Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

6 54.55%
  • Denizlispor

2 18.18%
  • Berabere

3 27.27%
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Trabzonspor - Denizlispor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Shamur@

Umut Bulut'u nasil buldun galiba pek sevmiyorsun kendisini, bende sevmiyorum Trabzonsporda oynadigindan beri, adami deli ediyordu, ama son haftalarda Ankaragücündeki Umut geri gelmis gibi geldi bana..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Shamur@

Umut Bulut'u nasil buldun galiba pek sevmiyorsun kendisini, bende sevmiyorum Trabzonsporda oynadigindan beri, adami deli ediyordu, ama son haftalarda Ankaragücündeki Umut geri gelmis gibi geldi bana..
    Umut bu gece iyiydi gerçekten. Genel olarak sevmesemde en azından var gücüyle çalışıyor, elinden geleni yapıyor . Özellikle bitmek bilmeyen direncini çok beğeniyorum. Son vuruşlarda biraz daha becerikli olsa bizlerde bu kadar çileden çıkmayız. Ama Umut'un da hakkını yememek gerekir ki Ankaragücü'nde oynarken tek forvet oynamıyordu . Trabzonspor'da ise son 2 senedir nerdeyse çoğu maçta tek forvet oynadı. Tek forvet oynamak kolay değil tabi. Mutlaka yanında bitirici bir golcü olması lazım. Çünkü Umut'un hızı ve mücadeleci yapısından ancak bu şekilde yararlanabiliriz.Yinede bizleri bazen delirtsede 2 senede tek forvet oynayarak 25'ten fazla gol atmasını da küçümsememek gerekir.

Mesaj Yetkileri