mesela hep feneri suçladılar yıllarca ..şunu harcadı bunu harcadı...iyi peki..başka takıma gidince ne yaptıl onlar...hadi fener fazla forma şansı vermedi ...gittikleri takımlarda ne yaptılar...büyülendikmi izlerken..tüh allah kahretsin nasılda harcamışız bu müthiş yeteneği dediğimiz kim var...

kerim zengin istanbul belediyede 1 senedir..nasıl oynuyor..güzel..iyi oyuncu ama ah keşke kiralamasaydık...ne büyük yetenekmiş dedirttimi bize...hayır..

olcan adın karşıyakaya gittii nasıl oyuncu iyi..ama fenerbahçeliler karalarmı bağladı..ne büyük bir yetenek kaçırmışız diye yokk...

velhasıl...benim düşünceme göre bir takım oyuncuyu harcamaz..yeteneği varsa potansiyeli varsa oynar trabzonsporda bu anlamda galatasaraydan fenerbahçeden sakın farklı diye düşünme... murat ocak geldi..genç yetenekti ne oldu..ergin keleş psv istiyordu zamanında sonuççç...fenerbahçeden galatasaray dan beşiktaştan çok farklı değil malesef trabzonda da durum...

sözün özü şu: bugün değeri milyon dolarları buluyor iyi bir genç yetenek.... her takımın hayali kendi alt yapısından büyük oyuncular çıkarmak..hiç bi takım oyuncusunu harcamak istemez..yetenekli süper bir oyuncuyu niye harcasınki klüp..ama türk oyuncularda ki temel futbol bilgisinin eksikliği ve 3 maça havaya girip çalışmalarını bırakmaları onları çok bozuyor...bozulmayanlarda çatır çatır topunu oynuyor...mesela arda turan...

sonuçta barış memiş büyük oyuncu olacaksaki onda bu ışık var...hepimiz büyük bir sevinçle alkışlayacağız başarılarını...

.......cevabın için teşekkürler....

....öncelikle takım isimlerini kısaltma olarak yazmam da kesinlikle bir art niyet yok sadece alışkanlık....forumlşarda hızlı yazmak için hep böyle yazıyorum...zaten merak etme benim böyle yazmam onların büyüklüğünden bişey alıp götürmez....

....benim yazımda anlatmak istediğim şuydu aslında....büyük takımlar içinde genç ve yetenekli oyuncuların...forma şansı bulup kendini gösterip istikrarlı bir çizgide oynama olasılığı trabzonda daha yüksek...hem diyorsunki...arda nasıl oynuyor....arda eğer manisada oynamasaydı....ardayı kim oynatırdı ....bu ülkede gençlere güvenen ve onları kısa sürede parlatan kaç tane teknik adam var....bunu da en iyi yapanlardan biri ersun yanaldır...ardada onun eseridir...

.....barış ın oyundaki meselesi ise ....potansiyelinin neden az oluşudur....başka birşey değil..

......hem barış dünj çıkmış bir oyuncu değil....bu yaşına rağmen 52 kez milli takım gorması giymiş turnuvalarda gol kralı olmuş en iyi oyuıncu seçilmiş arka planda kendini ispat lamış bi oyuncu....gerekli p.a nın verilmesi gerektiğini düşünüyorum......

.....bir oyuncu nun potansiyeli varsa oynar diyorsun...ilhan parlak maşallah 170 p.a sı var ama fenerde forma yüzü görmüyor....üstelik şuan fenerin en zayıf yeri forveti....düşünmek lazım....yani sadece yetenekle alakalı değil...yetenekleri keşfedip ortaya çıkarmak önemli olan..

....ronaldinho top cambazı idi futbolcu değil....bu adamı bulup çıkarmasa idiler kim bilecekti ronaldinhoyu....

....

Mesaj Yetkileri