Sayfa 9 / 34 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaşlar normal şartlar altında 16 ları rüyanızda görürsünüz.servetin top kapması 12 iken gökhan gönülün ne haddine.altanın sahanın öbür ucuna gönderdiği adamdan bahsediyoruz.defansif yönden zayıf bir adam.dribling 16 olsun faln neyse ama top kapma max. 9-10

Semih için 15 değerinin uygun olduğunu düşünüyorum. Ligde diğer forvetlerden az dk süre alarak gol kralı olması ve tekniğinin vasat olması onun bitiriciliğinin önemini açıklamaya yeter. 13-14 gibi değerlerde bitiriciliği olan bir Semih i oynatmam açıkçası ben. 13-14 ün ona haksızlık olacağına inanıyorum. Ben 15 de diretiyorum ve oyunda oynayabilmesi için Ca sının arttırılmasını yetkili kişiden talep ediyorum..

@akyoliverpool
    Gökhan Gönül e verdiğin değerlerin yüksek olduğunu kanaatındayım. 1-2 değer üstü/altı olabilir ama Gökhan Gönül halen gelişmekte olan bir futbolcu.. Değerlerinin şişirilmeden Pa verilerek formuna ulaşmasının daha doğru olacağını düşünüyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    @lionelandresmessi
    17 değerinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum ancak 9-10 gibi değerlerde Gökhan ın hakkını yemek olur. Gökhan ın sadece Avrupadaki maçlarını izlediğin zaman top kapmasının bir bek için yeterli olduğunu göreceksin.
    Last edited by FaLconi : 10.Nisan.2008 at 19:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Semih'in attığı gollerde bitiricilik ön planda değil genelde.Bence 15 fazla bir değer

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ugurun hız-hızlanma eşit olmamalı. Çünkü Hızlanma konusunda daha iyi.
    Sakatligi tam olarak gecmemis bir oyuncu hakkinda konusuyoruz, umarim dikkate alirsiniz yorumlarinizda, uguru simdilik konusmasak daha iyi!
    zorunlu olarak Chelsea macinda girdi sahaya!

carlos, ugur olmayislari Fenerin istedigi futbolu oynayamadigini gostermistir...
    deivid sola gecip kilitlendi, kazim ve gokhan beraber olmuyor iste, kazim yetersiz!
    vederson mashallah alakasi yok bazen, iki golu de o taraftan yedik!

carlos ugur ikilisi ve bu yuzden de deivid saga gecseydi hersey farkli olabilirdi

neyse...

+++ Ugur'un sakatligi hala var +++
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    arkadaşlar normal şartlar altında 16 ları rüyanızda görürsünüz.servetin top kapması 12 iken gökhan gönülün ne haddine.altanın sahanın öbür ucuna gönderdiği adamdan bahsediyoruz.defansif yönden zayıf bir adam.dribling 16 olsun faln neyse ama top kapma max. 9-10
    gercekten Altan sahanin oteki tarafina mi gondermis Gokhan Gonulu?
    yoksa Gokhan Gonul besiktas ve galatasaray maclarinda bjk ve gsli oyunculari stadin disina atisina ne diyeceksin, slalomlar ve hiziyla + kivrak calimlariyla!

bu insan resmen topla ilerlerken cayirda sanki kayiyor!
    mashallah esi benzeri yok Turkiyede!
    herkesde olmali bir tane ama YOK
    Last edited by yusufislam : 10.Nisan.2008 at 20:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    Sakatligi tam olarak gecmemis bir oyuncu hakkinda konusuyoruz, umarim dikkate alirsiniz yorumlarinizda, uguru simdilik konusmasak daha iyi!
    zorunlu olarak Chelsea macinda girdi sahaya!

carlos, ugur olmayislari Fenerin istedigi futbolu oynayamadigini gostermistir...
    deivid sola gecip kilitlendi, kazim ve gokhan beraber olmuyor iste, kazim yetersiz!
    vederson mashallah alakasi yok bazen, iki golu de o taraftan yedik!

carlos ugur ikilisi ve bu yuzden de deivid saga gecseydi hersey farkli olabilirdi

neyse...

