1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Born From Ashes---Nottingham Forest

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biraz beraberlikler artmış abi rakiplerinin de puan kaybı aranın çok açılmasını engellemiş senden seri galibiyetler bekliyoruz abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Şimdi de Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu taktiginin şeklini bnde kullanıyordum...Hücuma dayalı oynuyorsun güzel ama defansif çizgini geride kurarsan Bloklar arası kopuklar olusur buda belli bir süreden sonra oyundan düşmene neden olur.Hızlı savunmacıların warsa defansif çizgini önde kurabilirsin ve oyunu domine edersin.Hızlı dc'lerin yoqsa geride kuracaksın mecburen buda bazı bölümlerde oyundan aksamana yol açıcak.Taktigin ss'ini benim için koydugun için teşekkür ederim.Başarılar.Maçlarınıda bekliyorum
    valla maça göre değişiyor taktik ama bu genal olarak kullandığım

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Yensen de yenilsen de oldukça pozisyon buluyorsun galiba yani hiç bir maçta ezilmemişsin bu diziliş baskı kurunca çok iyi bende kullanıyorum değişik bir şeklini fakat sorun şu orta sahası iyi top yapan takımlar senin ilerdeki baskını kırıp senin sahana geçince çok çabuk gol buluyorlar çünkü ilerde baskı kuruyorsun ama arka blok boş kalıyor.Fena gitmiyorsun sen puan kaybediyorsun rakiplerinde puan kaybediyor ard ard 3 maç alsan ilk 5 e atarsın kendini
    Bazen yediğimiz goller yüzünden monitörü kırıcak oluyor valla ama her güzelin bi kusuru vardır. :d

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Biraz beraberlikler artmış abi rakiplerinin de puan kaybı aranın çok açılmasını engellemiş senden seri galibiyetler bekliyoruz abi.
    ÇIKACAZ BU SENE YUNUUUUSSSS BAK GÖR DEMEDİ DEME

ARA TRANSFER DÖNEMİ

FLASH TRANSFER MYKLEBUST
    MAGNUS MYKLEBUST
    ST --- 750K---LILLESTROM

BUDA GELECEĞE YATIRIM LUALUA
    KAZENGA LUALUA
    AM\R\L\C----210K---WATFORD

28. HAFTA

MAĞLUBİYET PEK DE İÇ AÇICI BİR SKOR OLMADI. 3 PUANI DEPLASMANDA KÖTÜ BİR ŞEKİLDE BIRAKTIK.

29. HAFTA

BU MAÇTA ÖNEMLİ OLANIN ÇOK POZİSYONA GİRMEK DEĞİL POZİSYONLARI İYİ DEĞERLENDİRMENİN GURURUNU ÖĞRENDİK. İYİ BİR 3 PUAN.

30. HAFTA

ZORLU RAKİBİMİZ KARŞISINDA EZİLMEDİK. ÖNE GEÇMEMİZE RAĞMEN GOL YEMEKTEN KURTULAMADIK. ZOR DEPLASMANDAN HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN 1 PUANLA DÖNEBİLDİK.

30. HAFTA PUAN DURUMU

TOPLAMDA 5 PUAN BIRAKTIK GERİDE AMA HALA İLK 6'YI ZORLUYORUZ. BU SENE PLAYOFF LARA KALACAĞIZ EMİNİM

Mesaj Yetkileri