ben dribling yapma becerileri açısından karşılaştırmadım
dribling yapma şekilleri açısından karşılaştırdım bende biliyorum hakan ünsalın belinin kalın olduğunu kıvrak olmadığını
mesela hakan ünsalın 80 metre ye yakın top sürüpte monacoya attığı bir gol vardır ve genelde çizgiye inmeyi düşünür verkaçlar yapar pozisyonu sürükler
uğur boral ise 5-10 metreden daha fazla dribling yapmayı düşünmez önündeki futbolcudan kurtulup orta yapma hedefini güder
ve uğur boral hakan ünsal gibi yardımlaşıp duvar paslarıyla adam geçme yolunada pek gitmez
uzun lafın kısası bencede hakan ünsalın drinling i uğur boraldan fazla değildir ancak uğurun kanatta oynama yeteğide bir hakan ünsalla gökhan gönül kadar değildir (bu belki o oyuncular gibi etraflıca düşünememe durumundan veya bir kanat oyuncusunun olmaması gerektiği kadar bencil olmasından kaynaklanıyor olabilir)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uğur boral ve sabri sarıoğlunun kafaları önde topa bakarak oynamaları yardımına gelen oyuncuların farkında bile olmamaları kafalarını gömüp dribling yapmaları yaratıcılık özelliklerinin düşük olmasıyla ilgili olabilir