Shamur@
Umut Bulut'u nasil buldungaliba pek sevmiyorsun kendisini, bende sevmiyorum Trabzonsporda oynadigindan beri, adami deli ediyordu, ama son haftalarda Ankaragücündeki Umut geri gelmis gibi geldi bana..
Trabzonspor
Denizlispor
Berabere
Shamur@
Umut Bulut'u nasil buldungaliba pek sevmiyorsun kendisini, bende sevmiyorum Trabzonsporda oynadigindan beri, adami deli ediyordu, ama son haftalarda Ankaragücündeki Umut geri gelmis gibi geldi bana..
Umut bu gece iyiydi gerçekten. Genel olarak sevmesemde en azından var gücüyle çalışıyor, elinden geleni yapıyor . Özellikle bitmek bilmeyen direncini çok beğeniyorum. Son vuruşlarda biraz daha becerikli olsa bizlerde bu kadar çileden çıkmayız. Ama Umut'un da hakkını yememek gerekir ki Ankaragücü'nde oynarken tek forvet oynamıyordu . Trabzonspor'da ise son 2 senedir nerdeyse çoğu maçta tek forvet oynadı. Tek forvet oynamak kolay değil tabi. Mutlaka yanında bitirici bir golcü olması lazım. Çünkü Umut'un hızı ve mücadeleci yapısından ancak bu şekilde yararlanabiliriz.Yinede bizleri bazen delirtsede 2 senede tek forvet oynayarak 25'ten fazla gol atmasını da küçümsememek gerekir.