+++ Ugur'un sakatligi hala var +++
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

gercekten Altan sahanin oteki tarafina mi gondermis Gokhan Gonulu?
    yoksa Gokhan Gonul besiktas ve galatasaray maclarinda bjk ve gsli oyunculari stadin disina atisina ne diyeceksin, slalomlar ve hiziyla + kivrak calimlariyla!

bu insan resmen topla ilerlerken cayirda sanki kayiyor!
    mashallah esi benzeri yok Turkiyede!
    herkesde olmali bir tane ama YOK
    ben el diyorum sen bana ayaktan bahsediyorsun abi.driblingine 16 falan dedim ona lafım yok zaten.topkapması 11 i geçmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Aklıma geldi Semih'in favored personneline Ortega eklenebilir Semih o kadar seviyor ki Ortega'yı forma numarası bile Ortega'nın eski forması (rastlantı değil, bir sürü röpörtajda geçiyordu bu)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

coşkun, ben ve bir çok araştırmacı uğur boralı daha bu sene 5-10 maçta izlemiş adamlar değiliz ki 3-4 maça göre yorumlayıp sakatlandığında susalım.

ben senelerdir biliyorum gençlerbirliğindeki halinide biliyorum, sol bek halinide biliyorum bikere sabri sarıoğlu nasıl sağ bek oynarsa uğur boralda öyle sol bek oynar
    yani bu iki kanat bek oynamaz
    ha oynatanda cezasını çeker
    nitekim uğur boralın consistency özelliği çok düşük 1 maç oynayıp 10 maç yatanlardan bir örnektir

hız hızlanma orta yapma özellikleri çok iyidir
    dribling ise ard arda 2 futbolcudan ileri gitmez mesela bir gökhan gönül bir hakan ünsal gibi tam çizgi boyu dribling yapamaz genelde hızını kullanıp rakibini geçer ve orta yapar
    ama önündeki rakibi geçmekte çok başarılı olduğu için her önüne geleni geçiyor sanarız
    mesela koşu yolunun sağına soluna hareketlenerek slomlomlar yapamaz düz bir çizgi üzerinde hızlanır rakibini geçer ve orta yapar
    hızlanma 16+ hız 16+ orta yapma 14 dribling 13
    top kapma kademeye girme markaj yapma gibi savunma terimleriyle işi olmaz uzaktan şutu 12-13 olabilir pas 11 i geçmez bitiriciliğide düşüktür
    Fikirlerim burada

Sheriff Misafir

Anelka'nın ve van Hooijdonk'un favori kulübüne Fenerbahçe eklenmeli.. Gerekli araştırmacılara belirtilebilirse iyi olur..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    hız hızlanma orta yapma özellikleri çok iyidir
    dribling ise ard arda 2 futbolcudan ileri gitmez mesela bir gökhan gönül bir hakan ünsal gibi tam çizgi boyu dribling yapamaz genelde hızını kullanıp rakibini geçer ve orta yapar
    Hakan Unsal'da dripling becerisi olan bir oyuncu degildi. Kuvvetli oldugu icin (bir bakima Servet'in dripling yapmasi gibi), cizgide cok defa gidip gelebildigi icin cok yararli idi. Bence karsilastirma oldukca yanlis. Ugur'un dripling becerisi Hakan'dan daha iyi bence. Ancak buyuk fark da yok aralarinda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Uğur'un hızı 14-15, hızlanması da 16-17 olmalı. Kısa mesafede çok iyi hızlandığından dolayı adam geçiyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hakan Unsal'da dripling becerisi olan bir oyuncu degildi. Kuvvetli oldugu icin (bir bakima Servet'in dripling yapmasi gibi), cizgide cok defa gidip gelebildigi icin cok yararli idi. Bence karsilastirma oldukca yanlis. Ugur'un dripling becerisi Hakan'dan daha iyi bence. Ancak buyuk fark da yok aralarinda.
    ben dribling yapma becerileri açısından karşılaştırmadım
    dribling yapma şekilleri açısından karşılaştırdım bende biliyorum hakan ünsalın belinin kalın olduğunu kıvrak olmadığını
    mesela hakan ünsalın 80 metre ye yakın top sürüpte monacoya attığı bir gol vardır ve genelde çizgiye inmeyi düşünür verkaçlar yapar pozisyonu sürükler
    uğur boral ise 5-10 metreden daha fazla dribling yapmayı düşünmez önündeki futbolcudan kurtulup orta yapma hedefini güder
    ve uğur boral hakan ünsal gibi yardımlaşıp duvar paslarıyla adam geçme yolunada pek gitmez
    uzun lafın kısası bencede hakan ünsalın drinling i uğur boraldan fazla değildir ancak uğurun kanatta oynama yeteğide bir hakan ünsalla gökhan gönül kadar değildir (bu belki o oyuncular gibi etraflıca düşünememe durumundan veya bir kanat oyuncusunun olmaması gerektiği kadar bencil olmasından kaynaklanıyor olabilir)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    uğur boral ve sabri sarıoğlunun kafaları önde topa bakarak oynamaları yardımına gelen oyuncuların farkında bile olmamaları kafalarını gömüp dribling yapmaları yaratıcılık özelliklerinin düşük olmasıyla ilgili olabilir
    Last edited by extensor : 11.Nisan.2008 at 05:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Gökhan Gönül'ün tackling'i 11-12 olur diye düşünüyorum. Çalışkanlığı ve hızı iyi olduğu için çabuk pozisyon alabiliyor. Önsezileri de fena değil, bu sayede kademede etkili oluyor.

