Memo senden fazLa iLeri gitme. Dikkat et. Ortamı fazLa geriyorsun.
Herşey ortada haLa ne savunması yapıyorsunuz.
Sessiz kaLında en azından hakLı oLun.
Fenerbahçe
Kayserispor
Berabere
Memo senden fazLa iLeri gitme. Dikkat et. Ortamı fazLa geriyorsun.
Herşey ortada haLa ne savunması yapıyorsunuz.
Sessiz kaLında en azından hakLı oLun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Haksızlıklığa karşı keşke Fenerbahçe'ye hemen hemen 1 sezon boyunca penaltı çalınmadığı dönemde de mücadele edilseydi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Keşke abi ama konu Fenerbahçe olunca herkes bunlara karşı ahkam kesiyor malesef..
Maç için yorum yapmaya girdim bir baktım.Konu kitlenmiş.Bütün hevesim kaçtı açıkcası.
Galatasaray,Beşiktaş vs. son dakikalarda kazanınca iyi oluyor da Fenerbahçe son dakikada atınca da mı kötü oluyor.
Maça gelirsek,bence maçın hakkı Kayserispor'undu.Maç boyunca çok iyi mücadele ettiler.Çok iyi savunma yaptılar.Penaltı pozisyonu penaltı değildi bence.Bunun üzerinde fazla durmamak lazım,aynı şey Galatasaray'ın da Beşiktaş'ın da başına geliyor.Oynanan futbolu konuşalım ..Fenerbahçe de çok da fena oynamadı,tecrübesiyle kazanmayı bildi maçı.Nöbetçi golcü Semih yine girdi attı,golünü.
Şahsım adına bu son dakikada gelen golün bizi şampiyonluğa getireceğine inanıyorum.
Hatalar Önceden de Yapıldı Bunlar GS'Nin Yararına BJK'nin Zararına Oldu. Peki Siz Neyi Savunuyorsunuz? Penaltı Penaltı Değil Gol gol Değil..
Ligimizin Bukdar Çekişmeli Gittiği ve SOn Dönemlere Girdiğimiz Şu Anda böyle Hatalarla Ligin Kaderini Etkileyen Hakemler Gece Rahat Uyuyacaklarmı Acaba?
İyi de bu haftalara kadar gelen süreçte hakem hatalarıyla kazanılan puanlarla bu takımlar burada. İlk hafta hakem hatasıyla puan kazanılmışsa şimdikinden bir farkı yoktur.
Bu sene aleyhine en çok hata yapılan takım Beşiktaştır. Gerçekten çok kayıp yaşadılar.
Bir de biz Ulusoy bize karşı dediğimizden yok öyle şey diyen arkadaşlar şimdi hakemler federasyon Fenerbahçe'yi tutuyor diyorsunuz. Geçmişte alyhimize yapılan hataları da kabul ederseniz biz zaten bugün yapılmış hataları kabul ediyoruz.
Eleştirilerinizi elbette yapn ama seviyeyi koruyun. Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, vs, vs bu lafım herkese.
Kendimize yapıldığında sustuğuumuz şeyler karşı tarafa yapılınca ortalığı yıkıyorsak burada bir sorun var demektir. Bunu bir düşünün derim, saygılar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"