Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
çok güzel görüşler ve süper bir tartışma ortamı var, herkese çok teşekkürler... ben nacizane uğur boral ile ilgili araya girmek istiyorum, uğur u kocaelinden ve gençlerbirliğinden bilen biri olarak 1-2 şeye deyiineceğim. uğur, körfezin süperligte olduğu son senenin başında takıma katılmıştı, güvenç kurtar vardı takımın başında, o sezonun belirli dönemlerinde şans forvette şans bulup kritik gollere imza atınca devre arasında kocaeli' ndeki ekonomik krizin etkisiyle cüzzi bir miktara ankara nın yolunu tutmuştu, ankarada geldiği ilk sene fazla şans bulamamıştı ama 2. senesinde sol ayağının da iyi olması nedeniyle forvette dei AML de düzenli forma giymeye başladı ve tekniği, net vuruşları, sıfıra kadar inen ortaları ile öne çıkıp Fener' in yolunu tuttu, ayrıca gençler de AML oynarken milli takımdaki sol bek problemi nedeniyle 1-2 hazırlık maçında sol bek olarak denendi. burdan varmaya çalıştığım nokta uğur ard arda 2-3 oyuncuyu geçemez gibi bir ifadeye katılmadığım, çünkü uğur gençlerde oynadığı dönemde ard arda çalımların sonuda net vuruşlarla en az 5-6 gol attı, uğur ligimiz seviyesinde rahatlıkla 2-3 oyuncuyu ard arda geçebilir, ancak avrupa da üst düzey mücadele de o kadar rahat adam geçebilmek pek mümkün deil, zaten bunu yapabilen 4-5 oyuncu ya var ya yok, c. ronaldo, messi, henry, ronaldinho gibi... özetle uğur un teknik becerisi ya da çalım atma becerisi ligimiz için oldukça yeterli bir seviyededir.
Uğur'un ligimiz için teknik ve çalım atma becerizinin yeterli seviyede olduğuna bende inanıyorum ama işin ilginci uğur Sevilla maçıonda yaptıklarını bizlere gösterdiklerini daha hiç bir lig maçında yapamadı. Ben bu işe takılmış durumdayım neden yeteneği olan bir oyuncu zaman zaman parlayıp bir anda söner. Herhalde kendine güveni yok.