Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gs yönetimi biraz abartmış.
    Denizlispor 1-2 Galatarasay (90. dakkada verilen pen. ve gol)
    Gaziantepspor 1-1 Galatasaray (2-3 metre ofsayt 90. dakkada ve gol)
    Galatasaray 2-1 Beşiktaş (Korner olmayan top gol‚ penaltı olmayan top penaltı oluyor ve 2. gol geliyor)
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya)
    Galatasaray 2-1 Denizlispor (kalecinin yediği malum gol)
    acaba bu maçlardan sonra neden gs yönetimi hep sustu. aklıma gelenleri yazdım sadece. bu ligte temiz lig isteyen herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli.

Bugün haksız yere puan aldık. Bunu hazmetmek bir fenerbahçeli olarak bana zor geliyor ama ilk maçtaki edu olayı. sonra yukarda yazdığım maçlar falan işin içine girince acıma duygumu yitiriyorum.
    Yukardaki maçlarda da, bizim maçımızda da bir art niyet olduğunu sanmıyorum. Eğer varsa italyadakine benzer bir operasyon şart ülkemize.

üste edit: Fß yazma fırat yaa FB FB
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Belki yanlış düşünüyo olabilirim ama siz aradaki bir farkı unutuyorsunuz.

Örneklerden birini ele alalım. Gaziantepspor 1-1 Galatasaray

Servet'in golü ofsayttı. Hakem hatasından gelen bir gol var. Galatasaray berabere kaldı. Burada hakem Galatasaray'ın berabere kalması için veya galip gelmesi için maç boyunca çalışmadı. Bir hata yaptı ve maçın skoruna tesir etti. Maçın skoruna tesir etmek için uğraşmadı. İşte fark burada

Fenerbahçe - Kayserispor maçında hakem hatası var. Olmayan bir penaltı verildi.

Tolunay Kafkas'ı sinirlendiren, bizleri burada tartışmaya iten, Galatasaray'dan bu açıklamyı getirten şey o penaltı değildir.

Hakem tüm insiyatifini Fenerbahçe tarafına kullandı. Üstüne penaltı tuz biber olunca isyan çıkmasıda kaçınılmaz oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Belki yanlış düşünüyo olabilirim ama siz aradaki bir farkı unutuyorsunuz.

Örneklerden birini ele alalım. Gaziantepspor 1-1 Galatasaray

Servet'in golü ofsayttı. Hakem hatasından gelen bir gol var. Galatasaray berabere kaldı. Burada hakem Galatasaray'ın berabere kalması için veya galip gelmesi için maç boyunca çalışmadı. Bir hata yaptı ve maçın skoruna tesir etti. Maçın skoruna tesir etmek için uğraşmadı. İşte fark burada

Fenerbahçe - Kayserispor maçında hakem hatası var. Olmayan bir penaltı verildi.

Tolunay Kafkas'ı sinirlendiren, bizleri burada tartışmaya iten, Galatasaray'dan bu açıklamyı getirten şey o penaltı değildir.

Hakem tüm insiyatifini Fenerbahçe tarafına kullandı. Üstüne penaltı tuz biber olunca isyan çıkmasıda kaçınılmaz oldu.
    Ben sana kayseri maçının ilk yarısını tekrar izlemeni öneririm.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Gs yönetimi biraz abartmış.
    Denizlispor 1-2 Galatarasay (90. dakkada verilen pen. ve gol)
    Gaziantepspor 1-1 Galatasaray (2-3 metre ofsayt 90. dakkada ve gol)
    Galatasaray 2-1 Beşiktaş (Korner olmayan top gol‚ penaltı olmayan top penaltı oluyor ve 2. gol geliyor)
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya)
    Galatasaray 2-1 Denizlispor (kalecinin yediği malum gol)
    acaba bu maçlardan sonra neden gs yönetimi hep sustu. aklıma gelenleri yazdım sadece. bu ligte temiz lig isteyen herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli.

Bugün haksız yere puan aldık. Bunu hazmetmek bir fenerbahçeli olarak bana zor geliyor ama ilk maçtaki edu olayı. sonra yukarda yazdığım maçlar falan işin içine girince acıma duygumu yitiriyorum.
    Yukardaki maçlarda da, bizim maçımızda da bir art niyet olduğunu sanmıyorum. Eğer varsa italyadakine benzer bir operasyon şart ülkemize.

üste edit: Fß yazma fırat yaa FB FB

Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya) Hic te degil, hakem bana göre o macta cok iyi mac yönetti, kurallara uyan ilk Türk hakem...

Eger bunlarada girersek iyice Galatasarayin ligin 2.yarisindaki maclarini izle derim, calinmayan bir sürü penalti, Ofsayt olmayan ofsayt kararlari( kaleci ile karsi karsiya olan posizyonlar, daha gecen haftaki mac), Rakip takimlarin asiri sert oyunu ve onlara verilmeyen Kirmizi kartlar.. Istersen dahada sayarim..