Sheriff Misafir

Kendime göre bazı oyuncuların son zamanlarda açıkca gösterdiklerini gözlemlediğim bazı özellikleri;
    Semih'in kafa:17-18, Uğur'un hız:17 hızlanma:18 Dribling: 15 Soğukkanlılık:8, Gökhan'ın Top kapma: 10 dribling:14 Hız:16 hızlanma 16, Kazım'ın Teknik:17 Soğukkanlılık:18 dribling:16 hız:16 hızlanma:18 sıçrama:14(boyuna ve sıçrama özelliğine bakarak uygun bir değer olur) ayrıca Uğur'un PA ve CA arasındaki fark 15, Gökhan Gönül'ün: 20, Kazım'ın: 20 ve Semih'in: 0 olması gerekir çünkü Semih formunun zirvesine ulaşmış durumda..
    Tabi bunlar benim fikirlerim..

Bu arada Cengiz'in Deivid'i nekadar mükemmel gözlemlediğini belirtmeden geçemeyeceğim..

Sheriff Misafir

Ayrıca Kezman'ın probleminin güç özelliğinde değil, denge özelliğinde olduğunu düşünüyorum oldukça düşük bir değer almalı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ayrıca Kezman'ın probleminin güç özelliğinde değil, denge özelliğinde olduğunu düşünüyorum oldukça düşük bir değer almalı..
    Dengede de var sıkıntı ama genel olarak çok güçsüz mesala şutları hep yumuşacık vs. vs. ikili mücadelelerde dokununca pat diye yere düşüyor daha bi kişiye görmedim omuz omuza da üstünlük kurduğunu geçen sene oynadığı ilk bi kaç maç hariç adamı iki senedir belki 30 kere çıplak gözle 30 kere tvden seyrettim güçsüz hani bi tabir vardır ekmek yememiş diye öyle gibi hakikaten...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Kezmanin denge ve güc özelligi düsük olmalidir.

Semih neden suan gol krali? cünkü arkasinda Alex var.. eger böyle düsünmüyorsaniz, o zaman neden Alexin kötü oynadigi maclarda Semih hic birsey yapamiyor? Semihin hic bir sïper özelligi, yok sadece caliskan ve hep istekli. Hizlimi?degil Güclümü?degil, Dribblingi iyimi? degil Bitiricimi? degil..

Sana calisan 5 kisi var arkanda, bunlardan en önemliside Fenerbahcenin beyni Alex.. Alex'in attigi paslarla Semih suan gol krali, bunu inkar edemezsiniz. Semih bence "Komple" forvet, hic bir belirgin özelligi yok.

Finishing: 13-14, Heading 14, Dribbling 12, Long shot 12, Pace: 14, Agility: 13 Acceleration 14, Jumping 13, strenght 14, Team Work 18, Work rate 18.

