Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anlamıyorum ben ya, Tolunay Hoca ilk maç sonunda neredeydi? Fenerbahçe 1-0 öndeyken maçı 2-1 kaybetti, o maçtan sonra Galatasaray, Beşiktaş, Kayserirpor Resmi sitelerinden neden adalet istiyoruz mesajları yayınlanmadı?

Hakem maçı sattı diyen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Hakemin maçı satma niyeti olsa neden uzatmaları beklesin, hatta 12 saniyeyi neden beklesin? Bu 12 saniyeyi bile olay ettiniz, hakemin kolundaki saat doğru olamaz mı? Basketbol mu bu ekranda verilen saat ile bire bir uyuşsun?

Hakem art niyetli olsa zaman geçirdikleri gerekçesiyle Kayserisporlu oyunculara kart gösterirdi. Bu nedenle kart gören oyuncu oldu mu?

Hakem art niyetli olsa son saniyeyi beklemez daha erken maçı Fenerbahçe'ye verirdi. Ivankov'un Yasin'i itip düşürdüğü pozisyona penaltı çalardı ve olay biterdi.

Tolunay Hoca bu kadar karakterli, adalet istiyor o zaman ilk maçta Edu'yu daha 30. dakikada gereksiz yere attıran Topuz'a o zaman ceza vermiş mi?

Vederson tacı attıktan sonra, kulübeden sahaya top atan "kim olduğunu anlayamadım" kişinin yaptığı çok karakterli bir hareket mi?

Dün hakemin hatalı olduğunu hepimiz kabul ediyoruz, kabul etmediğimiz tek nokta sizin art niyetli demeniz. Hani Cordoba son saniyede degajı hatalı kullanmıştı, Kabze pozisyonu golle sonuçlandırmıştı. O zaman çoğu Fenerbahçeli çıkıp Cordoba maçı sattı dedi, buna karşı savunma şu şekildeydi; "Cordoba maçı satacak olsa o dakika kadar mı bekler, daha önceden veriridi. Üstelik Kabze'nin o şekilde şut çekeceğini nerden bilebilir?" O zaman bunları diyen arkadaşlar ben de diyorum ki; "Hakem maçı satacak olsa neden uzatmaların sonunu beklesin, daha önce bu işi yapamaz mıydı? Hem nerden bilsin Deivid'in o şekilde orta yapıp, Semih'in ustaca kafa vuruşuyla Fenerbahçe'nin golü atacağını."

Ama şu konuda da burukluk yaşıyorum, aynı sezon şimdi Manisa'da oynayan Burak daha bariz pozisyonda elle gol atmıştı, o pozisyon unutuldu gitti, kimse tartışmadı ama hala Anelka'nın pozisyonu tartışılıyor.

Fenerbahçe'nin olası şampiyonluğuna şimdiden gölge düşürmeye çalışıyorlar. Rakipler zor durumda şu anda ve favori Fenerbahçe. Buna da bu şekilde leke atalım bari bizim hatalarımız konuşulmasın, Fenerbahçe konuşulsun diye düşünüyorlar sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'nin olası şampiyonluğuna şimdiden gölge düşürmeye çalışıyorlar. Rakipler zor durumda şu anda ve favori Fenerbahçe. Buna da bu şekilde leke atalım bari bizim hatalarımız konuşulmasın, Fenerbahçe konuşulsun diye düşünüyorlar sanırım.
    Söylediklerinde çok haklısın abi özellikle burası çok iyi okunulması gereken bir yer. Fenerbahçe'nin durdurulamaz yükselişi karşısında her saniye geriye giden,borç batağına saplanmış rakiplerimiz taraftarlarına hedef şaşırtıyorlar ama sorun değil biz İnönüde Beşiktaş'ı yendik SamiYende Galatasaray'ı da yenerek kimin hak ettiğini göstericez

Mesaj Yetkileri