"Fanatikcilik" yapmayin diyorsun, ama masallah senin yaptiginda "fanatikcilik"

yeni federasyonun sayesinde "Uefa'dan elendik", sacma sapan Konyaspor maci, Konyasporun amatörlügü..kusura bakmayin ama böyle takimlar TSL'de oynuyorsa ona göre hazirlanmali..

Benim bu konuya son sözlerim bunlardir.. Istiyorsaniz tartismaya msn'de devam edelim..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya) Hic te degil, hakem bana göre o macta cok iyi mac yönetti, kurallara uyan ilk Türk hakem...

Eger bunlarada girersek iyice Galatasarayin ligin 2.yarisindaki maclarini izle derim, calinmayan bir sürü penalti, Ofsayt olmayan ofsayt kararlari( kaleci ile karsi karsiya olan posizyonlar, daha gecen haftaki mac), Rakip takimlarin asiri sert oyunu ve onlara verilmeyen Kirmizi kartlar.. Istersen dahada sayarim..

"Fanatikcilik" yapmayin diyorsun, ama masallah senin yaptiginda "fanatikcilik"

yeni federasyonun sayesinde "Uefa'dan elendik", sacma sapan Konyaspor maci, Konyasporun amatörlügü..kusura bakmayin ama böyle takimlar TSL'de oynuyorsa ona göre hazirlanmali..

Benim bu konuya son sözlerim bunlardir.. Istiyorsaniz tartismaya msn'de devam edelim..
    Ben yazımda en ufak bir fanatiklik barındıran öğe göremedim.sen görüyorsan yusuf kardeşim bana MSN'den söyle. olur mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico: "Edu'nun kırmızı kartına itiraz eden Kayserili görmemiştik!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2-1 biten Kayseri maçında hakeme tepki gösteren Kayserispor camiasına ligdeki ilk maçta Edu'nun gördüğü kırmızı kartı hatırlattı. Brezilyalı çalıştırıcı, galibiyeti hakettiklerini söyledi.

Lig TV canlı yayınında oldukça zor bir maç çıkardıklarını anlatan Zico, "Hakettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Maç bizim için zor gerçti. Oyuncularımız yeterince mücadele ettiler. Fakat futboda hakemin son düdüğü çalmadan hiçbir şeyden emin olamazsınız. Oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin maçın ilk 15 dakikasında çok iyi oynadığına dikkat çeken sarı lacivertli takım teknik direktörü, "Ancak 90 dakika boyunca aynı ritmi tutturmak zor olabilir. İlk 15 dakika çok pozisyonlu geçti. Bunlardan yararlanamadık. Daha sonra Kayseri takımı daha iyi markaj yaparak üzerimize geldi. İkinci yarıda ben üstün oynadığımızı düşünüyorum. Yaratıcılıklarımızı ortaya koyduk ve galip geldik" dedi.

"Semih'teki yükselişi görüyoruz"

Oyuna yedekten girerek son saniyelerde golünü atan Semih Şentürk'ü de değerlendiren Zico, "Futbol takımları 11 kişiden oluşmaz. Önemli olan iyi bir grubunuzun olmasıdır. Semih de bunun en güzel örneğini sunuyor. Daha önce Kezman yedekteydi, Semih oynuyordu. Şimdi tam tersi. Semih son zamanlarda oynadığı futbolla performasını yükseltiyor. Bunu görüyoruz. Hiçbir zaman da küsmüyor" ifadelerini kullandı.

Zico, Roberto Carlos'un kondisyon olarak henüz yeterince hazır olmadığının da görüldüğünü vurguladı.

"Hakeme itiraz haklarıdır; ama..."

Maçın hakemi Hakan Sivriservi'ye Kayserispor camiası tarafından getirilen yoğun eleştirileri de yorumlayan Brezilyalı çalıştırıcı, "Bu konularda yorum yapmak, şikayet etmek herkesin hakkıdır. Bu hakkını kullananalarara birşey dememek lazım. Bize de yanlış kararlar verildi. Galatasaray maçında da bize yönelik yanlış kararlar olmuştu. Konuşmak başkalarının hakkı olduğu gibi bizim de hakkımız. İlk yarıdaki Kayseri maçını hatırlayalım. Edu haksız bir şekilde kırmızı kartla oyundan atışı vardı. O gün hiçbir Kayserili bu karara itiraz etmemişti. Bu öyle bir hataydı ki, biz hem puan kaybettik hem de daha sonra Edu'ya ceza verilmedi. Ben o maçtan sonra hiçbir Kayserisporlu'nun çıkıp da hakeme itiraz ettiğini görmedim" şeklinde konuştu.

Mesaj Yetkileri