Ugur Boral konusundada: Hizi ve Hizlanmasi 17 olsun. Crossingde 15. Consistency 3-4. Dribbling konusundada adami sadece HIZI ile geciyor, bakiniz Chelsea maci en so örnekdir. tamam bu da bir "dirbbling" türüdür ama, eger Ugur yavas olsaydi? bunlari yapamayacakti, o yüzden Dribbling en fazla 14 olur diye düsünüyorum.

Türkiye liginde iyi calim atan oyuncular: Arda turan ve Yusuf Simsek mesela. Ikiside fazla hizli degil, hattaa Yusuf yavas, ama yürüyerek masallah kolayca 3-5 adami gecebiliyor(Trabzon maci). Ya Arda Turan... Gecen G.Birligi macinda ayni anda 2 defans oyuncusundan kurtuldu, bir calimla. Bu oyunculari bence düsük Dribbling puanlari verdikleri icin Türkiye ligindeki diger oyuncular bu ikisini gecemez(Yattara'da hem hizla hemde hizsiz adam geciyor).

G.Gönülünde "top kapmasi" en fazla 12 olur diye düsünüyorum.

Bunlar tabi sadece benim görüslerim, herkesin görüslerinede saygi duyuyorum.. Mesela Cengiz abinin bu yil yaptigi Alex'i fazla bulmustum, ama sonra anladimki harika yapmis.

Sheriff Misafir

Uğur'un çoğunlukla hızı ile adam geçtiği doğrudur ama Dribling becerisi yok demek yanlıştır.. Söylediğin nedenden dolayı Yusuf ve Arda'nın dribling özellikleri Uğur'dan yüksek. Hatta Yusuf'un dribling 18'e çıkartılabilir, zaten ilerleyen sezonlarda da Arda'nın dribling özelliği 18 lere çıkarken Uğur max. 15 te kalıyor oyunda.. Benim fikrim 15 uygun bir değer olur Uğur'un driblingi için.. Semih'in de kafa vuruşlarını oldukça isabetli buluyorum, Semih'in en yüksek özelliklerinden birisi olmalı kafa.. Bana Nobre'yi hatırlatan bir oyuncu oldu Semih..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Uğur'un çoğunlukla hızı ile adam geçtiği doğrudur ama Dribling becerisi yok demek yanlıştır.. Söylediğin nedenden dolayı Yusuf ve Arda'nın dribling özellikleri Uğur'dan yüksek. Hatta Yusuf'un dribling 18'e çıkartılabilir, zaten ilerleyen sezonlarda da Arda'nın dribling özelliği 18 lere çıkarken Uğur max. 15 te kalıyor oyunda.. Benim fikrim 15 uygun bir değer olur Uğur'un driblingi için.. Semih'in de kafa vuruşlarını oldukça isabetli buluyorum, Semih'in en yüksek özelliklerinden birisi olmalı kafa.. Bana Nobre'yi hatırlatan bir oyuncu oldu Semih..
    Ben Ugurun dribbling yetenekleri yok demiyorum, bencede 14-15 iyi deger. ama 14 daha mantikli geliyor.

Semih olayindada bencede Semih formunun zirvesinde, artik fazla cikamaz.. Kafa vuruslarina böylece 14-16 verebiliriz, Semih hava toplarinda Nobre kadar etkili degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hava toplarında etkili olma ayrı şey iyi kafa vurmak ayrı şey
    nobrenin jumpingi 17 olabilir ama kafa vurma yeteneği 14 ü geçmez
    nobre gücünü kullanarak hava toplarını alır ama semih hava toplarını nobre kadar alamaz aldığı toplarıda nobreden daha iyi yönlendirir
    nobre jumpin 17 kafa 14
    semih jumping 14 kafa 17 olmalıdır
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ne alaka şimdi bu. Sakatlanıp sakatlanmamasından konusmuyoruz. Ben chelsea maçına görede değerlendirmedim. Ne yani neden konuşmayayım.
    besiktas maci, chelsea maclari ve kayseri maci(baska lig maci hangisi var aklima gelmedi) bu maclarda kotu oynamistir ama ilk mac olarak besiktas macinda sakatlanarak cikmistir o gunden bu yana tam verimle oynamiyor...

bence sevilla maclari ve champions league gibi yogun tempoda hic oynamamisti o yuzden bu duruma dustu, ilerde alisir

ama bjk macindan sonra ki maclari ya oynadi ya oynamadi ama sakatti!
    malum sol acik yok fenerde! vederson sagolsun iki golu de sayesinde yedik chelseaden AHH CARLOS AH KADERMIS SAKATLANMASAYDIN...

