1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Arkadaşlar ben de birşeyler karalayayım. Öncelikle Wederson biraz abartılı olmuş. Bence Wederson pek çevik değil. Agility' si 14 den düşük olabilir. Pek soğukkanlı olduğunu da düşünmüyorum bu değeri 13 verilmiş datada 10-11' e düşebilir. Tekniğinin de 13' 12 ' ye rahatça düşebilieceğini savunuyorum. Özel yetenek de biraz düşebilir. Ca da buna göre ayarlanacaktır.

Gökhan Gönül' ü geçende mini editörden yapayım dedim ama yani hızını hızlanmasını gerçeğe uygun olarak verince bir türlü da ile ga eşitlenmiyor. Bunun nedeni de hız özelliklerini Dünya çapında olması. Hız özellikleri derken hız, hızlanma ve çeviklik. Gerçekten de G. Gönül inanılmaz iyi kopuyor Acceleration: 18, Agility: 15 ve Pace: 17 rahatlıkla olabilir. Pozisyon alma 8' den 10' a, top kapma 9' dan 10' a. Konsantrasyon 9' dan 14' e bile çıkabilir. Son derece konsantre birr oyuncu ama 14' e çıkarınca diğer özelliklerden çok kesmek gerekecek onu da 12' de bırakabiliriz. Dayanıklılık da 15' e çıkabilir. Denge 2 puan visionda yani creativity de 1 puan düşebilir. Soğukkanlılık da 9' dan 10' a çıkabilir. Marking 8' den 9' a son olarak da dribling 1 puan artarak 14' e teknik de 1 puan düşerek 11' e inebilir.

Gelelim ca ve pa' ya Fenerbahçe' nin bu avrupa bşaarısından sonra ca' lar biraz daha yükselecek. Ve bu yükselmeden de en çok nasibi G. Gönül' ün alması gerektiğini düşünüoyrum. Gökhan' ın bu özelliklerle ca' sı 136 oluyor. PA' sı ise 155 olabilir diye düşünüyorum. Altta da mini editörde yaptığım Gökhan buyrun tartışalım. Özellikle FB araştırmacısı Cengiz' in fikrini merak ediyorum.

Free Image Hosting
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by elhadji View Post

Gelelim ca ve pa' ya Fenerbahçe' nin bu avrupa bşaarısından sonra ca' lar biraz daha yükselecek.

Free Image Hosting
    Evet bence de bu önemli bir nokta ve hatta birçok oyuncunun PA'sı da yükselecek bundan sonra...

Mesaj Yetkileri