Sheriff Misafir

Bu arada Wederson çok çok abartılı geldi bana haberiniz olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Bu arada Wederson çok çok abartılı geldi bana haberiniz olsun..
    Ya bence yetenekleri çok abartı değil fakat consistency sorunu yaşıyor bi maçta bakıosun R.Carlos'u keser diosun (biraz abartımı oldu ) bi maçta da çok kötü... bence yetenekleri iyi ama consistency'si düşürülebilir ve concentration'ı

Sheriff Misafir

Tam hatırlayamıyorum ama bir çok özelliği abartılı gelmişti bana.. Dribling filan özellikle.. Bir ara profil ss sini alır koyarız inceler tartışırız olmazsa..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Arkadaşlar ben de birşeyler karalayayım. Öncelikle Wederson biraz abartılı olmuş. Bence Wederson pek çevik değil. Agility' si 14 den düşük olabilir. Pek soğukkanlı olduğunu da düşünmüyorum bu değeri 13 verilmiş datada 10-11' e düşebilir. Tekniğinin de 13' 12 ' ye rahatça düşebilieceğini savunuyorum. Özel yetenek de biraz düşebilir. Ca da buna göre ayarlanacaktır.

Gökhan Gönül' ü geçende mini editörden yapayım dedim ama yani hızını hızlanmasını gerçeğe uygun olarak verince bir türlü da ile ga eşitlenmiyor. Bunun nedeni de hız özelliklerini Dünya çapında olması. Hız özellikleri derken hız, hızlanma ve çeviklik. Gerçekten de G. Gönül inanılmaz iyi kopuyor Acceleration: 18, Agility: 15 ve Pace: 17 rahatlıkla olabilir. Pozisyon alma 8' den 10' a, top kapma 9' dan 10' a. Konsantrasyon 9' dan 14' e bile çıkabilir. Son derece konsantre birr oyuncu ama 14' e çıkarınca diğer özelliklerden çok kesmek gerekecek onu da 12' de bırakabiliriz. Dayanıklılık da 15' e çıkabilir. Denge 2 puan visionda yani creativity de 1 puan düşebilir. Soğukkanlılık da 9' dan 10' a çıkabilir. Marking 8' den 9' a son olarak da dribling 1 puan artarak 14' e teknik de 1 puan düşerek 11' e inebilir.

Gelelim ca ve pa' ya Fenerbahçe' nin bu avrupa bşaarısından sonra ca' lar biraz daha yükselecek. Ve bu yükselmeden de en çok nasibi G. Gönül' ün alması gerektiğini düşünüoyrum. Gökhan' ın bu özelliklerle ca' sı 136 oluyor. PA' sı ise 155 olabilir diye düşünüyorum. Altta da mini editörde yaptığım Gökhan buyrun tartışalım. Özellikle FB araştırmacısı Cengiz' in fikrini merak ediyorum.

Free Image Hosting
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

İşte yaptığım Gökhan üst tarafta ss de yanlışlık olmuş. Özür dilerim.

[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

g.gönül ün p.a sı en az m.topuz kadar olmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

off the ball dan 4 puan
    söz geçirmeden 3 puan
    pozisyon almadan 2 puan kesilip

consantrasyona 1 puan
    first touch a 1-2 puan eklenebilir

burakçığım ama ca sının 130 un üzerinde olup pa sının 155 olası gerektiğini bende uzun zamandır söylüyordum

saygılar kardeş
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by elhadji View Post

Gelelim ca ve pa' ya Fenerbahçe' nin bu avrupa bşaarısından sonra ca' lar biraz daha yükselecek.

Free Image Hosting
    Evet bence de bu önemli bir nokta ve hatta birçok oyuncunun PA'sı da yükselecek bundan sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

1-Maldonado'yu Allah aşkına kaç maç izledin ki düşüş bekliyorsun özelliklerinde? Şu saatte büyük düşüş yaşayabilecek tek şeyi adaptibility'sidir...
    2-Emre Güngör'e 160 isteyenlerden biri olarak (23 yaşındaki Emre) Kazım'ın Pa'sının 145 kalması sence doğru mu? (Kaldı ki mesala Kazım'ı 150 yapmak Ersen Martinle aynı PA'yı vermek demek çok mu pek değil...Ama Emre'ye 160 vermek, Türk futbol tarihinin en iyi stoperi olacak demek, pek sanmıorum)
    3-İlhan Parlak'ın -9'unu -8 yapmak için neden arayanlara birşey demiorum İlhan pek oynamamış olabilir, ama sonuçta önünde TSL gol kralı ve Mateja Kezman var yani sonuçta yapabilecek birşey yok...

Ayrıca sana destek verip de e haklı ama diyen belki başka bi takımı tutsaydı, daha inandırıcı olacaktı Bu mühim değil yukarıda yazdığım üç şey için ne düşünüosun peki ona cevap verirsen sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    1-Maldonado'yu Allah aşkına kaç maç izledin ki düşüş bekliyorsun özelliklerinde? Şu saatte büyük düşüş yaşayabilecek tek şeyi adaptibility'sidir...
    2-Emre Güngör'e 160 isteyenlerden biri olarak (23 yaşındaki Emre) Kazım'ın Pa'sının 145 kalması sence doğru mu? (Kaldı ki mesala Kazım'ı 150 yapmak Ersen Martinle aynı PA'yı vermek demek çok mu pek değil...Ama Emre'ye 160 vermek, Türk futbol tarihinin en iyi stoperi olacak demek, pek sanmıorum)
    3-İlhan Parlak'ın -9'unu -8 yapmak için neden arayanlara birşey demiorum İlhan pek oynamamış olabilir, ama sonuçta önünde TSL gol kralı ve Mateja Kezman var yani sonuçta yapabilecek birşey yok...

Ayrıca sana destek verip de e haklı ama diyen belki başka bi takımı tutsaydı, daha inandırıcı olacaktı Bu mühim değil yukarıda yazdığım üç şey için ne düşünüosun peki ona cevap verirsen sevinirim

han dostum maldunadoyu belkide tartışmaya bile gerek kanaatince gönderilecek ama şunu diyebilirim maldonadoda düşüş olacaksa bunun sebebi türkiyede ki kötü performansından değil zaten şişirilerek profilinin yapılmasıydı .baktığıımızda görülüyorki alex gibi bir pa ya sahip olması zaten normal değildi ama ben ieğer feenrbahçe dieevid gibi bir yola gidip elindede tutarsa taktirde 3-5 puanlık bir düşüş bekliyorum ama arkadaşaın dediği gibi büyük düşüşler yapılacak kadar türkiyede oynamadığını düşünüyorum. Unutmasın bazı arkadaşlar Rcardinho bu ülkede bir sene top poynamadan yattı kaç puan düşüş yapıldı....

Emre güngöre 160 pa yı boşuna tartışıyorlarilerleyen yılları bilmem ama önümüzdeki yıl 160 pa verilmeyecek ..ama iyi bir stoper..sonuçta 145-150 arasının yeterli olacağı kanaatindeyim.

geçen yıl -9 pa alan kaç oyuncu vardı türkiye lignde onlarıda -8 olsun diye bastırın durun..devam edin..bundan nasıl bir zevk alıyorsunuz anlamıyorum..ama ülkemizi yıldızı olmayan geleceği olmayan sıradan basit bir lige dönştürmek için elinizden geleni gayreti gösterin...sonra kendiniz sıkılıp açar editörden üç beş yıldız ayarlaması yaparsınız..belkide israilden toto tamuzu alırsınız..nede olsa toto oved gibi adamları alırsınız onlar size yeter...türk yıldıza gerek yok..-9 ları -8 e -8 leri -7 ye düşürülsün diye gayretlerinize devam edin sevgili arkadaşlar....

Sayfa 9 / 34 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri